X

„Ultranaționalista” Marine Le Pen trece de partea globaliștilor, vrea vaccinare obligatorie

La postul tv LCI în această dimineață, Marine Le Pen a spus că este în favoarea vaccinării obligatorii. Tirania sub pretextul sănătății poate conta pe ea, pentru a se alinia la instrucțiunile Big Pharma și ale OMS.

Partidul Frontul Național (Președinte Marine Le Pen), este pregătit să facă orice pentru a obține validarea sistemului.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
UncategorizedVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. Probabil nu face nici o trecere, de la început a jucat de o singură parte. În momentul când a adunat destui „adepți” care o simpatizează, face „marea trecere.” :))

  2. Se vrea introducerea morții obligatorii! Prin vaccinare, desigur!
    Să moară bătrânii și să rămână tinerii spălați pe creier cu LGBT!

    1. de ce a cistigat macron? cind el in sondaje avea un procent,primul in sondaje era fenion, ca lumea sa se deprinda cu asa nume, deoarece antihrist se va numi ariel, dar macron este emanuel, sa se deprinda lumea cu asa terminatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.