X

Șoșoacă = 1 tractor barat! Nu mai pariați pe un cal mort! Ion Cristoiu spune că Șoșoacă este “idiotul util al sistemului, ce caricaturizează ideea de naționalism”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Situație jenibilă: la protestul autorizat din Piața Constituției au venit 5 persoane, 1 tractor și 1 camion.  Mitingul e autorizat pentru azi, luni și marți, la cererea unui avocat, membru al partidului SOS, condus de Diana Șoșoacă. Mai scandalos decât atât este că inițial senatoarea dorea autorizație pentru DOUĂ luni!!! E tot mai clar că a avut misiune să blocheze acel spațiu!

Avocatul Bogdan Petre spune că de vină pentru eșecul primei zile de protest e prefectul Capitalei, care a dezinformat populația în ultimele 72 de ore. (De parcă prefectul trebuia să aducă șoferii la manifestație, nu cel care a depus cererea să se gândească dacă are vreo conexiune cu nemulțumiții.)

Senatoarea Șoșoacă a avut o atitudine contradictorie față de protestul în cauză. Spune că Petre nu e avocatul său, că a făcut cererea în numele lui și că protestul a fost deja politizat de alți lideri ai fermierilor afiliați PSD, PNL și altor partide mai mici. Doar că Șoșoacă a cerut încă de joi, într-un live, ca să-i fie trimise pe adresa [email protected] datele fermierilor care vor să participe la protestul ei:

“Noi avem miting autorizat, pe 21, 22, 23, în Piața Constituției, 100 de tractoare, 100 de capete tir tractor. Am luat deja legătura cu mai mulți fermieri (???)… [email protected], îmi trimiteți datele, nr. de înmatriculare ale acestor autovehicule, numele, prenumele șoferilor și nr. de telefon al șoferului. Vă voi contacta personal, astfel încât să mă asigur că nu este o BĂTAIE DE JOC (!!!!) și un avertisment: să nu prind picior de partid pe-acolo…”, decât madam cabinet!

Au premeditat prefectul și primarul Nicușor Dan o asemenea situație, ca să penibilizeze protestul, anticipând că solicitantul nu are pe cine să aducă? A fost o intenție similară din partea avocatului, de comun acord cu Șoșoacă sau au ratat involuntar să se urce pe un val social de nemulțumire?

Oricum, problemele de fond ale fermierilor și transportatorilor rămân. Parte din ei încă sunt în coloane staționate în diverse puncte din țară. Dacă spui că toată acțiunea a eșuat lamentabil, o să te înjure simpatizanții lor de pe internet, ai lui Șoșoacă sau ai altora… Care îți explicau că legile trebuie ignorate pentru că „e stare revoluționară”. Dar de ce nu sunt în piață, măcar toți cei care mi-au ținut teorie că n-ai nevoie de nicio autorizație ca să protestezi în democrație și polițiștii n-au voie să te oprească. Pe internet sunt mulți, de ce nu sunt și în stradă!?

Ion Cristoiu devoalează rolul de căpușă al Șoșoacei, “idiotul util al sistemului, prin care se caricaturizează naționalismul”!

Notorietatea lui Șoșoacă este un balon de săpun, umflat din zona dorsală

Șoșoacă are avantajul de a avea mereu portavocea cu ea. Are o gurăăăă, de te lași lehamite și ori zici ca ea, ori o lași să latre singură. Ea amestecă pervers în discursul ei, durerea poporului cu aberațiile înșelărilor care o stăpânesc, abordează TOT ce știe că-i poate aduce admiratori, terfelește și credința, falsifică și istoria, merge la cacealma cu multe subiecte, chiar dacă uneori este conștientă că se face de râs, dar nu-i nimic, inventează pe moment o altă “bombă” politică, care să capteze din nou atenția șoșocarilor hipnotizați!

Nu mai girați un cal mort! Procentele SOS și ale lui Șoșoacă sunt umflate în sondaje de către PSD în detrimentul mișcării suveraniste, ca să rupă cât mai multe voturi, dar nu peste pragul de trecere de 5%, undeva la 4%, ce vor fi apoi redistribuite în principal PSD-ului! Șoșoacă este o fundătură din toate punctele de vedere! S-a văzut procentul real al lui Șoșoacă în această seară: zero barat! Dacă-și mai bate bărbatul, nici ăla nu o mai votează! Numele ei, parcă predestinat, va rămâne în istorie ca ceva urât mirositor!

Fermier: S-a făcut de râs în față întregii țări prin acest protest la care a venit un singur tractor

„Am ajuns la capătul răbdării cu această guvernare PSD-PNL, care nu face decât să adâncească sărăcia în țara noastră. Dar ceea ce mă revoltă cel mai mult este cum Șoșoacă s-a transformat într-o unealtă a lui Ciolacu. Prin acțiunile și declarațiile ei iresponsabile a reușit să compromită protestele noastre legitime. Am sperat că va fi vocea noastră, dar acum văd că nu este decât o marionetă, o sculă în mâinile sistemului corupt”, Ion Moraru, fermier care protestează în Afumați.

Cristoiu revine și o desființează pe senatoarea eșuată 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cu parintele simeon zaharia am gasit un material asemanator care dateaza de acum doua saptamani.

    https://youtu.be/DmePy0mbIQA?si=0uwF6Ld3mBvdTGpp&t=2

    Pentru noi crestinii ortodocsi este asa:pana cand nu vor fi proteste masive pentru eliminarea ereticilor si ereziei care a cuprins Biserica Dumnezeui nu se va milostivi de Romania.Protestele actuale au atras urgia lui Dumnezeu peste Romania pentru ca in acest interval de timp are loc mare spurcare in popor cu rugaciuni impreuna cu dusmanii lui Dumnezeu si poporul pacatos si trufas intentionat se face ca ploua cand e vorba de urgia asta .Pana cand poporul nu isi va face curat in ograda curatind Biserica de eretici si erezie intrand chiar cu tractoarele in biserici peste ei ca nu e pacat,adica spurcare,tarandu-i afara si aratandu-le prin actiune ca bisericile sunt Casa lui Dumnezeu si nu pestera de spurcaciuni ;pana cand romanii nu vor intelege ca se cere lupta ori ei ori noi pentru credinta prima data si cu credinta neclintita ca luptand pana la moarte pentru credinta ortodoxa Dumnezeu va reaseza lucrurile in tara in favoarea poporului roman nu vor inceta ostilitatile in randul poporului roman.

    1. Aveți dreptate.
      Similar cu ce spunea și doamna Galina Rădulean, acum doi ani, la Comemorarea de la Sâmbăta de Sus: naționalismul românesc nu (mai) e din păcate și creștin (ortodox, completarea mea)”.
      Am fost și eu azi la așa-zisul protest (împreună cu camaradul din Galați eram la un moment dat 10 oameni). La 12.40 am ajuns, după Liturghie. Absolut toți cei de-acolo, veniți “cu noaptea în cap”, nu aveau nici o treabă cu Credința, să zic așa. Până după 12 nu ai de ce să faci acțiuni duminica, oamenii trebuie să se ducă la biserică mai întâi și după aceea dacă au chef la proteste.
      Apoi, era un individ (nu l-am mai văzut la proteste), îmbrăcat cu o haină impermeabilă galbenă, care drăcuia tot timpul. Când i-am atras atenția, a spus ceva de genul că trebuie să-i dăm jos pe guvernanți acum, de astea ne arde nouă (adică de Biserică)?
      Am constatat că nu-i interesează nici problema imigrației, mai bine zis invaziei păgânilor în România (mâine avem protest împotriva colonizării cu populații preponderent necreștine, de la ora 11, în față la MAE. Pun pariu că mai mult de 10 oameni nu vom fi).

  2. Fără Dumnezeu nu putem face nimic. Dumnezeu să ne arate Calea, Adevărul și Viața! Acum credința ne este amenințată de ecumenism. Pentru mântuire, e nevoie să ne cunoaștem credința, să o trăim și să ne ferim de compromisuri ecumeniste. De aceea, propun spre ascultare această predică intitulată ,, Apărarea Ortodoxiei”.
    https://youtu.be/uAZ66waVQVA?si=iRWH4DDFuSI3sZUZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button