X

Au purtat mască, dar… Cinci angajați ai OMS din Geneva au coronavirus

Focar Covid-19 la sediul OMS din Geneva, deși instituția avea implementate reguli foarte stricte

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Associated Press (AP) a obținut un e-mail intern trimis de un oficial al OMS vineri (13 noiembrie).  Potrivit agenției de știri din SUA, cinci persoane au fost diagnosticate pozitiv pentru Covid-19 în cadrul organizației, inclusiv patru din cadrul aceleiași echipe, de la sediul din Geneva. Unul dintre membrii conducerii OMS, un specialist în prevenirea și controlul infecțiilor, se numără printre cazurile identificate. O anchetă internă este în desfășurare, pentru a determina dacă aceste contaminări, confirmate de OMS către AP, au avut loc la locul de muncă.

OMS este una dintre primele instituții din Elveția care au introdus măsuri de control semnificative pentru a limita riscul de infectare, cu măști obligatorii și respectarea strictă a măsurilor de protecție. Până de curând, nu au fost raportate cazuri la sediul din Geneva. Însă, printre cei 2.400 de angajați ai săi, organizația are un număr de profesioniști care prezintă un risc ridicat datorită activității lor sau pur și simplu datorită circulației virale ridicate în cantonul elvetian.

În total, precizează AP pe baza e-mailului din 13 noiembrie, 65 de infectări au fost raportate de OMS de la începutul epidemiei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Stiu din surse f sigure ca multi din cei care s au imbolnavit chiar la interne erau cei care respectau toate masurile sanitare.
    In educatie la fel masuri drastice unii s au imbolnavit iar unii prof. spun cu parere de rau si regret au decedat.(nu mint,am plans si pot spune ca unele sc sunt in doliu,e tot ce pot sa spun?Dumnezeu sa i ierte!Sincer nici acum nu pot sa cred ce am aflat…
    Nu pot da nume de persoane sau institutii pt ca as incalca gdpr ul.
    Dumnezeu sa_i ierte!!!

    Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne dea putere sa invingem acest necaz.
    Amin!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button