X

Ereticul papa Francisc militează pentru căsătoriile între homosexuali! Cere o lege specială: ‘Au dreptul să facă parte dintr-o familie’

Coolest Pope ever' more relaxed about abortion and gays| Pope Francis News | The Week UK

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Papa Francisc îndeamnă, într-un documentar difuzat miercuri la Roma, ca homosexualii să fie protejaţi prin legi privind uniunea civilă, cea mai clară declaraţie cu privire la acest subiect de până acum a Suveranului Pontif, relatează Reuters.

”Homosexualii au dreptul să facă parte dintr-o familie. Ei sunt copiii lui Dumnezeu şi au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui dat afară sau făcut să sufere din această cauză”, declară Papa argentinian în acest documentar, intitulat ”Francesco”, citat de Catholic News Agency, informează News.ro.

”Ceea ce trebuie să creăm este o lege a uniunii civile. În acest fel sunt protejaţi legal. Eu am apărat acest lucru”, declară Suveranul Pontif.

Aceste declaraţii ale Papei Francisc reprezintă o schimbare majoră de poziţie faţă de doctrina Vaticanului.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

    1. Va fi o noua schisma in Cezaro-Papism; de data aceea, vor reveni acasa, la Ortodoxie, o parte importanta din cei care acum fac ascultare de Scaunul Papal.E chiar la usi acel moment…

  1. Doamne, Iisuse Hristoase, orânduiește cele de folos pentru creștini în aceste vremuri! Iar pe ierarhi masoni întoarce-i la pocăință, pentru a conduce lumea spre mântuire, nu spre pierzare! Ajută-ne pe toți să luptăm cu patimile noastre, știind că nimic necurat nu va intra în Împărăția Cerurilor! Păcatul este păcat, indiferent cine îl acceptă sau îl promovează. Vom fi judecați după cuvintele Sfintei Evanghelii, nu după cuvintele vreunui papă, indiferent cât de infailibil crede că este.

  2. Acum se împlinesc toate sub ochii noștri. Trăim nu vremurile de pe urmă, ci anii din urmă(ultimii)!
    Dumnezeu să ne ajute să răbdăm ce va să vină până la sfârșit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button