X

Show-ul alegerilor din SUA continuă: Biden nu mai este indicat drept următorul președinte

Proiecțiile Real Clear Politics nu-l mai indică pe Biden drept următorul președinte al SUA

Site-ul Real Clear Politics (fondat în anul 2000), un agregator al rezultatelor publicate de canalele mass-media și al sondajelor prezente pe piață, nu-l mai indică pe Joe Biden drept următorul președinte al Statelor Unite. Acesta nu mai apare ca fiind câștigător al statului Pennsylvania, deși rămâne în avantaj.

Candidatul democrat este creditat cu 259 de electori (din necesarul de 270), iar lui Trump îi sunt atribuiți 217.

Arizona, Georgia, North Carolina și Pennsylvania sunt statele în care numărătoarea voturilor nu a ajuns încă la final, dar și cele care vor fi supuse unor investigații în urma suspiciunilor de fraudă. Procurorul General, William Barr, le-a dat undă verde procurorilor federali pentru a face verificări suplimentare.

În acest context, Donald Trump rămâne încă în lupta pentru Casa Albă.

Situație explozivă în Pennsylvania 

Peste 80.000 de buletine de vot prin corespondență nu sunt valide.

Aproximativ 51.000 de buletine de vot au fost marcate ca fiind sosite a doua zi după ce au fost trimise prin poștă – o viteză extraordinară având în vedere termenele de livrare ale Serviciului Poștal al Statelor Unite (USPS).

Aproape 35.000 au sosit în aceeași zi în care au fost expediate – aproape imposibil.

Peste 23.000 de alte voturi au o dată de sosire înainte de data trimiterii – din nou imposibil.

Peste 9.000 nu au o dată de expediere.

Biden are aproximativ 50.000 de voturi mai mult decât Trump.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. As vrea sa va retin atentia cu o precizare legata de o disputa avuta zilele trecute pe tema ereziei. Am rasfoit zilele astea o carte depre sfintele sinoade si intinarea prin erezie, si am descoperit ca ma inselam in anumite afirmatii. In principiu, faptul ca ierarhii care au semnat sau propovaduiesc anumite erezii nu pot fi pomeniti nu se schimba, insa, ei intr-adevar au fost recunoscuti pana la sinoadele hotaratoare si zic asta pentru ca mereu Biserica a luptat cu aceste erezii, ereticii au reusit de multe ori sa faca sinoadele lor, eretice, deci pana la sinoadele hotaratoare, ei totusi au fost considerati ierarhi, patriarhi…Cartea prezinta toate aspectele cu zeci de citate din sinoade si din vietile si scrierile sfintilor in care se explica cum comuniunea cu acesti ierarhi intineaza, de fapt comuniunea cu erezia lor intineaza, multe dintre acele citate le cunoastem..Deci acesti ierarhi sunt prezentati ca si madulare bolnave ale bisericii, cazuti in erezie, care asteapta sa fie taiati cu totul de la trupul Bisericii. Este explicata foarte amanuntit aceasta intinare prin comuniunea cu ei care poate fi pomenire, rugaciune in comun, chiar si in casa…. Este recomandata impotrivirea unei astfel de comuniuni pana la sange, pentru ca un preot nu poate fi considerat ortodox daca marturiseste supunere si identificare deplina cu credinta ierarhului pomenit, sinodul V spre exemplu stabileste ca„ nici ereticul nu si-a pierdut preotia , cu atat mai putin cei care il pomenesc, insa pomenirea lui este ca o participare la erezia savarsita de el, iar acest lucru se intampla de vor sau de nu vor. Sunt citate din Sfintii: Vasile cel Mare, Teodor Studitul, Maxim Marturisitorul, Marcu al Efesului, Grigorie Teologul, Grigorie Palama, si multi altii, sunt exemple din vietile lor in care refuzau orice fel de apropiere cu eretici necondamnati, nici macar sa manance impreuna. Sunt citate multe, dar explicite, insa am vrut sa mentionez aceasta eroare a mea pentru ca adevarul conteaza si este normal sa fie expus intocmai. Despre consimtamantul informat, contient, cu care cineva participa la o astfel de comuniune rezulta foarte clar ca este gresit, de altfel un consimtamant viciat ar putea fi totusi o scuza insa din toate citatele din Sfinti si din sinoade reiese ca doar o constiinta viciata poate primi constient o astfel de comuniune, insa Biserica nu obliga pe nimeni la nimic…..Sa ma ieratati!

  1. acest cometariu ar trebui pus ca o stire pe acest site ca sa inteleaga toti ca atita timp cit ierarhii nau fost exclusi de un sinod sau sobor cum se face dupa canoane, ei sunt canonici, si harul lucreaza prin ei pentru credinciosi, ii pomenesc preotii sau nu harul lucreaza, poate sar mai lumina din cei care hulesc duhul sfint si spun ca in biserica creata de Hristos nu mai este har

  2. eu zic sa citesti mai intai cartea si dupa sa comentezi, sa combati cu argumente, dar poti intelege fix ce vrei si fara sa citesti…..tu stii mai bine….

   1. …si pentru ca tot am ajuns in acest punct al discutiei se cade sa subliniem totusi niste aspecte:
    – in anul 429 patriarhul de Constantinopol, ereticul Nestrorie, il cateriseste si anatemizeaza in sinod pe Sfantul Chiril al Alexandriei, si putem observa ca, in anul 431, Sfantul Chiril, in calitate de ARHIEPISCOP al Alexandriei, face Sinod Ecumenic si il cateriseste si anatemizeaza pe Nestorie;
    – in anul 449, patriarhul eretic al Alexandriei, Dioscor, il cateriseste pe Sfantul Flavian, patriarhul Constantinopolului, il exileaza cu forta iar acesta moare dupa cateva zile in urma torturilor si batailor, adiministrate. In Practicalele Sinodului Ecumenic din 451 in cadrul caruia Dioscor si Eutihie, printre altii au fost caterisiti si anatemizati, se poate observa ca acestia, la inceputul lucrarilor, erau inca numiti ierarhi, deci fiind Sfantul Flavian caterisit si anatemizat atata timp cat ei inca nu fusesera caterisiti de un Sinod Ecumenic, cum se face ca Sfantul Flavian este considerat sfant? Si exemplele pot continua, vedem mai departe in Sinodul al IX-lea, cum partiarhul eretic Kalekas, il cateriseste pe episcopul Isidor Vuheras de Monemvasia si il anatemizeaza pe Sfantul Griegorie Palama, dupa care, in Sinodul din 1347, Isidor Vuheras devine patriarh iar Sfantul Grigorie Palama, devine arhiepiscop al Thesalonicului, si dupa cum spuneam exemplele curg valuri, vedem pe Sfantul patriarh Fotie a carui nominare o consider obligatorie…deci toate astea referitor la validitatea caterisirilor facute de niste ierarhi eretici in Sinod si nu numai. Observam ca se acorda in mod gresit infailibilitate unor ierari dovediti inselati si eretici, insa putem vedea expresiile folosite in privinta lor in Practicalele sinoadelor: „ei, sunt inca in afara Bisericii”, „sunt asteptati sa vina sa se uneasca cu Biserica”, „ s-au indepartat pe ei insisi de Sfanta Biserica a lui Dumnezeu”…..
    In istoria Sinoadelor vedem ca un rol important l-a avut poporul, pliroma Bisericii, revoltele lor, intreruperile pomenirilor, rugaciunile lor, curatia lor, au cucerit mila lui Dumnezeu si au determinat desfasurarea acestor Sinoade Ecumenice care au rezolvat problemele.
    Dar cum poate cineva sa spuna ca au Har acesti episcopi eretici si sa nu partuicipe la slujbele lor in schimb participa la pomenirea lor. Pai sfintii toti au spus „sa fugim ca de sarpe de acestia, pentru ca veninul lor intuneca adancurile sufletului”dupa cum spunea Sfantul Grigorie Teologul, si tot asa, dupa cum spuneam zeci de exemple, Sfantul Vasile cel Mare, Sfantul Ioan Gura de Aur, deci lista cu numele si cu parerile lor este foarte lunga. Vedem ca, potrivit lor si potrivit Sinoadelor, nu este permisa participarea la liturghiile lor, dupa cum spuneau Sfintii, Aghiorati, „ ce duhuri se vor cobori peste acestia si peste cele savarsite de ei?”, si nu este permisa nici pomenirea lor aceasta insemnand deplin acord, cu cele propovaduite, deplina supunere fata de acestia, deci DEPLINA COMUNIUNE, considerata de Sfinti ca fiind „ fatarnicie in fata lui Dumnezeu”. Vedem cum Sfantul Ioan Damaschin invata ca prin impartasirea cu Preacuratele Taine ale lui Hristos, noi ne unim intre noi, „toti suntem un trup al lui Hristos si un sange, si unii altora suntem madulare, fiind co-trupesti cu Hristos”si mai departe observam cum erezia, duhul satanei care rezulta din hulele ereziei vine si intineaza , se imprastie, facandu-i partasi pe toti cei care participa / intra in comuniune cu ei si cu duhul lor eretic. Nu are rost sa adaugam ca aceasta este pozitia Bisericii, nu este al nostru sa asternem peste toate astea duhuri de pace…..Vedem ca, in unele cazuri, cu toate ca unii eretici au murit ierarhi, atunci cand s-au facut Sinoadele, dupa moartea lor, acestia au fost anatemizati, au fost stersi din diptice, pentru a nu avea comuniune cu duhurile lor intinate, sau cu ale celor ale caror erezii le propagau. Se observa o substituire a lui Hristos, a adevarului, sa nu uitam ca Adevaratul Judecator este Hristos, sa nu uitam ca indiferent daca se va face sau nu sinod, Biserica nu va avea partasie cu acesti eretici, Hristos, ne va judeca pe toti, si mai ales pe cei care au propovaduit hule, cu sau fara Sinod Ecumenic, cu sau fara caterisiri, ii va judeca pe cei care nu au intrunit un Sinod Ecumenic prin care sa-i indeparteze…insa problema este ca ne va judeca pe toti, si pe cei care au ramas nepasatori, si pe cei care au intrat in comuniune cu ei, si pe cei care au participat in vreun fel la caderile lor si , si chiar si pe cei care prin tacere au contribuit la raspandirea hulelor ereziei.
    Sinodul al III-lea: „Cel ce nu il anatemizeaza pe Nestorie(papa), sa fie Anathema!”; „Cel ce este in comuniune cu Nestorie(papa), sa fie Anathema!”, deci, dupa cum zicea Cineva: „sa stam bine, sa stam cu frica…..”

    1. daca atat s-a putut din partea ta nu-i problema stii cum se zice…de unde nu e….., insa tu decide pentru tine si lasa-i pe altii sa decida pentru ei!

 2. Bidonul asta sinistru bolnav si nenorocit nu VA FI ,,PRESEDINTE ,,IN AMERICA este clar ca sau furat si fraudat alegerile ca si in Romania ( cel mai bun exemplu este campania aia mizrabila si nenorocita a lui chiorul jidan de basescu ) Deci TOT TRUMP VA IESI SI A DOUA OARE . JOS CU GLOBALISTII SI SATANISTII ASTIA GEN BILL GATES , BIDEN HILARY FAUCY , ETC . JOC CU marxismul progresist si satanist anti crestin si ocult . Jos cu LGBTQ si politica lor agresiva si nenorocita de impunere a mizeriilor lor . Nu ma vaccinez si cipez JOS CU PNL ARAHAT YOHANISS, ORBAN , TATARU , VELA SI ALTI ALOGENI CARE NE CONDUC DIN PACATE PE NOI IN ROMANIA . referitir la bill gates si vaccinurile lui sa isi vaccineze nemurile lui acolo si plozii coloratii africani .

  1. Jos cu troaca KGB-ista impusa de Rusia prin PSD, Pro Romania si ALDE! Vai, vezi sa nu il visezi la noapte pe Billy Ghetu… si poate nu uiti de data aceasta sa-ti iei si medicamentele, ca nu stiu daca mai este loc la Balaceanca.

 3. Trump i-a prins pe ”democrați” cu mâța-n sac

  https://brighteon.com/773ff6df-5c34-4f9d-af84-65a1ab113045

  În cadrul unei emisiuni denumită ”Consiliu de război” (War Room) un om din interior dezvăluie faptul că administrația Trump a marcat buletinele de vot cu un cod foarte greu de spart, în acest fel putând monitoriza frauda electorală făcută de partidul democrat. Clipul inițial a devenit viral, adunând aproape 5 milioane de vizualizări într-o săptămână.

  Link inițial: http://banned.video/watch?id=5fa480cc65f2d419a08b54e2

  Tweet scris de către David Burney, pe 4 noiembrie 2020 (apare în video la min 4:18)
  Tipărirea buletinelor de vot oficiale s-a făcut sub controlul Ministerului de Interne. Democrații au printat falsuri, fără să știe că buletinele oficiale erau marcate cu izotopi ne-radioactivi. Aceasta e o operațiune militară tip ”Înțepătură”. După ce au fost separate buletinele false de cele autentice, se confirmă victoria la scor a lui Trump.

  Notă: Privind retrospectiv, ceea ce au făcut televiziunile din SUA și de la noi apare ca lipsit de deontologie. Este neprofesionist să spui că cineva a câștigat, înainte să fie comunicat un rezultat oficial de către Biroul Electoral Central de la ei (sau de curtea constituțională). Aceste informații pot clarifica atitudinea mass-mediei oficiale. Probabil că Deep State-ul a sesizat ce se întâmplă, iar atunci a venit un ordin către entitățile media să dea în cor ”victoria” lui Biden. Iar când va ieși la iveală scandalul fraudei, tabăra lui Biden și entitățile media vor spune același lucru: Trump nu acceptă să piardă, și apelează la subterfugii.

  (transcript)
  Îl avem cu noi pe dr. Steve Pieczenik.
  Nu am nici o îndoială că Donald Trump a câștigat alegerile. Le-a câștigat la scor, într-un asemenea mod că nu vom ști niciodată (cifrele finale). Cred că a depășit recordul lui Barack Obama la vot popular. Dar nu vom ști niciodată, având în vedere voturile schimbate la mașinile de numărat, voturile cu Trump care au fost arse, voturile false cu Biden, și toate celelalte nereguli.
  Dar … dr. Pieczenik … Suntem în mijlocul evenimentelor, alegerile s-au terminat, acum suntem în faza în care se fură alegerile … ce vedeți dumneavoastră, ce gânduri vă trec prin minte când vedeți această scamatorie uriașă ?
  – Mai întâi, nu e o scamatorie. Ceea ce se întâmplă acum … iar motivul pentru care nu am putut veni la emisiunea de aseară a lui Alex Jones este că nu aveam permisiunea să spun lucrurile pe care le voi spune. Nu lucrez pentru guvernul federal, nu sunt plătit de ei. Dă-mi voie să mai spun o dată ce am spus și în 2016: există oameni de caracter în serviciile noastre de informații, în armată, și în structurile civile asociate guvernului. Aceștia au înțeles exact cât de corupți sunt Biden și mașinăria partidului democrat.
  Aceasta este cu adevărat o operațiune tip ”Înțepătură”. În contradicție cu ce spune toată lumea, Trump a știut că vor fi acest lucruri, Eric (?!) a știut și a avertizat populația, la fel știam și eu – dar nu aveam voie să vorbesc despre asta. Ceea ce s-a întâmplat este că … am marcat fiecare buletin de vot cu ceea ce se numește cod de criptare QFS blockchain. Cu alte cuvinte, știm destul de bine unde se află fiecare buletin de vot, pe unde a circulat, și cine îl deține. Deci, astea nu sunt alegeri furate. Dimpotrivă. Am inversat jocul războiului, după principiile din Sun Tzu – Arta Războiului; iar Trump a fost genial, și în continuare este genial la treaba asta. Motivul pentru care nu a fost văzut (iar Alex a zis corect ”nu l-am mai văzut de câteva zile) … în arta războiului, te dai înapoi, îl lași pe adversar să facă toate greșelile pe care le face, gestionezi situația, îi demaști. Nimic din ce se întâmplă nu ne-a luat prin surprindere; ne așteptam la toate aceste lucruri, iar acestea fac parte din Operațiunea ”Înțepătura” pe care noi o desfășurăm.
  Cu 48 de ore în urmă, nu numai că am marcat buletinele, dar acum pot să spun, cu permisiunea celor din serviciile de informații și din alte structuri – am trimis mii și mii de trupe din Garda Națională în 12 state diferite (Washington, Delaware, Texas, Arizona, Alabama, și altele). Deci, acum trebuie să reconsideri ce se întâmplă cu adevărat. Geniul lui Trump constă în faptul că este capabil în orice moment să se dea în spate, și să-l fenteze pe adversar fără ca acesta să-și dea seama. El a zis în mod repetat: #furăvoturile, Exact asta spune de luni de zile. Apoi a spus ceva foarte clar: ”Voi folosi intuiția sau informațiile (la propriu și la figurat)”. Iar cei care suntem în serviciile de informații (din orice structură) … la fel cum în 2016 am demascat-o pe Hillary Clinton, acum îi demascăm pe cei din clanul Biden, iar Trump e cel care a demarat acțiunea … Hunter Biden, Joe Biden, Jill Biden, Jim Biden, Frank … toată familia – care au intrat într-un joc unde au fost condamnați (convicted), iar acum vedeți ce se întâmplă. Ceea ce nu a fost anunțat este că am marcat toate buletinele cu un cod QFS blockchain, care este foarte greu de spart. Iar al doilea lucru este că am trimis cam 20.000 de trupe din garda națională, acum 48 de ore. Nimic din acestea nu a fost dat la știri, și mulțumesc presei că nu au dat știrea asta (și altele).
  Deci ce se întâmplă acum este că asistați la o operațiune sofisticată de tip ”Înțepătura”, care a fost inițiată de Trump. Am fost informat de-abia azi noapte că pot să spun despre asta. De aceea nu puteam să spun public până acum.
  Prin urmare, asta e invers față de ce gândeați voi. Nu este război civil. Nu am fost surprinși în nici un fel. Această operațiune a fost gândită de Trump cu mult timp în urmă. În același fel în care am știut despre Hillary Clinton – am avertizat despre lovitura de stat, și am făcut o contra-lovitură. Acum e din nou o contra-lovitură de stat, împotriva clanului Biden. Exact la aceste lucruri ne așteptam: nereguli la votul prin corespondență, corupția de la Poșta din SUA, corupția din tabăra democraților. Nu e nici o surpriză aici. Și de aceea am desfășurat trupe din garda națională în 12 state.

  – Steve, tocmai ai dat cea mai mare știre, poate, de la ziua alegerilor încoace. Trebuie să refac în mintea mea firul logic. Conform celor spuse de tine: vor urma arestări ?
  – Da, dar nu că ”vor urma”, ele deja se fac. Ceea ce ai văzut că s-a întâmplat cu () și (), când erau în districtul Clay, și în Philadelphia. Aceea nu a fost numai o amenințare. Exact asta se va întâmpla. Vor începe arestări din această seară, continuând cu mâine, și va continua pentru o perioadă destul de lungă. Acestea sunt singurele informații din Operațiunea ”Înțepătura” pe care le pot dezvălui. Am primit permisiunea să le dezvălui.
  După cum știi, eu nu dau informații clasificate. Nu lucrez pentru guvern, dar fac asta pentru că sunt patriot, și lucrez cu mulți oameni care sunt patrioți (inclusiv oameni din cele 16 servicii secrete, din CIA, din structurile civile). Toți s-au comportat minunat, și au păstrat secretul. Iar eu am primit permisiunea să spun ceea ce tocmai v-am spus. Nu mai am nimic de adăugat. Dar asta nu e o surpriză pentru voi. Aceasta e, probabil, cea mai mare operațiune de acest tip din toată istoria SUA.
  – Ar fi un lucru genial din partea lui Trump. Dar, Steve, trebuie să te întreb: care-i treaba cu acest marcaj de pe buletinele de vot, ce implicații are asta. Îi va împiedica să adauge buletine false ? Cum vor fi folosite ?
  – Le folosim în orice mod în care avem nevoie în privința numărătorii, pentru a vedea care erau adevărate și care false. E un cod foarte sofisticat. Dacă le aruncă , aceste coduri QFS pot fi folosite în comunicații cibernetice. Știm exact ce a fost aruncat, ce a fost introdus, știm exact cine le are, și știm exact unde au fost duse. Nu pot da mai multe detalii.
  – Asta e o știre uriașă, pe care Steve Pieczenik o dă în direct la emisiunea noastră. Încerc să reiterez, în felul cum am înțeles: Președintele Trump și administrația lui (împreună cu forțe prietenoase din Casa Albă și din Washington DC) au lansat o operațiune ”Înțepătura”, știind că tabăra democraților vor frauda alegerile. Steve, spuneai că Trump vorbește despre asta de luni de zile. De fapt, vorbește de câțiva ani. Acesta e un mesaj de la Președintele Trump, de pe 10 octombrie 2012: ”Nu contează pentru cine votezi, contează cine numără voturile”. Aveți grijă la frauda electorală”. Deci, în mod evident el știa despre asta de mult timp. Oare aici vedem geniul lui Trump în acțiune ? Pe termen lung ?
  – Da. Trump e mult mai inteligent decât și-au dat seama oamenii. Eu știam asta despre Trump. Nu lucrez personal pentru el, și nu am tangență cu el personal. Dar el știe că îl cunosc de mai mult de 40 de ani, de pe vremea când construia patinoare pe gratis. Copiii mei mergeau la acele patinoare. A fost foarte generos cu orașul New York și cu Statele Unite.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button