X

[VIDEO] Rusia, printre pionierii biometriei. Reclamă la plata cu fața

Din foarte multe puncte de vedere, Rusia nu este o alternativă la Occidentul super-tehnologizat și cu valori morale tot mai puține. Ne amintim, că Rusia a propus și adoptarea unui document unic, care să țină loc mai multor documente, precum: buletin, pașaport, permis auto, card de sănătate,card bancar. Este evident că oculta nu putea lăsa un teritoriu atât de vast necontrolat. Rusia figurează doar ca o falsă speranță pentru cei dezgustați de occident. Planul de cipuire al omenirii este prea important pentru a nu fi lansat în fiecare colț al acestei lumi.

Citiți și: Amazon introduce plata contactless cu palma

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Adevăratul Putin,a fost omorât.
  Aceasta sosie nereușită,cu imagine facială mongoloidă,este produsul ocultei mondiale,care sa aliniat imediat la minciuna epidemică mondială.
  Singurele țări care nu răspund comenzii ocultei mondiale sunt,Iranul și Coreea de Nord. Din acesata cauza Rusia experimentează printre primii,tehnologia biometrica faciala,care culmea este oceanul ortodocsiei,planetare. Ia distrus păstorul și sa risipit turma.

  1. Sunt mai mulți care spun că se practică folosirea de sosii, precum și clonarea.
   Dar ei nu pot ”clona” cu adevărat oameni. Presupunând că ei chiar clonează (am dubii), ei pot clona numai trupul. Sufletul nu-l pot crea, pentru că el vine de la Dumnezeu când se produce zămislirea.
   Și atunci, cum animează acele corpuri ? Fie prin posesie demonică, fie prin tehnologii avansate (cu nanoroboți și inteligență artificială).
   O altă variantă este că folosesc roboți umanoizi foarte avansați, care numai la exterior par oameni, dar pe sub piele sunt mașinării. Dacă e adevărat, atunci roboții care sunt făcuți publici ar putea fi niște diversiuni (adică omul să creadă că robotica e numai la acel nivel). Mulți care vorbesc despre toeriile conspirației spun această idee: că tehnologiile militare sunt cu 20-30 de ani în față comparativ cu lucrurile oficiale.
   O altă variantă pe care am auzit-o este că folosesc sosii, cărora le efectuează operații chirurgicale (care să aducă asemănarea și mai aproape).
   Am mai auzit și informația că uneori folosesc editări video, manipulări digitale, care dau impresia că acei oameni sunt în viață, ei fiind deja morți.

  2. da putin nu e in viata de pin 2008, cautati pozele cum era pina, si cum e dupa 2010, sunt citiva artisti carei joaca rolu, da cel mai tare vladislav galkin, moarta caruia a fost inscenata in 2010, si a fost” inmormintat ” in sicriu de tip inchis, da acuma e in viata il joaca pe putin cu masca de latex, chestia e alta, si putin era pus de masoni, acuma au luat hotarirea sa se intoarca iar comunistii la putere si sa inceapa prigoana contra bisericii, dupa ce vor fi dati jos comunistii, va veni Tarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button