X

ALERTĂ! Proiect de lege pentru legalizarea căsătoriilor între două persoane de același sex

Dumnezeu va îngădui această fărădelege, de nu ne vom păzi Credința. HAIDEȚI LA IAȘI!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La doi ani de zile după boicotarea referendumului pentru familie, în timp ce noi discutăm despre încălcarea drepturilor constituționale ale tuturor românilor, despre încălcarea libertății religioase, despre distrugerea economiei, despre miile de persoane care nu au avut dreptul de a fi tratați în spitale, despre achiziții publice pentru firme de apartament, în timpul psiho-pandemiei, apare încă un proiect de lege:

Legalizarea căsătoriilor între două persoane de același sex.
Potrivit expunerii de motive, criza sanitară cauzată de Covid-19 a îngreunat și mai mult legătura dintre două persoane care nu sunt căsătorite.

(Foto și text: Iosefina Pascal) 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Puteam să stăm acasă la alegeri, dar să mergem la referendum!
    Însă noi ne-am lăsat spălați pe creier, deci am procedat invers!
    Jos plandemia! Trăiască libertatea! Covrig este doar un pretext!

  2. Vine cutremurul!Parintele Ilarion Argatu a proorocit.Vezi 5oo de intrebari si raspunsuri catre credinciosi,vezi intrebarea 228.Cautati ca e pe net.Nu E de gluma.Cuviosul zice ca nu va ingadui Dumnezeu ca intr o tara crestina sa se practice asa ceva!
    Din aceasta cauza Icoana Sfintei Parascheva plange acum.
    Taborul arde!
    https://youtu.be/JnudZCoIXBk

  3. Parca vad ca o sa ne trezim si cu mizeria asta, adoptata si votata pe sest! Ce bine ar fi fost daca ar fi trait in vremurile noastre, marele nostru voievod, Vlad Tepes!  Caci acesta detinea antidotul perfect pt  homosexuali, care le-ar fi creat mai intai o scurta senzatie de placere intensa, urmata imediat apoi de o durere lunga si cumplita, ce i-ar fi vindecat pt vecie de  patima lor anormala si perversa!!

  4. Parcă Părintele Ilarion Argatu ne spunea că imediat după adoptarea unei astfel de legi, România va fi ocupată de o țară străină. Așadar nu miroase deloc a bine o astfel de cutezanță în fața lui Dumnezeu din partea unei țări ortodoxe care-și spune și “Grădina Maicii Domnului”. Sigur va veni cutremur mare dacă această lege va trece neamendată. Vai de poporul român care i-a votat pe cei ce adoptă astfel de legi!
    Eu îl cred pe Părintele Ilarion Argatu.

  5. Tot ce se întâmplă în societatea românească pe plan spiritual are drept cauză noua religie mondială despre care Papa vorbește deschis:
    http://ortodoxia.ro/article/papa-anunta-noua-religie-mondiala-exista-o-inselaciune-mare-ce-vine-pe-pamant

    Se pare că România a acceptat tacit această ,,religie”, desi nimeni nu vorbesște deschis despre asta. Deocamdată!

    Un prim argument în sprijinul afirmației de mai sus este că din manualele de religie din România lipsesc informațiile despre iad. Justificarea oficială a acestei omisiuni este ,,pentru a nu stresa elevii”! Papa Îl contrazice și pe Hristos susținând că iadul este doar ,,o metaforă”! Aha! Adică omisiunea informațiilor despre iad se datorează directivelor noii religii mondiale care este permisivă cu toate păcatele! Oare măsurile luate împotriva coronavirusului nu-i stresează pe copii? Cine evaluează stresul elevilor cauzat de aceste măsuri?

    Un alt argument este că BOR nu și-a exprimat o atitudine clară față de paradele gay și față de participarea la Referendumul pentru familie.

    Nu în ultimul rând, observ că Papa susține că toate religiile sunt adevărate!!! Iar ierarhii români au semnat la Creta cam același lucru! Asta înseamnă că deja ascultăm de Papa! Întreruperea pomenirii ierarhului în semn de protest față de greșelile ierarhilor reprezintă un mare delict, deoarece ierarhii au semnat că vor lua măsuri împotriva celor care vor apăra credința ortodoxă!

    Așadar, dacă, potrivit spuselor Papei, ,,toate religiile sunt adevărate”, Ortodoxia este pusă pe același plan cu ereziile! Iar dacă, potrivit afirmației Papei, iadul este doar ,,o metaforă”, s-a dat liber la păcate, fără frică și fără rușine! Cam asta este noua ..religie” mondială!

    Polițiștii și jandarmii ar putea veni la biserică pentru spovedanie, Împărtășanie și catehizare, nu pentru a-i umili pe creștini! În România, însuși Hristos este umilit prin promovarea păcatului și prin acceptarea noii religii mondiale, adică a ecumenismului! Dar El va învinge prin fiecare creștin care va face voia Sa în aceste vremuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button