X

Important! Protest Anti Mască , Sâmbătă 19 Sep, ora 16:00, Piața Universității, București

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ATENȚIE! Mitingul lansat de Starea de Libertate din 19 septembrie se desfășoară în Piața Universității. Nu avem nicio legătură cu alte mișcări de protest desfășurate în alte zone.

Pe 19 septembrie copiii noștri vor fi deja în cușcă și cu botniță.
Aceasta NU este educație liberă. Este o reeducare forțată a tinerelor generații. Reeducare de tip comunist sau nazist. Copiii sunt dresați și condiționați ca animalele.

Acesta este noul program ȘCOALA ALTFEL: ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ!
Practic se reînființează ȘCOLILE DE CORECȚIE, unde copiii sunt tratați ca delincvenți minori.

Cum poți să înveți la materia ”Educație civică” despre drepturile și libertățile cetățenești când te afli într-o cușcă școlară?

Cum poți să înveți la Istorie despre Revoluția Franceză sau Declarația de Independență a SUA, când ai masca de figură, ca sclavii pe plantație?

Ce vor înțelege acești copii despre valorile libertății și dreptății, când ei vor fi îngrădiți îngrozitor, în timp ce le învață?

CEREM ANULAREA RESTRICȚIILOR ABERANTE ȘI A EDUCAȚIEI ONLINE!
Nu există studii sau probe științifice privind riscurile SarsCov2 asupra copiilor, nici privind transmiterea, nici privind efectele letale.

Dimpotrivă, după 6 luni de așa zisă pandemie se constată că impactul Covid la copii este insignifiant.

AUTORITĂȚILE SĂ ARATE CARE E BAZA ȘTIINȚIFICĂ A RESTRICȚIILOR DIN ȘCOLI!

Autoritățile nu au nicio justificare medicală ca să închidă educația în cuști de plexiglas și să impună măști copiilor, 5-6 ore pe zi. Cele câteva cazuri grave de copii bolnavi, extrase din context și prezentate de presă, sunt manipulări ordinare.

PROFESORII SUNT EDUCATORI, NU GARDIENI DE LA ȘCOALA DE CORECȚIE!
Mișcarea și exercițiile cu mingea de la Educație Fizică nu transmit viruși, ci aduc sănătate.

Părinții nu pot răspunde ca medici sau juriști pentru starea de sănătate a copiilor, pe baza unei declarații semnate.
Ne opunem ferm acestui program de alienare și traumatizare a copiilor, pe care noi îl numim: ȘCOALA ALTFEL – ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ!

Gata cu mascarada! Opriți detenția din școli!

Stop traumatizării și alienării copiilor!
VREM EDUCAȚIE LIBERĂ, NU REEDUCARE FORȚATĂ!

Cei nemulțumiți de prima săptămână de școală, veniți în Piața Universității, în 19 septembrie, pentru Eliberarea Educației.
Programul derulării mitingului va fi anunțat cu 48 de ore înainte.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

28 comentarii

  1. Sa mi ierte ce scriu crestinii si ceea ce spune IPS mitropolit Serafim de Pireu ca:sa purtam masca,sa ascultam ce spun expertii despre covid,copiii sa poarte masca.E si acest mitropolit cu sistemul.Clar.Ce s o mai dam cotita.Astazi imi confirma gandirea din comunicatul care l a dat publicitatii dupa incidentul cu pomenirea la Pireu de catre Arhiep.Ieronimos al Greciei a lui Epifanie.Nu constituie varf de lance si reper in lupta contra sistemului criminal nazist.Nu constituie sprijin in lupta contra greutatilor pe care le traieste Biserica astazi.
    https://www.tanea.gr/2020/09/16/greece/mitropolitis-peiraios-sto-mega-h-maska-einai-prostateytiko-organo-gia-na-mi-ginetai-diaspora-tou-iou/

  2. Dumnezeu sa fie cu voi cu toti, dragi frati si surori! Mergeti, eu nu pot, nu sunt din Bucuresti…
    Mergeti. Scapati copiii de robia antihristica a sistemului, care ii batjocoreste si ii considera sclavii lor!

    Dar mergeti cu Domnul, ca “fara El nu puteti face nimic”. Sa nu ne bazam pe fortele noastre prorii, caci vom esua. Sa ne bazam pe Domnul, si numai pe ajutorul Lui, ca ne va scapa si va fi cu noi.

    Dumnezeul nostru Cel Atotputernic, Maica Domnului si toti Sfintii si Ingerii sa fie cu voi!

    “Nu te teme, ca Eu sunt cu tine. Nu privi cu ingrijorare, ca Eu sunt Dumnezeul tau. Eu iti dau tarie si te ocrotesc, si Dreapta Mea ca tare te va sprijini” (Isaia 41:10).

    1. …degeaba se iese doar la Bucuresti, iar restul tarii sta si doarme in papuci cu indiferenta sau da doar mesaje de incurajare. Tm, Bv, Is, Cj ce fac? Trebuie sa se iasa in cat mai multe orase, fiecare acolo unde e, multi – putini nu conteaza, dar sa se iasa, ne trebuie fapte, nu vorbe…

        1. BOR…adopta strategia “nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase”…ca, cu puterea nu-i bine sa te pui rau, nu?

    2. Da, am gasit si pe FB evenimentul si as fi tentata sa particip; as avea doar o intrebare- exista o autorizatie, e legal mitingul? Ca n-as vrea sa apara mascatii cu gaze lacrimogene, bastoane de cauciuc si tunuri de apa, ca in bine-cunoscutul 10august2018.

  3. Ultima treaptă?

    Acum doi ani – test pe subiectul resurselor României. Am picat testul de cetățenie.

    Acum un an – test cu subiectul familiei normale. Am picat testul de umanitate.

    Anul acesta – test pe subiectul dezvoltării normale a copiilor noștri. Îl picăm și pe ăsta?

    Dacă da, vom pica și testul de primate, dacă nu cumva am merita să fim decăzuți și din dreptul de a fi numărați printre mamifere.

    Nu, nu m-a mirat faptul că nu ne-a revoltat limitarea drepturilor noastre din primăvară. Știam de acum doi ani că nu avem conștiință civică, cetățenească, faptul că orice ne-ar fi luat, chiar și libertatea, acceptam fără crâcnire.

    Știam de acum doi ani, de atunci de când nimeni nu a protestat împotriva furtului resurselor noastre din Marea Neagră, de atunci când nimeni nu s-a opus renunțării ticăloase la bogățiile noastre și la dreptul nostru de a ne dezvolta. La dreptul nostru de a fi liberi și mândri.

    Niciun cetățean, niciun membru al unei societăți, fie ea și primitivă, nu ar fi rămas într-atât de pasivi față de jaful al cărui subiecți am fost. Deci da, am picat examenul de „cetățenie”.

    Nu m-a mirat nici atunci când am acceptat fără crâcnire faptul că am fost închiși în cuști, că am acceptat arestul la domiciliu pentru două luni, că purtăm botnițe și renunțam de buna voie și la dreptul de a gândi.

    Știam de atunci că referendumul pentru familie, pentru fundamentul societății umane, a picat din cauza prostiei sau nepăsării noastre. De atunci nu mai avem dreptul să ne numim oameni, fiindcă am renunțat la acest privilegiu atunci când am renegat, batjocorit și parodiat însăși rădăcinile noastre și fundamentele ființei umane.

    Așa și în primăvara asta: Nicio ființa umană, fie ea oricât de needucată, ba nici măcar un neanderthalian, nu ar fi acceptat cu atâta seninătate, fără nicio opoziție, să fie lipsită de cel mai fundamental drept al său, de dreptul la libertate. S-ar fi opus, ar fi zbierat, ar fi încercat să evadeze din cușca. Noi nu…

    Am picat deci și testul umanității. Acum am ajuns la ultimul test. La ultima treapta. Aia cea mai de jos: testul de primată, testul de mamifer.

    Ideea e simpla: suntem puși în situația de a accepta ca puilor noștri, copiilor noștri să le fie impuse niște măsuri care le vor afecta sănătatea psihică și mentală, măsuri fără precedent (iarăși!) in istoria umanității!

    Dacă nu vom reacționa și vom pica și acest examen ne vom autoexclude din rândul primatelor. Ba chiar și a mamiferelor! Pentru că orice primată, orice mamifer, ba chiar orice ființă vie s-ar opune maltratării puilor săi. Noi ce vom face? Ne vom lăsa puii să fie tarați mental și psihic tot restul vieții lor… doar pentru cî ni se spune că „așa trebuie”, că e „spre binele lor”?

    Dacă da, vom ajunge la ultima treaptă a decăderii, într-o stare infraumană, ba chiar sub nivelul unei ființe vii. De noi depinde. De fiecare dintre noi! Sunteți șocați?

    Nu spusele mele ar trebui să vă șocheze, ci lașitatea și/sau nepăsarea noastră, a acestui popor. Căci indiferent de opțiunea și atitudinea personală a fiecăruia dintre noi să nu uităm că „Toate neamurile vor fi adunate înaintea Lui. El îi va despărți pe unii de alții cum desparte păstorul oile de capre; și va pune oile la dreapta, iar caprele la stânga Lui.” Matei 25:31-46.

    Deci un simplu gând corect, un gest firesc ne pot absolvi de o vina istorică, de o rușine de neșters. Indiferent de efectul atitudinii noastre.

    Dan CHITIC

    https://www.justitiarul.ro/ultimul-test-al-locuitorilor-romaniei/

    1. In cea mai mare parte sunt de acord cu ceea ce spui d-ta, domnule Traian; insa cred ca gresesti intr-o privinta: nu se poate pune semnul egal intre motivul neparticiparii populatiei la referendumul pentru familie din oct.2018 si motivul lipsei de reactie a populatiei in legatura cu lockdown-ul din primavara. In cazul referendumului din 0ct.2018, intr-adevar a fost vorba de miserupism, le lipsa de interes in legatura cu subiectul respectiv; in cazul blocarii noastre in case din primavara – a fost vorba de FRICA, si nu frica de boala, ci frica de amenzile uriase stabilite pentru incalcarea restristictiilor; intr-adevar, cea mai mare parte a amenzilor date au fost de 2000 de lei (cuantumul minim) dar au existat si destule de 9000-10000, chiar si spre cuantumul maxim (20000lei) ( daca nu ar fi existat contestarea legii la CCR de catre avocatul poporului, in momentul de fata am fi vazut pensionari cu poprire pe pensie -pentru ca, un pensionar care avea la vremea respectiva 900 de lei pensie, nu avea de unde sa plateasca 2000 de lei amenda, sau oameni deposedati cu forta de lucrurile mai valoroase).

      1. Nu iesiti la vot.Toti sunt in organizatia secreta masoneria.NU I MAI VOTEAZA NIMENI.NU MAI VOTATI NIMIC:NICI PRIMAR,NICI PARLAMENTAR,NICI PRESEDINTE.GATA.NU MAI SUNT TIMPURILE.E PACAT.NICI MACAR SA ANULEZI VOTURILE.DACA TE DUCI CA UN NAIV SA ANULEZI VOTURILE,LA INTRARE CAND TI SE NOTEAZA DATELE DE PE BULETIN TE TREC LA UN PARTID CA SI CUM AI VOTAT.LEGAL,SE POATE VOTA.CRESTINULUI NU II ESTE PERMIS LA VOT.VOTUL DE ASTAZI E S T E TRADAREA ORTODOXIEI.CRESTINUL NU MAI ARE CE CAUTA IN VIATA CIVICA.S A TERMINAT.GATA.

        1. LA proteste da.Dar la votare niciodata.Sa ne faca cum vrea mutra lor.Nu ne pasa.Le am intors spatele pentru totdeauna.Nu se mai indreata nimica in tara,iesitul la vot este pierdere de timp si slujba adusa satanei in persoana.Clar.

          1. De ce nu mai are ce cauta crestinul la vot?Pt ca toti de pe liste fac parte din organizatia secreta terorista-masoneria-asadar,asa cum nu are nicio gara lumina cu intunericul,nici noi cu masoneria.

          2. Vizionati va rog interviul doamnei Avocat pe care o stimez mult si as vrea sa faca cunostinta cu crestinii nepomenitori,sa stie adevarul.E vorba de doamna Susagau pe care o indragiti foarte multi si care a venit cu ideea proceselor colective pt cei care nu au bani de avocat si cand sunt probleme de interes national cum e aceasta cu purtatul mastilor in scoli-puscarii.In interviu e vorba de un mare epidemiolog roman care a fost expert OMS si are punct de vedere contrar sistemului.
            https://youtu.be/66Gdc4Mc3Po

  4. Dumitru are dreptate în ceea ce privește votarea. Sistemul de abia așteaptă să fie votat, căci după aceea să te ții prigoană. Nu-i votați, căci au făcut mult rău românilor și încă n-au ajuns la deznodământul faptelor rele. Cine are urechi de auzit să audă.

    1. Daca.ar mai exista ROMANI ,ZIUA VOTULUI ar fi cea mai BINECUVINTATA ZI pentru a face ca.DREPTATEA SA TRIUMFE.
      Nimeni dintre ROMANI in SECTIILE de votare ci TOTI ROMANII in.FATA PRIMARIILOR din fiecare LOCALITATE strigind din RARUNCHI:JOS SISTEMUL !
      La.vot sa mearga doar SATANISTII.!
      DAR MAI SINT.ROMANI IN ROMANIA ?!

    2. RUXY,ce am estimat eu ,vreo 2200 de roni sunt costurile de la clasa pregatitoare pana la cls.a 8 a.E bine ce zic?Pt.homeschooling.Ce sa mai zic?Si asa razb vine si viitorul full mare fenomen terorist la fel,care oricum va afecta grav participarea elevilor la cursuri in scoli .Nu mai conteaza unde cum sau maniera invatarii ci copilul sa stie.Cred eu.

      1. Si cum homeschoolingul merge pana o cadea netul,telefonia mobila electricitatea,bancile si 100 % din economie ,adica se va duce in hau totul si nu va mai fi nimic decat razboi si nici hainele de pe noi.O zice Sf Ioan Iacob nu eu,cu lipsa hainelor de pe noi.

    1. Daca oamenii ar fi NORMALI,adica ortodosi adevarati in C7GET SI SIMTIRI si-ar lua copiii de mina ( 1-25 ani )si impreuna cu cei patru bunici si-ar construi GOSPODARII TARANESTI in locurile natale .FARA SCOALA SI SERVICII .VINDUT URGENT proprietatile de la oras si trecut la VIATA SECOLULUI 19 fara curent electric si cu locuinte SARACACIOASE .
      CINE nu va face acum ACESTE ACTIUNI de.buna voie si cu un randament minim de supravietuire ,miine vor fi viitoarele cadavre de sub darimaturi .
      Toti romanii de la orase sint si de la SAT cindva prin STRABUNICI .
      SCOALA azi ar trebui sa nu MAI 3CISTE .
      Sa mearga la scoala cu BOTNITA doar copiii SATANISTILOR .
      TREZOTI-VA FRATILOR !
      DESTEPTII deja si-au RETRAS COPIII de la SVOALA DEMONICA inca din martie .
      VIATA stiuta nu veti mai avea-o NICIODATA .
      ORICUM era obligatorie de DISPARUT aceasta viata de TRINTORI VULGARI PUSI DOAR.PE DEPRAVARI de la opinca la vladica .
      Citi au fost ieri la miting !?
      PRAF in ochi .
      IN LOC SA VA MOBILIZATI pentru a va organiza in COLONII de OAMENI care sa se intrajutoreze in vederea supravietuirii ,INCERCATI SA INVIATI UN SISTEM DEJA MORT care pute de trei zile (30 ani ).
      DACA.NICI ACUM NU REALUZATI TRAGEDIA SPECIEI ……cind vor apare CATASTROFELE dar IMEDIAT ,nu la anul ,va fi prea tirziu .
      DE CE VA MAI YRIMITEYI COPIII LA SCOALA ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button