X

Englezii care se vor vaccina anti-covid vor primi un cod QR pe mobil, ce le va permite accesul în locurile aglomerate

The QR codes will only be given to those who are vaccinated against Covid-19, under plans being floated by ministers. They stressed these are in the 'early stages'. (stock photo)

  • Codurile QR vor fi afișate pe telefoanele celor care au fost vaccinați
  • Planurile sunt încă în stadiile incipiente ale dezvoltării, au precizat miniștrii 
  • Unitatea guvernamentală a declarat că sunt necesare stimulente pentru schemele Covid-19

Britanicii ar putea fi obligați să arate coduri QR pe ​​telefoanele lor pentru a participa la meciuri de fotbal, teatru și alte evenimente.

Codurile unice ar fi date doar celor care au fost vaccinați împotriva coronavirusului, în temeiul planurilor luate în considerare de miniștri, pentru a semnala că pot participa la adunări mari considerate în prezent ca fiind „cu risc ridicat”.

Cei care refuză să obțină cerificatul Covid-19 ar fi probabil refuzați să intre în locații, ca parte a acelorași propuneri. Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a refuzat săptămâna aceasta să excludă obligativitatea vaccinării pentru toți cetățenii britanici.

S-a sugerat anterior că aplicația NHS Covid-19 ar putea fi folosită pentru a identifica pe cei care au anticorpi împotriva virusului.

Hancock a sugerat în luna mai că ar putea fi folosită pentru a afișa un cod pentru cei despre care se crede că au protecție împotriva virusului, care le-ar putea permite să revină la o viață mai normală și să se sustragă unor restricții.

O sursă a declarat ziarului că s-a sugerat deja că spectatorii de la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor trebui să fie vaccinați înainte de a participa.

„O modalitate de deschidere a societății ar fi ca acele persoane care au fost vaccinate să poarte un fel de cod QR sau un fel de certificat de imunitate care arată că au fost testate”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. La cat de rasisti ,xenifobi ,cretini si atei sunt idiotii aia de englezoizi 99% dintre ei nici nu ma mira ca marea lor majoritate sunt spalati pe creier 100% nu mai spun si puturosi si ignoranți Sa fie la ei acolo 100% .Dar nu in România noastrâ

  1. sa fie acest vaccin adevărata pecete antihristica fara de care ești proscris „nu poți cumpăra sau vinde? stranie asemănare cu Apocalipsa., vine la pachet cu „lucifer(aza)” o enzima bioluminiscenta care arată că ești „vaccinat”..și se combina cu ADN-ul uman iar corpul uman este alcătuit din Carbon 12 (peste 98 procente) iar carbonul are 6 electroni, 6 neutroni, 6 protoni deci echivalent 666 „căci este număr de om”..eu personal cred că asta e pecetea (vaccinul asta care va fi distribuit , cine accepta își pierde mântuirea pe veci

    1. Cîti Ilie și Enoh nu ne-au avertizat…
     Noi nu știm care dintre ei ar fi putut fi, ci doar Dumnezeu și pustnicii cu viață Sfintă.
     Maicile de la Petru Vodă de mult spuneau ca e posibil ca sfinții Ilie și Enoh sa fie deja în lume.
     Îi vom vedea cind se vor lupta ca să fie omorîti, dar cred ca neposatori cum am fost, au trecut multe pe lîngă noi fără sa pricepem iar ce trăim acum e perioada de sfirsit care se va rostogoli cu viteza, cu schimbări majore, război, foamete, dureri… Dumnezeu Preamilostivul sa ne țină în purtarea Lui de grijă, Maica Domnului sub Acoperamintul Ei iar toți sfinții sa ne ajute mult și pe toți sa ne mîtuim, amin, amin.
     Sa ne pocăim și sa ne rugam. Sa ne spovedim și sa ne împărtășim și așa, ai Lui Dumnezeu sa fim, amin.

   1. Doamne ajuta @kosk

    Vaccinul acesta pare cel mai promitator candidat la pecete, are toate perceptele, atat de cumparare si vindere actiuni conditionate de lege care nu se mai pot face fara aceasta (invocand pericolul infectarii) , de indentificare care ar trebui integrat cu un act unde nu cred ca e un impediment cat si componenta spirituala , prin inchiderea bisericilor si conditionareea adunarilor doar celor vaccinati.

    Deci ne ferimi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!