X

Obligativitatea purtării măștii, anulată de un tribunal din Germania

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un tribunal german a anulat, luni, decizia autorităților privind obligativitatea purtării măştii pentru limitarea răspândirii noului coronavirus în oraşul industrial Düsseldorf, din vestul țării, pentru că nu ar fi suficient de clară.  Autoritățile din oraș au anunțat că marți vor adopta o nouă reglementare.

Măsura a intrat în vigoare miercurea trecută. Masca era obligatorie în spațiile publice dacă nu se poate păstra o distanţă de cel puţin cinci metri între două persoane, cu excepția parcurilor și a cimitirelor.

În urma unei sesizări a unui cetățean, tribunalul a decis că această hotărâre nu este suficient de clară cu privire la ”buna conduită necesară” sub sancțiunea unei amenzi. Autoritățile din oraș au anunțat că marți vor adopta o nouă reglementare.

În mai multe orașe, în ultimele săptămâni, deciziile politice care vizează restricţionarea vieţii sociale pentru a preveni răspândirea epidemiei în Germania au fost anulate prin decizii judecătoreşti. Luna trecută, mai multe jurisdicţii au anulat interdicţiile de şedere în hoteluri pentru călătorii germani proveniţi din regiunile afectate grav de Covid-19, amintește Agerpres.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. ÎN BAZA CONSTITUȚIEI, LA NOI LUCRURILE STAU MULT MAI SIMPLU! LA CARE SE ADAUGĂ CARTA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI!NICI O LEGE ORGANICĂ, NICI O ORDONANȚĂ NU AU PUTEREA ȘI EFECTUL DE A TRECE DE CONSTITUȚIA ȚĂRII ȘI NICI DE ACTELE INTERNAȚIONALEA CARE SUNTEM PARTE!

  1. Asa..si? La noi oamenii merg singuri cu mascuta pe fata si noaptea pe o strada pustie (ma rog, de curand acest lucru nu se mai poate..din alte motive). Pot sa dea ce lege vor caci majoritatea, cu exceptia celor afectati economic de Covid, sunt de parere ca domnu Arafat “e foarte tare” ca a luat cele mai bune decizii, si el si ceilalti doctori reputati care ii dau dreptate, in timp ce…in timp ce… toti ceilalti doctori reputati care nu ii dau dreptate GRESESC. Cum adica? Nu cercetati, romanii sunt poeti. Nu pricepeti voi, cand racesti dupa ce te-ai vaccinat antigripal, asta e semn ca vaccinul functioneazaaa! Ca daca nu faceai vaccinul faceai si mai rau!…
    Asa gandesc ai nostri, ca brazii. Nu va mai uitati la straini ca va faceti sange rau. La ei poate sa se desfaca Cerul ca noi tot cu cip si vaccin vom fi. Ca functioneazaaa! In plus, argumentul forte “toata lumea face asa, asa se face!”
    Dixit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button