X

Putin va propune la ONU interzicerea insultelor la adresa sentimentelor religioase

Putin: Brings to UN the issue of banning insults to religious sentiments

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În cadrul unei întâlniri, pe care a avut-o cu reprezentanți ai diferitelor religii, Vladimir Putin a fost de acord să promoveze la ONU ideea unei interdicții globale în ceea ce privește insultarea sentimentelor religioase ale credincioșilor.

Putin a primit această sugestie din partea unuia dintre participanți, respectiv șeful Centrului de coordonare al musulmanilor nord-caucazieni, Ismail Berdiyev. Acesta i-a sugerat președintelui rus să prezinte Consiliului de Securitate al ONU o lege care să interzică încălcarea sentimentelor religioase ale credincioșilor.

„Consider ca este o sugestie foarte bună. Nu înțeleg cine poate să nu fie de acord cu interdicția de a insulta sentimentele religioase ale credincioșilor, sub orice formă. Trebuie să mă gândesc la asta, cu siguranță îi voi atribui Ministerului de Externe această misiune.

Trebuie să ne gândim la asta, la cum se poate face. După cum bine știți inițiativele noastre nu sunt întotdeauna pe placul instituțiilor internaționale. Unele dintre ele însă, provoacă o reacție destul de pozitivă.”

traducere de Nușca

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Este foarte buna initiativa lui Putin…, Este ideal daca s-ar aplica si la crestinii ortodocsi din România: nu s-ar mai amesteca statul in religia ortodoxā si nici la pelerinajele religioase si nici cu masca in bisericā si nici la Sfânta Împārtāsanie . Pentru a nu leza sentimentele crestinilor ortodocsi , statul român ar fi asa de “drāgut” si corect, încât ar dispare si ecumenismul si chiar umbra ideii de “covid”, virusul “ucigas”, omniprezent numai in bisericile ortodoxe si numai la pelerinajele ortodoxe. Dar, oare se poate?!! Dacā ONU ar valida, atunci OMS calcā in picioare si ar pune placa cu “covidu'”…. si regulile “sanitare”, care nu tin cont de cele spirituale sau de energiile Dumnezeiesti din Sfântul Potir.
    DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button