X

Cinci persoane au decedat după ce au fost vaccinate împotriva gripei în Coreea de Sud

Coreea de Sud| Cinci persoane au decedat după ce au fost vaccinate împotriva gripei, raportează Agenția pentru Controlul și Prevenirea Bolilor

Cinci persoane au murit în Coreea de Sud, la câteva zile după ce au fost vaccinate împotriva gripei. Autoritățile asigură că nu există niciun pericol, dar știrea circulă pe toate canalele media. O anchetă, inclusiv examinări post-mortem, este în desfășurare.

Luna trecută, autoritățile au anunțat intenția de a cumpăra cu 20% mai multe vaccinuri împotriva gripei decât anul precedent, în așa fel încât 30 de milioane de cetățeni să fie protejați și astfel să fie evitată supraîncărcarea sistemului de sănătate.

Marți, o femeie în vârstă de 78 de ani a fost găsită fără viață în casa ei din Gochang, la aproximativ 300 km sud de Seoul, după ce ieri a primit o doză de vaccin, potrivit Agenției pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (KCDA).

Tot marți, un bărbat în vârstă de 82 de ani a murit la domiciliul său din Daejeon, în centrul țării, după ce a fost injectat luni.

KCDA a adăugat că un tânăr de 17 ani care locuia în Incheon, chiar la vest de Seul, a murit vinerea trecută după ce a fost vaccinat, cu două zile mai devreme.

Agenția de stat a declarat că nu a găsit nicio legătură între decese și vaccinurile împotriva gripei. O anchetă este în desfășurare.

Aceste cazuri au cauzat îngrijorare în rândul sud-coreenilor cu privire la fiabilitatea vaccinurilor. Unii oameni au mers atât de departe încât au renunțat la vaccinare.

KCDA a declarat că adolescentul a primit o doză a vaccinului Shinsung Pharm Co., companie care a ținut vaccinurile la temperatura camerei în timpul unui transfer în cadrul programului de vaccinare gratuit al statului, ceea ce este contraindicat.

Autoritățile au asigurat că vaccinurile în cauză au fost supuse testelor de calitate și au ajuns la concluzia că nu există nici un pericol. Shinsung Pharm a furnizat aproape 539.000 de doze.

KDCA a indicat, de asemenea, că un total de 32 de persoane au fost vaccinate în același spital cu băiatul și că nu au fost raportate reacții anormale.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Efectele nocive si foarte periculoase apar si la mai multe zile, luni sau chiar ani de la vaccinare, in contextul scaderii imunitatii organismului uman in urma vaccinarilor de tot felul. NU VACCINARILOR!
    DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.