X

Guvernul britanic va colecta amprentele si ADNul celor infectați cu Covid, pe motiv de terorism

O nouă legislație a fost adoptată Joia trecută în Regatul Unit, care permite guvernului să păstreze amprentele digitale și profilurile ADN ale celor care au fost considerați infectați cu COVID-19 începând cu 1 octombrie 2020.

Legislația intitulată  Coronavirus (Păstrarea amprentelor digitale și a profilurilor ADN în interesul securității naționale) (nr. 2) Regulamentul 2020  stabilește modul în care „Secretariatul de Stat, în conformitate cu secțiunea 24 (3) din legea respectivă, consideră că coronavirusul are, sau este posibil să aibă, un efect negativ asupra capacității persoanelor responsabile de luarea deciziilor de securitate națională,și că este în interesul securității naționale să păstreze amprentele digitale sau Profiluri ADN, astfel cum se prevede în prezentul regulament. ”

Legislația intră în vigoare la 1 octombrie 2020 și urmează să se încheie pe 24 martie 2021.

Șocant, unele dintre dispoziții sunt enumerate la „terorism”, lucru care este un foarte alarmant.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button