X

Prof. Florin Colceag, antrenorul de genii: „Noi nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false, noi avem o psihoză”

Florin Colceag, antrenorul de genii, a fost întrerupt de proteviști când spunea că „nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false, noi avem o psihoză”. Care sunt efectele grave ale generalizării educației online.

Profesorul Florin Colceag, supranumit „Antrenorul de genii”, a fost invitat la Pro TV, unde a fost întrebat despre educația copiilor în vremurile acestea.

Profesorul a spus că educația online va avea efecte grave pentru viitorul copiilor, pentru că duce la lipsă de comunicare, iar comunicarea este modul prin care ființa umană se dezvoltă.

„Copiii crescuți în mediul virtual…Acum că am trecut în mediul 4G, și urmează 5G, copiii au dezvoltat deviații de comportament. Copiii sau tinerii stau cu ochii în telefon și nu mai comunică unul cu altul, își trimit mesaje.

Lipsa de comunicare va deveni și mai puternică, acum că vor face totul online. Fără comunicare, fără comunicare afectivă, fără comunicare în tonul vocii, limbajul corpului, ne negăm specia. Specia umană s-a dezvoltat datorită limbajului și comunicării.

Aceasta are efecte extrem de profunde și extrem de puternice în timp. De la psihoze masive, depresii, sinucideri și pierderea direcției în viață și mergând până la fenomene și mai grave: totul devine un joc.

Toate animalele învață de la părinții lor, noi am luat mâna de pe copii și i-am delegat școlii. Școala, își ia mâna de pe copii, de-asemenea și deleagă educarea unei societăți fantomatice care se cheamă educația online”, a declarat el.

Profesorul a mai afirmat că omenirea nu trăiește o pandemie, ci o psihoză.Prezentatorul l-a întrerupt repetat. Florin Colceag a subliniat că un rol important în educație le revine părinților, deoarece școala nu poate să le învețe copiii.

„Educația online nu se poate face pe manual. Ea se poate face pe informații și exemple culese de pe internet, de către părinți. Ele au impact emoțional asupra copiilor, cognitiv, dacă sunt bine alese. Asta n-o s-o facă niciodată niciun inspectorat, nicio școală. Dacă nu se implică părinții în filtrarea informațiilor care ajung la copii, atunci n-o s-o facă nimeni și atunci chiar vor ajunge fără niciun fel de direcție în viață.

Noi nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false, noi avem o psihoză. Ni s-a creat o psihoză, nu o pandemie. Psihoza este datorată acelorași încercări de a ne scoate din mediul real în mediul virtual…

Este o psihoză la nivel mondial. Există un sindrom, Sindromul Stokholm în care oamenii s-au prins în joc, ei se joacă de-a ceva în continuare.

Este nevoie de apropierea sufletească de copil, de lucrul din aproape în aproape și nu de delegarea educației copilului către o instituție care nu mai există”, a adăugat el.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Felicitări, domn’ Profesor, pentru că spuneți răspicat adevărul, adevăr care nu le convine sataniștilor din televiziune. La sfârșitul nebuniei sau plandemiei, vor trebui, ca să nu fie nimeni „discriminat”, ca toți cei care au conlucrat la așa-zisa pandemie, care a răpus prin protocoale multe vieți, să fie judecați sub aceeași învinuire. Și aici intră alături de capi și medicii și jurnaliștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.