X

EXCLUSIV. Cercetător român la Cornell Medicine, SUA: “Vaccinul” anti-covid este de fapt un modificator genetic, ce ar putea fi împrăștiat în aer. Măștile pregătesc terenul, provocând leziuni la plămâni

Airfreight industry gears up for transportation of Covid-19 vaccine | Freight News

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ce se pregătește acum împotriva Covid-19 nu este un vaccin, ci este un modificator genetic, este o altă generație, nici măcar nu ar trebui să i se spună vaccin. Are în el o formă de ARN ce include și bucăți genetice prin care se poate insera în genomul uman, cam așa cum au făcut cu virusul HIV. HIV-ul a sărit în genomul uman și de aceea nu poate fi vindecat. Deci, lucrurile sunt foarte grave; principiul acestor metode se găsesc, dacă le căutați pe google, pentru Moderna (companie de biotehnologie americană care se ocupă cu descoperirea de medicamente și dezvoltarea de tehnologii de vaccinare bazate exclusiv pe ARN messager), din Boston și Inovio (companie americană de biotehnologie axată pe descoperirea, dezvoltarea și comercializarea produselor ADN sintetice) din Carolina de Nord. Ambele sunt finanțate acum de Bill Gates.

Moderna a început cu miliarde de dolari, ca fiind un start-up, fără niciun produs, în nicio fază avansată, încât să aibă investitori, dar ei erau interesați să promoveze așa ceva: modificarea genomului uman. Este foarte grav! Faptul că se numesc vaccinuri este un misnomer (termen impropriu). Nici grupul de medici care mai activează contra obligativității vaccinării, din țara noastră, nu știau de lucrurile acestea. Urma să fac o emisiune cu d-na Anca Nițulescu, să explicăm cât înțelegem din asta.

Date sunt relativ puține dar ce vă asigur este că acum trei ani, cercetarea aceasta era extrem de aproximativă, ambiguă, deci cu rezultate aleatoare… pentru roșii, era la nivel de „tomato research”. Eu am vorbit cu oameni de la Cornell, unde e un întreg institut de biotehnologie pe plante, iar tomato research a fost „the poster chart” – se fac experimente pe roșii dintotdeauna, iar aceștia lucrau și cu multe persoane din diferite instituții medicale din Boston. Boston este centrul de biotehnologie și farma din N-E comparabil cu cel din Carolina de N.

Problema este că Moderna, de cinci ani, nu a reușit să producă nimic, nimic relevant, nici măcar studii pe animale relevante, iar anul trecut era să dea faliment. Atunci a investit Bill Gates bani acolo și i-a și obligat să dea o parte din materialele de cercetare către Harvard Medical School și să-i atragă și pe ei acolo, căci le mai trebuia IQ în ecuația asta.

Și pe altă parte Inovio este și mai pervers, efectiv pentru că mai face o chestie… face electroforeză, în sensul că acolo unde vrea să administreze substanțele active din vaccin, aplică câmpuri electromagnetice/electrice, care fac efectiv găuri în membranele celulelor și atunci componentele active din așa zisele vaccinuri intră mai repede. Componentele active sunt pe același principiu de modificări, practic e mutilare genetică cu random effects (efecte aleatoare), deci din 8 miliarde de oameni pot să moară 6 miliarde, din cei care rămân pot să fie în proporție de 60% foarte bolnavi și poate 1-3% să fie viabili pe un termen de viață mai lung, deci am dat un exemplu, adică orice poate să iasă de aici. Și în momentul în care viețile oamenilor nu mai contează, cum e în momentul de față, lagărul nazisto-farma, România cu atât mai mult nu va conta.

Deci este foarte grav… Eu știu de Moderna cam de când a apărut fiindcă a fost pe coperta „Forbes”, prin martie-aprilie 2016 am văzut-o chiar în Boston de fapt și am și vorbit cu oameni de acolo și de la Cornell, fiindcă mi-am dat seama că e grav, iar genetico-remodified food (mâncarea modificată genetic), de fapt asta este genetically mutilating (mutilare genetică) în genomul uman nu numai ireversibil ci și generațional, adică terminated the blood lines (distruge liniile de sânge), în cazul acesta, grupul etnic specific desemnat, românii. E f grav ce se întâmplă…

Și aici mai este doar un aspect, și anume vaccinurile nu vin către om în forma ac și seringă, ca să-l sperie, să-i provoace frica instinctivă. Nicolae Cajal a perfecționat acum o sută de ani, chiar aici în Bucureștiul nostru, evident acesta era evreu, metoda vaccinării respiratorii, prin aerosoli. Altfel zis, aceleași substanțe active care se injectează pot fi și absorbite; ajung în plămâni, acolo unde va fi un mecanism prin care vor intra sânge, sau se lezează plămânii (măștile lezează foarte mult plămânii și căile respiratorii), iar substanțele active intră în sânge. Important este ca acestea să intre în sânge; în momentul în care au intrat în sânge, să zicem prin leziunile din gât, amplu generalizate acum la populație, din cauza purtării măștii exagerate, se fac leziuni oriunde iar aceste leziuni devin căi deschise pentru orice substanțe active din aer, aruncate ca aerosoli, evident fără știrea oamenilor, ca să între în sânge. După care, efectul lor este exact ca și a celor injectabile. E foarte simplu, este clasic, este meritul lui Nicolae Cajal. Și, evident, în ultima sută de ani metoda s-a perfecționat.

Eu cred că s-au administrat deja în țară și în alte locuri din lume, ilegal. Sunt acum nu numai drone invizibile radarului, care să zicem că survolează teritoriul unei țări, există și drone și avioane care pot să „screen out” (dezactiveze) semnalul radarului ca și cum ar fi invizibile, în sensul acesta. Deci, nu pot fi detectate, chiar dacă sunt aparate de zbor străine, inamice în acest caz, plus că există și drone mai mici, absolut silențioase, despre care nici măcar nu știi că zboară.
Problema cu ei este că acum și-au legalizat lucrurile acestea și când spun ei în mod ipocrit obligativitatea injectării, vaccinării, se referă la altceva, și anume se referă la obligativitate: toți primesc același tratament; deci ei când aruncă cu aerosoli, chiar dacă aruncă peste o suprafață mare, vor sa fie siguri că toți sunt tratați egal. Și atunci au băgat-o sub umbrela asta a obligativității; nu este vorba de obligativitate, ei doar vor să fie acoperiți făcând aceste experimente pe oameni.

Si vă mai zic ceva, nici măcar specialiștii din țară, nici cei din străinătate nu și-au dat seama de acest aspect: Industria, de vreo zece ani, vorbește sus și tare, se bate cu pumnul în piept, că ei vor personalized medicine (medicină personalizată); acesta este scopul lor corporatist în farma și biotech și este foarte real, este o misiune de bussiness, e scrisă peste tot, e scrisă peste tot în presă, a fost în mass media, este pe paginile lor, este în documentele lor, în rapoartele lor anuale, în lucrări de cercetare și evident în sateliții academici sau alte institute pe care le contractează pentru anumite cercetări. Ei bine, este de fapt totul o imensă înșelătorie. Deci, acesta este contextul cu obligativitatea vaccinurilor: de a trata pe toți egal când industria însăși merge în direcția personalizării actului medical, a geneticii moleculare, a tratamentelor bazate pe genetică fiecărui individ în parte.

Eu personal știu că institute întregi la Cornell, și au un centru medical Cornell Weill în New York unde numai asta se spune peste tot și în alte părți la fel – personalized medicine. Ei, atunci când impui obligativitate și uniformitate pe o populație largă, aceasta înseamnă un singur lucru: uniformitate în cercetarea medicală se face numai pe șobolani și alte animale de experiment, unde faci o statistică la reacțiile pe care le are acel tratament și atunci evident că nu contează să personalizezi, contează doar să obții o statistică relevantă, cu cât mai mulți cu atât mai bine. Deci însăși insistența pe această obligativitate și forțare a actului medical, același vaccin pentru toți, același tratament pentru toți, este contrar misiunii industriei. Către aici a tins întotdeauna industria iar de zece ani bate toate trâmbițele în acest sens. Deci, industria face o mare înșelătorie aici, nu există uniformitate decât pentru șobolani. Eventual aici se adaugă și faptul că la începutul pandemiei, Weill Cornell de exemplu, a anunțat, a scris în New York Times că și-a omorât toți șobolanii, 10.000 de șobolani, de cercetare în trecut și în viitor. Linii genetice, atent crescute, au zis că nu pot să-i hrănească. Îți dai seama, eu stau într-un hangar acolo, fie la ultimul etaj, fie în beciuri, cam așa își organizează ei. Eu nu am fost niciodată dar știu cum este pentru că cunosc oameni care cu asta se ocupau, era parte din cercetarea lor, săracii. Dar ei au distrus asta încă de prin martie… iar acesta este de fapt un semn că de acum înainte șobolanii nu mai contează, șobolanii sunt direct cobaii umani!

Apoi, orice nouă tehnică medicală, orice are nevoie de aprobarea FDA (Federal Drug Administrații) este trecută prin nenumărate faze: mai întâi este o fază de cercetare după care urmează studii pe animale, aici se aplică aceea uniformitate pentru a observa statistici relevante, după care se trece prin mai multe clinical trials (studii clinice), care se fac pe voluntari, iar voluntarii sunt dintre cei mai nenorociți oameni din societatea americană, de exemplu: de la deținuți, prostituate, debili mintali, pentru că ei nu sunt responsabili de ce semnează, iar deseori nici nu are cine să semneze pentru ei. Deci, automat această categorie de oameni sunt subiecți pentru astfel de experimente, copii ai nimănui, copii furați de le părinții lor, gen Simicală și Bodnariu, acestea sunt cazuri clasice de proceduri prin care își iau copii; în cazul Bodnariu au fost cinci copii. Astfel pot să facă experimentele și apoi urmăresc în timp. Știu că sună foarte dur, dar acesta este sistemul. Așa se făceau testele clinice, altfel zis puneau arcanul pe cine puteau.

Însă lucrurile acestea nu le prea convin pentru că nu sunt uniforme rasial, nu sunt uniforme genetic. Deci, să aleagă o țară întreagă pe care o să o aibă ei la dispoziție, să pună mâna pe absolut cine vor este… ce să mai, doctorii morții și IG Farben (mai multe companii farmaceutice germane care au produs gazul otrăvitor utilizat in lagărele de exterminare ale lui Hitler), ce lucrau în lagărele naziste, nici nu visau la așa ceva. Iată că acum este posibil, iar IG Farben s-a despărțit în Bayer, BASF și Hoechst (acum Sanofi). Deci, trei mari corporații ca să se diversifice, asta a fost marea lor pedeapsă (dată de aliați după al doilea război mondial).

Deci, lucrurile sunt complicate și cam asta este ordinea lor logică. Se merge spre personalizare, iar nouă în România ni se impune obligativitate, uniformitate, pe lângă toate celelalte abuzuri absolut counterintuitive (contraintuitiv), și este vorba despre o intuiție de bază; deci ce faci? limitezi cantitatea de oxigen a oamenilor, folosești niște cârpe pe față, ca să dispară figura umană, să traumatizezi generații de copii care se uită confuzi în jur, nu înțeleg ce sunt toți mascații aceștia din jurul lor…

Ce am văzut azi în metrou, în București, a fost un film de groază; au mai intrat și unii oameni cu copii mici, copiii nu poartă botniță, dar a fost cumplit crede-mă. Nu am putut să cred că s-a făcut așa un dresaj într-un oraș mare, în structura asta organizată cum e metrou-ul, care mai e bun din când în când. Acesta este contextul: complicat și minciuni la fiecare pas.

Deci, vaccinurile nu sunt vaccinuri. Medicina nu este uniformă și obligatorie, ea este personalizată, inclusiv în decizia fiecărui om privind ce face cu propriul lui corp.

fizician Felicia M.

transcript realizat de Nușca

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Dacă românii ar refuza în masă vaccinarea, atunci nu ar avea statul putere să-i vaccineze forțat pe toți! Însă noi suntem spălați pe creier de porcovizor! Am boicotat referendumul, însă mergem la alegeri! Rușine să ne fie! Trezirea, măcar în ultimul ceas, altfel nu va fi deloc bine! Vrem libertate, nu dictatură!

  2. Asa ne uitam in gura unor bolnavi mintal si posedati demonic precum usr-istii, cristian tudor prostescu, presedintii, “medicii”, etc, de zici ca vorbele lor ar fi mai puternice ca ale lui Dumnezeu! Ce spune Cuvioasa Macaria? “Dumnezeu stie sa-i ascunda pe ai sai, si nimeni nu are sa-i gaseasca. Trebuie doar sa ascultam”. Ce spune Iisus? “Niciun fir de par nu va cade fara stirea Tatalui”! Deci sa nu ne amagim crezand ca vor reusi in planul lor, nici sa ne temem de ei, ca spune Domnul in Isaia 41:10 “Nu te teme, ca Eu sunt cu tine! Nu privi cu ingrijorare, ca Eu sunt Dumnezeul tau! Eu iti dau tarie si te ocrotesc, si dreapta Mea Cea Tare te va sprijini!”

    Cititi Apocalipsa, ultima carte a Bibliei. Cititi-o cu atentie! Veti vedea ca suntem inaintea capitolului 9, unde urmeaza un razboi imens! Care? Cel despre care zic si Sf. Paisie si Sf. Cosma Etolianul, si multi altii! Nu vor face nici vaccinare nici pecetluire, INCA NU A SOSIT VREMEA! Mai este vreme…. vreme de rugaciune si de pocainta. Dupa ce va veni razboiul, iar Domnul ii va ascunde pe ai Sai si va veni si Antihristul, nici macar atunci sa nu ne temem, dara mi te acum.

    Vedeti: profetiile Sf. Paisie: https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/07/profetiile-sfantului-paisie-aghioritul.html

    Ale Sf. Cosma: https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/07/profetii-ale-sfantului-cosma-etolianul.html

    Ale Sf. Macaria: https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/10/profetiile-cuvioasei-macaria.html

    Si cartea “Nu va lepadati de Hristos, nu va insemnati cu 666”: https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/08/nu-va-lepadati-de-hristos-nu-va.html

    Cartea: Traim in zilele din urma? https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/07/traim-in-zilele-din-urma.html

    Cei care mai stiu alte carti, profetii, linkuri, distribuiti-le, sa le citim si sa ne informam, sa le dam si altora, ca sa ii trezim pe oameni.
    Doamne ajuta!

  3. După marele război va veni mai întâi împăratul cel binecredincios, care va domni 32 de ani(conform profeției Sfântului Andrei cel nebun pentru Hristos) și după aceea vine antihristul.

      1. Aceeasi intrebare o pun si eu: nu cumva este o falsa profeție ca noi crestinii sa il primim pe Antihristul care la inceput va fi bun ?

        1. Din ce stiu eu si Sf. Cosma vorbeste despre profetia asta. Nu stiu daca adevarata sau nu, dar Sf. Cosma e Sfant. Nu prea cred ca vom vedea noi acei 32 de ani de vremuri bune, nu din cauza ca ju cred in profetie, ci:
          -pentru ca nu meritam
          -pentru ca lumea a ajuns la culmile nelegiuirilor
          -pentru ca numai cativa Sfinti vorbesc despre asta

          Chiar nu meritam asta! Dar. vom vedea… nu il acceptam pe antihrist si oricum nici cu politica nu avem de-a face, Biserica nu e politica.
          In plus, avem Biblia, Sf. Canoane si Scrierile Sf. Parinti in care putem citi clar semnele dupa care il vom cunoaste pe Antihrist, precum si cum sa ne ferim de el, deci cu ajutorul Domnului, nu vom putea fi inselati.

      2. Mulți nu înțeleg… Antihristul va fi persoana publica timp de 7 ani, nu 3,5!Primii 3,5 se va arăta ca, pâinea lui Dumnezeu, apoi, ultimii 3,5 ani, când, atenție, va deveni liderul mondial, își va da arama pe fata! Sfântul Lavrentie de Cernigov spune că nu știe ce va fi mai întâi, antihristul sau ww3.. Părerea mea sincera este ca antihristul își va face apariția publică în 2021..

    1. Mai Lica, cum crezi tu ca mai lasa Dumnezeu timp de imparat ortodox(care sa domneasca unde, peste Constantinopolul revenit in mana grecilor?!) si de trei decenii de pace, inainte de aratarea procletului blestemat, cand toate se desfasoara pe Foarte Repede Inainte ?!
      Poate fi o fumigena lansata in urma cu multe decenii, pentru amortirea ortodocsilor….

  4. Despre aceste vaccinuri vorbeste Rafila.
    Exista o stire pe Digi24 in urma cu cateva zile in care spune ca vaccinul trebuie tinut in conditii speciale(-80 C) si o sa fie nevoie sa mobilizeze armata si pe cei de la situatii de urgenta.
    Nu a vrut sa spuna despre ce vaccinuri vorbeste.
    Dar este vorba despre vaccinurile Moderna si Pfizer. Zice ca Romania va primi aceste vaccinuri in Decembrie.
    Trebuie sa informam cati mai multi cetateni posibil. Decizia este a fiecaruia personal.
    Aceasta nu sunt vaccinuri. Este o mutilare genetica IREVERSIBILA , care pregateste “pecetea”.
    Putem numii aceste vaccinuri in fel de “cal troian”. Au rolul de a crea “infrastructura” pentru pecete in sensul ca intra pana la ADN (asa cum spune parintele Elpidie. Si foarte probabil are rolul de a anula/anestezia orice rezistenta a individului impotriva pecetii.

  5. Stirea este cu adevarat cruciala. Foarte foarte importanta.

    Rog redactia , Ortodoxinfo sa sa zabovim/reluam acest subiect. Sunt stiri pe care le putem pune “cap la cap ” si care dezvaluie lucruri socante. De asemenea, cred ca ar trebui sa ne mobilizam/organizam si sa postim macar trei zile de post aspru (paine si apa) , in postul craciunului si sa ne rugam. Avem aceasta “arma ” foarte puternica (postul si rugaciunea) mai ales daca suntem uniti (macar cateva mii de ortodocsi). Nimeni nu ne poate opri !!!
    “UNDE SUNT DOI SAU TREI IN NUMELE MEU, ACOLO VOI FI SI EU”.
    De reamintit o intamplare adevarata din Grecia; atunci cand 5 monahii (maici) au fagaduit lui Dumnezeu ca vor posti toata viata fara ulei, daca Dumnezeu ajuta ca un medic sa descopere in leac pentru lepra. Dumnezeu le-a ascultat rugaciunea si asa s-a descoperit leac pentru lepra.
    Stirea cu vaccinurile a fost expusa de un alt medic din america, in urma cu luni de zile.
    Va rog sa urmariti videoclipurile din link.

    https://m.youtube.com/watch?v=oRm39OMO4MY

    https://youtu.be/b87IbkyetGc

    Evenimentele din al doilea video, sunt in desfasurare acum. Foarte important!!!

  6. Analizati acest fragment:

    “…să zicem prin leziunile din gât, amplu generalizate acum la populație, din cauza purtării măștii exagerate, se fac leziuni oriunde iar aceste leziuni devin căi deschise pentru orice substanțe active din aer, aruncate ca aerosoli, evident fără știrea oamenilor, ca să între în sânge.”

    Prin asa zisele testari, introducand acel betisor cu vata in nas si gat, in profunzime, procedura ATENTIE!!! DUREROASA!!! – practic se creaza niste leziuni !!!

    Lucrurile se leaga: nu va testati si nu purtati masca!

  7. CE AM SA SCRIU ACUM NU ESTE O ABERATIE CREDETI BINE ..NU… TOT BINE .AVEAM 18 ANI SI INTR-O NOAPTE MAM TREZIT CA CINEVA MA PRIVESTE .DORMEAM PATRU CU SOCRI SI CUMNATUL DE 10 ANI IN-UN PAT URIASI CA SE VARUIA IN CASA MARE…. ERA O FIINTA DE LUMINA IN CASA LINGA USA ERA INALT EXACT CAT USA ERA INTRUN HALOU DE LUMINA FATA II STRALUCEA CA SOARELE AM PRIVIT UIMIT CREZAND CA DORM DAR NU DORMEAM TOATA VIATA AM DORMIT IEPURESTE .ACEASTA FIINTA DE LUMINA MA PRIVEA PLINA DE IUBIRE PARINTEASCA SI MILA…LA UN MOMENT DAT AM INCEPUT SA TIP .SI SOCRUL A APRINS LUMINA ENTITATEA A DISPARUT TOATA VIATA MEA MA URMARIT ACEASTA VIZIUNE INTREBANDUMA CE MESSAJ VROIA SAMI DEA SAU CE INSEAMNA APARITIA…LA O FETITA CARE NU CITEA BIBLIA SI NU SE INCHINA LA NIMIC FACUT DE MANA OMULUI FIIND REFORMATA…AU TRECUT ANII MULTE INTAMPARI SAU INTAMPLAT IN TIMP IN BENEFICIUL MEU DAR VIZIUNEA NU AM UITAT NICIODATA CRED CA A VENIT MOMENTUL SA POT RASPUNDE CARE AFOST ROLUL VIZIUNII ..ROLUL VIZIUNII IN ACESTE VREMURI TULBURE CU COVIDUL SI TOATE STIRILE DERUTANTE ESTE SA AM INCREDERE IN CREATORUL INDIFERENT CINE ESTE CUM ARATA NU NEA CREAT CA NISTE DEMONI CU CHIP UMAN SA DISTRUGA CREATIA SI SA AM INCREDERE IN EL CA VA FI BINE CREATORUL FIE CA II SPUI DUMNEZEU ..ALLAH ..SAU SPIRIT MARE SAU CUM TE INDEAMNA CONSTIINTA .PENTRUCA IN STRAFUNDURILE FIINTEI NOASTRE EUL NOSTRU INTERIOR E CONECTAT CU EL ….SI STIE RASPUNSURILE .AVETI INCREDERE .FOLOSITIVA MINTEA SI JUDECATI..SANTEM DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA CREATORULUI …NUMAI BINE OAMENI BUNI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button