X

Pseudoierarhie rusă și română, alături de minciuno-patriarhul Bartolomeu, toți cu mască, în rugăciune comună cu eretici și păgâni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

/ 

„Că iată voi chema toate popoarele ţărilor de la miazănoapte, zice Domnul, şi vor veni acelea şi îşi vor pune fiecare din ele scaunul său la poarta de intrare a Ierusalimului, pe lângă toate zidurile lui şi în toate cetăţile lui Iuda; și voi rosti asupra lor judecata Mea pentru toate fărădelegile lor, pentru că M-au părăsit, au aprins tămâie înaintea altor dumnezei şi s-au închinat la lucrurile mâinilor lor. Dar tu, încinge-ţi coapsele tale şi scoală de le spune tot ce-ţi voi porunci. Nu tremura înaintea lor, fiindcă nu vreau să tremuri înaintea lor. Ei se vor lupta împotriva ta, dar nu te vor birui că Eu sunt cu tine, ca să te izbăvesc”, zice Domnul” (Ieremia 1, 15-17, 19).

Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului împreună cu papa Francisc, au participat luni la o slujbă ecumenică (ecumenistă – n.n) cu reprezentanți ai clerului papistaș și protestant la Bazilica Catolică Santa Maria in Trastevere, iar ieri a avut loc o altă slujbă ecumenică.

De această dată, Episcopul Ambrozie de Bogorodsk, vicar al Exarhului Patriarhal al Europei de Vest al Bisericii Ortodoxe Ruse, și Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale si Meridionale al Bisericii Ortodoxe Române au participat la slujba ecumenistă, ca reprezentanți ai Bisericilor Ortodoxe.

Slujba a avut loc la Bazilica Santa Maria din Aracoeli ca parte a evenimentului anual „O întâlnire de rugăciune pentru pace în Spiritul din Assisi” din 2020, condus de papa Francisc și organizat de comunitatea laică catolică Sant’Egidio.

În ceea ce privește participarea sa la slujba ecumenică, Mitropolitul Ambrozie, al BORuse a scris pe Facebook: „Cu toții trebuie să iertăm și să fim iertați. Nedreptățile lumii și ale istoriei nu sunt vindecate de ură și răzbunare, ci prin dialog și iertare. Fie ca Dumnezeu să ne inspire un angajament față de aceste idealuri și față de călătoria pe care o facem împreună. Fie ca ea să atingă fiecare inimă și să ne facă vestitori de pace”.

Într-un comentariu la postare, el scrie: „Orice spun fundamentaliștii, chemarea Domnului nostru de a se ruga și de a face tot posibilul pentru a ajuta suferința rămâne o prioritate fundamentală”.

Un videoclip al slujbei ecumeniste a fost publicat de sit-ul Sant’Egidio, inclusiv „evenimentul de pace” care a urmat, la care au luat cuvântul nu numai reprezentanți ai religiilor creștine, ci și ai musulmanilor, evreilor și budhiștilor prezenți la eveniment, care s-a încheiat cu aprinderea ceremonială a lumânărilor pe un singur sfeșnic.

În această dimineață, Universitatea Pontificală Antoniană din Roma i-a acordat Patriarhului Bartolomeu doctoratul onorific în filosofie.

Roma, 21 octombrie 2020

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. “Fie ca Dumnezeu să ne inspire un angajament față de aceste idealuri și față de călătoria pe care o facem împreună.”
  Nimeni nu vă opreşte să mergeți “împreună” spre homosexualizare, spre iad.
  Pe noi să ne lăsați in pace (slabe speranțe) în legea noastră ortodoxă.

 2. Asta s-a semnat in Creta, ecumenism satanic, unire satanica. Atata timp cat nu se dezice, Romania este pentru, romanii sunt de acord. Fi-ne-ar scarba!!!

 3. Încă din anul 1848 ,de când au ajuns masonii sataniști la conducerea Țărilor Romane ,au început infiltrările de impostori în Biserica Ortodoxă din România.
  Cum s-au așezat mai bine la conducere masonii,odata cu regimul lui Cuza ,cum au început prigoana împotriva bisericii .
  Nu după multă vreme au si apărut primele erezii promovate in biserica,cum ar fi cântările eretice de muzică clasică(ca la opera).
  Primul patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane ,Miron Cristea a fost mason.
  În perioada masonului-satanist Cristea ,a fost impusă si aceasta mare abatere de la Ortodoxie a schimbării calendarului bisericesc.
  BOR în anumiți ani desființează postul Sfinților Apostoli !!!
  Au urmat si ale abateri inclusiv participarea la sinodul eretic din Creta 2016 !

 4. Având conducerea Țării masonii-satanisti foarte ușor au putut să se infiltreze în rândul conducerii Bisericii crestin-ortodoxe !!!!
  Mulți crestini-ortocsi se întreabă probabil, ce este de făcut cu patriarhul si cu ceilalți episcopi eretici infiltrați în Biserica ?
  Când se poate aduna un sinod să îi caterisească pe aceștia, ținând cont că mai toți episcopii ortodocși sunt eretici infiltrați de masoni ?
  Eu cred ca singura soluție de a se îndrepta Biserica Ortodoxă romana ar fi dacă regimul masonic ar fi îndepărtat de la conducerea Țării.
  Iar ierarhii infiltrați de masonerie să fie arestați pentru acuzația de apartenenta la organizație oculta !
  Cum a încetat prigoana făcută de păgâni împotriva creștinilor ?
  Odată cu victoria împotriva păgânilor a Sfântului Împărat Constantin !Deci prigoana împotriva creștinilor a încetat atunci când la puterea Imperiului Roman a venit un creștin !
  Deci noi asta avem de făcut ,să ne luăm tara inapoi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button