X

Vaccinurile anti-covid fac noi victime. Johnson & Johnson întrerupe testele clinice

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Unul care a luat vaccinul Astrazeneca, pare să fi zis: ”nu-l mai simt pe Dumnezeu !. Sufletul meu e mort ”. Fake news sau real, nu știu. Oricum, vaccinul nu trebuie făcut. ”sunt vicleni, vicleni, vicleni” (Pr. Adrian Făgețeanu). Un tip, care a cercetat ani de zile adn-ul și vaccinurile, a spus că noul vaccin va lua de la omul respectiv capacitatea de a gândi independent. Cum spunea cineva: nu este un lucru înțelept să ștampilăm astfel de afirmații ca nebune, doar pentru că nu avem noi pregătirea și informațiile ca să le înțelegem.

  2. Probabil ca unul cate unul, for elimina (planificat) vaccinurile care nu sunt facute cu nanotehmologie (din diverse motive) si…. vor spune ca doar cele cu nanotehmologie sunt sigure.
    Vor spune “vedeti , lumea farmaceutica a incercat diferite forme de producere a vaccinului dar unele au esuat”. Au ramas doar… cele care modifica ADN ul. (cu nano).

    Banii nu sunt o problema pentru ei. Ei detain Rezerva federala americana si tiparnita de bani.

    1. Asa cum spuneam, cred ca invingatorii in aceasta “cursa” de a crea un vaccin acceptat si recomandat, for fii Moderna si BioNTech/Pfizer.
      Ei sunt cei care au vaccinuri cu implicatii in ADN.
      Celelalte companii vor iesi din curs, una cate una.
      De urmarit…

  3. Celor care inca vor sa-si bage de bunavoie si nesiliti de nimeni, „otrava din seringa” in ei, nu pot decat sa le reamintesc inteleapta zicala romaneasca: “Fiecare pasare pe limba ei piere!”, sau sa le zic, folosindu-ma de cunoscuta vorba a simpaticului comediant, Vasile Tomazian: „Sal’tare Taică Și Noroc!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button