X

Papa Francisc dorește putere mai mare către organizațiile internaționale, care să poată impune sancțiuni

Sursa Foto: ncregister.com

În Scrisoarea Enciclică “Fratelli Tutti” papa Francisc promovează organizațiile supranaționale precum Organizația Națiunilor Unite.

Papa Francisc urăște societățile libere și deschise care se bazează pe schimbul liber și echitabil de bunuri și servicii create de sectorul privat, ceea ce numim capitalism. Papa Francisc spune că pandemia coronavirusului a dovedit că „ teoriile magice ”ale capitalismului de piață au eșuat și că lumea are nevoie de un nou tip de politică care să promoveze dialogul și solidaritatea și să respingă războiul cu orice preț”.

„asistăm la o slăbire a puterii statelor naționale, în principal pentru că sectoarele economice și financiare, fiind transnaționale, tind să prevaleze asupra politicului. Având în vedere această situație, este esențial să se creeze instituții internaționale mai puternice și organizate mai eficient, cu funcționari numiți în mod echitabil prin acord între guvernele naționale și împuterniciți să impună sancțiuni

„Când vorbim despre posibilitatea unei forme de autoritate mondială reglementată de lege, nu trebuie să ne gândim neapărat la o autoritate personală”, afirmă papa. „Totuși, o astfel de autoritate ar trebui cel puțin să promoveze organizații mondiale mai eficiente, dotate cu puterea de a asigura binele comun global, eliminarea foametei și a sărăciei și apărarea sigură a drepturilor fundamentale ale omului.”

Printre posibilii candidați la un astfel de rol, papa își îndreaptă atenția asupra Organizației Națiunilor Unite, cu care se bucură de legături strânse:

În această privință, aș nota, de asemenea, necesitatea unei reforme a „Organizației Națiunilor Unite și, de asemenea, a instituțiilor economice și a finanțelor internaționale, astfel încât conceptul de familie a națiunilor să poată putere reală

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Normal!!!
  N-ati citit cum spun Sfintii ca toate vor fi una, ca se vor uni statele(prin ce altceva de nu prin „organizatii internationale”, UE, etc), ca mai apoi sa vina antihristul-pe care papa il slujeste,EVIDENT fiind inaintemergatorul lui. Cum stim asta?
  -in Isaia, spune Sf. Scriptura despre Ioan Botezatorul: „pregatiti calea Domnului, drepte faceti cararile Lui!”. Daca ar fi sa transformam acest verset pt antihrist, ar fi:”pregatiti calea antihristului, faceti stramba ORICE carare!”. Papa: casatorii homosexuale, ecumenism, membru al cabalei si mason, CE NU A FACUT STRAMB?! Dreapta credinta nu mai e recunoscuta nici macar de slujitorii ei, „mi se pare o aberatie sa spui ca doar o religie e buna”, zicea o proasta pe la tv zilele astea. Nu mergem la Sf. Parascheva, murim, ne imbolnavim 😂😂. Iarta-i Sfanta, si nu ne pedepsi!

  Cat de logic e totul! Nimeni nu vede insa…

 2. Foarte profundă „sanctitatea sa”! Să combatem sectoarele transnaționale (economice și financiare) cu instituţii transnaționale. Divertis!

 3. Vedeti poza in care Forerunner-ul lui ah pupa inelul ScutuluiRosu-gest de supunere inaintea Cezarului. Ce mai vreti ca sa pricepeti ce hram poarta institutia si reprezentantul ei??!!!

 4. vicarius filii deii e nr fiarei conform numerelor romane fiti atentii e posibil sa fie urmatoru si ultimu papa sa nu postati fotografia lui jeguordinar cand va fi sa vina spune:

  el e primul papa iezuit cea mai notorie organizatie secreta kabalista anticamera masoneriei care inca nu aparuse ca institutie

  Au fost cativa papi care au scoso chiar ei in afara legii prin sec 18 pe la mij sec.

  Va rog sa scrieti un articol cu ce crime au facut au daramat guverne monarhii etc implicare in comertu cu sclavi etc. camata, vindeau arme etc.
  E prima tentativa a evreilor pseudo crestini de forma catolicizati de a intra in interior si a pune mana pe putere in biserica catolica.
  Loyola si altii se pare ca erau evrei pe jumatete sau aveau sange

  De a lungu istoriei au fost interzisi iezuitii in multe multe tari pe buna dreptate in secolele trecute
  Ordinu Iluminati a aparut format tot de un discipol de al lor masoneria cum o stim noi la fel e influentata oarecum tot de ei ca organizare etc.
  Fidel castro a fost educat la un colegiu iezuit o dovada pentru succesul lui „miraculos” si aparenta „neputinta” a americii de lua cuba inapoi din ghiarele comunistilor culmea culmilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button