X

Trump, atac dur la adresa lui Fauci: „Oamenii s-au săturat să-i asculte pe toţi aceşti idioţi”. Același lucru l-ar spune și despre Rafila și Cercel

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri telefonice cu personalul său de campanie în care l-a numit „un dezastru”, scrie AFP.

„Oamenii s-au săturat de coronavirus”, a spus preşedintele, potrivit unor reporteri care au ascultat apelul. „Oamenii s-au săturat să-l asculte pe Fauci şi pe toţi aceşti idioţi”.

Trump a adăugat că Fauci, care a condus National Institute of Allergy and Infectious Diseases din 1984, a fost „un băiat drăguţ” dar că „a fost aici de 500 de ani”.

De asemenea, preşedintele a susţinut (fără dovezi) că numărul morţilor din SUA ar fi ajuns la 800.000 dacă ar fi urmat sfatul lui Fauci.

„Fauci este un dezastru”, a spus Trump.

Comentariile preşedintelui vin la o zi după ce în emisiunea „60 Minutes”, într-un interviu, Fauci a spus că nu „este deloc surprins” că Trump a contractat coronavirusul pentru că în zilele dinaintea apariţiei simptomelor a organizat evenimente aglomerate, cu distanţarea socială şi utilizarea măştii minime.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Mai degraba a avut grija Fauci ca Trump sa contracteze un pic de ceva chimic. Nu mult, doar atat cat sa fie un semnal ca ar trebui sa se potoleasca.

  2. Intrebare , pentru cine s-o pricepe ! Cum sa-mi explic faptul ca , in vreme ce-n majoritatea tarilor economiile se prabusesc din pricina pandemiei , in China , locul de origine zice-se al acestei pandemii , au aparut noi milionari iar economia alora…duduie , vorba lui Tariceanu de pe vremea cand era prim ministru ? In plus , chiar nu pot pricepe cum de, la aia nu se mai aude macar despre COVID 19 sau despre spitale supraincarcate si nici nu se plang de lipsa paturilor la ATI asa cum se plang astia de la noi din Romania bunaoara ? Care-i explicatia , stie cineva ?

  3. Nu e acelasi Trump care declarase ca va mobiliza armata in vaccinarea obligatorie impotriva sars-cov si ca persoanele in varsta vor avea prioritate la vaccinare? Nu mai am incredere in nimic si in nimeni decat in Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.