X

Medicii refuză în masă vaccinarea anti COVID. Manager: ”Unii spun că au anticorpi, alții nu vor pur și simplu”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Sănătăţii a cerut angajaţilor de la stat, în special medicilor, să spună dacă sunt de acord sau nu cu imunizarea.  Unii dintre ei au refuzat se pare fără să indice vreun motiv anume. Vaccinul anti COVID va fi gratuit pentru cadrele medicale și imunizarea nu va fi obligatorie.

Aproape 1.400 de persoane lucrează de exemplu la Spitalul Colentina din Capitală și doar 65% dintre aceștia au spus că sunt de acord cu vaccinarea anti COVID.

”Din 1390 de angajați, 890 au optat pentru vaccinarea anti COVID. Restul fie au avut boala și au anticorpi, fie au refuzat pur și simplu. Eu susțin vaccinarea  tuturor cadrelor medicale expuse în această perioadă pericolului de a se infecta. Și nu in ultimul rând susțin vaccinarea anti gripală. Eu am fost infectat cu coronavirus și am anticorpi, însă dacă nu voi mai avea în momentul în care începe vaccinarea anti COVID în România, mă voi vaccina cu siguranță. Cred că vaccinarea este bine să fie făcută de cât mai multe persoane pentru a nu se mai suprasolicita sistemul de sănătate. Cu cât suntem mai mulți cei vaccinați, cu atât infecția cu SARS-CoV-2 nu se va mai răspândi și astfel vom putea ajunge la normalitatea de dinainte de pandemie” a declarat managerul spitalului Colentina, Remus Mihalcea, pentru Antena3.ro. 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Medici, asistente și angajați din DSP îmi scriu ca să îmi spună că deja comisarii sovietici au apărut și mișună peste tot pentru a-i determina să se înscrie pe listele de “voluntari” ai noului vaccin high tech care ne va salva de la … (completați voi). Cine nu semnează, e amenințat cu concedierea.
    Între timp, compania Moderna, care a anunțat un vaccin nemaipomenit de extraordinar de bun, a făcut o capitalizare bursieră de 35 de mld dolari, fără să fi produs vreodată vreun alt vaccin sau medicament.

    Un pacient mi-a scris că, de 4 zile de când e într-un spital din București, un doctor insistă să îl mute la un spital covid din Tulcea sau Fetești, căci la spitalul unde e internat acum nu există specialiști. Spitalul are doar teoretic secție covid. De bolnavi se ocupă personal de alte specializări medicale. Și asta este, cică, o simplă problemă de comunicare “sub-optimală”… Așa explică președintele “nostru” decesul a 6 persoane plimbate între spitale, conform protocoalelor decise de birocrații MS…
    Între timp, companiile de asigurări refuză să emită asigurări suplimentare de malpraxis pentru aceste specializări la locul de muncă.

    Excesul de zel și de supușenie al unora a dus la încuierea în saloane a pacienților cu forme grave de covid, ca să se asigure managerii de spital – antreprenori de pompe funebre că nu fug oamenii din spital, cu tot cu patul ATI. Așa au înțeles ei să pună în practică “recomandările” comandantului acțiunii.

    Tot la “recomandările” acestui el comandate, sistemul sanitar s-a închis aproape în întregime pentru pacienții non-covid. La fel și școlile, și piețele, și micile afaceri, și viața normală. Minus alegerile viciate din 6 dec.

    Între timp, cinismul, improvizațiile și impostura ucid. Cu infinit mai multă “eficiență” decât molima.

    Avocatul Gheorghe Piperea

  2. Medicii care au ceva creier rămas în cap vor refuza vaccinarea căci știu că aceste vaccinuri nu sunt bune/verificate/au efecte adverse, etc.
    Însă majoritatea lor vor închide ochii, și pentru salariile mari și locul călduț de muncă vor primi din nefericire blestematele de vaccinuri.
    Doar cei deștepți și cu coloană vertebrală vor refuza… evident suportând consecințele!

  3. Nu vreau să mă vaccinez, fiindcă m-am informat și am aflat din studiul mai multor surse, nu neapărat convergente, că, introducând în organism viruși, îmi inoculez de fapt boala. Am și experiențe personale în acest sens. Dacă e să dau un sfat, ar fi :informați-vă și din 20 de părți, înainte de a lua o decizie legată de sănătate.

  4. Sarmanii medici, nu imi este mila de ei deloc. De atatea luni de zile intretin aceasta mascarada, fie pentru bani, interese sau alte foloase, fie din lasitate sau frica. Am ajuns in aceata situatie in mare parte datorita lor, pentru ca au tacut si au ascuns adevarul, pentru ca au umflat cifrele, pentru ca au bagat spaima in populatie. Iar acum se plang ca vor sa-i vaccineze ? Dar ce credeau, ca ei vor scapa de planurile ocultei ? Sistemul s-a folosit de ei, iar acum urmeaza sa fie cobai, pentru ca sistemul ii uraste pe toti.
    Sa se gandeasca cati oameni au murit din cauza lor si sa se caiasca de pacatele lor. Din cauza lor multi au murit cu zile, multora le-a fost refuzat inclusiv un preot la capatai inainte de moarte. Uite ca i-a ajuns bataia lui Dumnezeu, asa ca nu se mai planga.

  5. @Gabriel85: credeam ca esti tinar si naiv citindu-ti alte comentarii. Dar constat ca deja ai depasit orice limita a bunului simt. Te rog sa iti vezi de treaba ta si sa ne lasi in pace.

  6. Remus Mihalcea să le vaccineze pe mãsa,pe sorsa,pe fiisa,pe nevastãsa și pe tasu;așa poate sta liniștit că nu se întâlnește cu covrig
    @@@Gabriel85,în ,, normalitatea”din zilele noastre,când cineva spune adevărul și încearcă să deschidă ochii unora ca tine,sunt catalogați ca fiind cu rușii,ca fiind propagandiști ș.a.;tu îți poți face vaccinul,dar să anunți și tu cititorii acestui site cum este să mănânci cu paiul;sau cum se desfășoară lupta cu un cancer galopant;bine,asta dacă scapi de reacțiile adverse fatale ce pot apărea chiar în primele minute de la administrarea ,,salvatorului”.
    Așa,și încă ceva:nu trebuie să mă crezi,poți să încerci!

  7. Confirm ca majoritatea medicilor refuza vaccinarea. Azi am fost la medicul de familie și am asistat la o discuție. Intrase o asistenta agitata la doctora și a întrebat-o :”Cum ați procedat cu formularul acela cu vaccinarea? Ce ați scris?” Și ea i-a spus cum trebuie sa procedeze dacă refuza.
    Eu respect medicii pentru munca asidua de a fi zeci de ore în slujba bolnavilor și pentru cât timp își dedica din viata învățând, dar parca nici nu îmi convine atunci când sunt luat la rost dacă pun vreo întrebare în plus. E momentul sa vadă și unii dintre ei cum e sa se pună în locul bolnavului și sa nu îl mai trateze de sus, sa vadă ce e empatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button