X

Israel: După 2 săptămâni școlile se închid iar. Va urma România același scenariu?

Israel e prima țară din lume care declară din nou stare de urgență și închide tot, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luată după o nouă explozie a numărului nou de cazuri.

Pandemie de coronavirus

Israel e prima țară din lume care declară din nou stare de urgență. Autoritățile spun:

  • Sunt 37.482 de cazuri active în țară.
  • Deplasările sunt limitate la maxim 500 de metri de locuință.

Israelul, Cisiordania şi Gaza se confruntă cu un focar reînnoit de coronavirus și guvernul a decis reinstalarea stării de urgenţă timp de 3 săptămâni. Israel are în prezent 37.482 de cazuri active; 1.103 de oameni au murit.

În Cisiordania, există 9.845 de cazuri active, în Gaza 1.549. În Cisiordania şi Gaza, au murit 240 de persoane.

Cabinetul Nettanyahu a aprobat închiderea de trei săptămâni începând de vineri, conform Haaretz. Guvernul israelian a fost de acord să impună restricţii la nivel naţional timp de trei săptămâni, care vor intra în vigoare vineri la ora 2 p.m., în ajunul sărbătorii Rosh
Hashana.

Primul-ministru Benjamin Netanyahu a declarat într-un briefing de presă că avertismentele oficialilor din domeniul sănătăţii au condus la decizia guvernului, care limitează deplasările pentru israelieni la o rază de 500 de metri (aproximativ 0,3 mile) a reşedinţei lor.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Educația" copiilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

  1. Si cum Noua Securitate din Romania(conducatorii de facto ai Coloniei) se uita cu un ochi la stapanii israelieni din Est si cu celalalt la stapanii neomarxisti si globalisti din Vest, mai mult ca sigur ca vor implementa aici masurile din Israel, combinate cu alte masuri demonice si dictatoriale preluate din Occident! Bineinteles ca in final, tot la Starea de Urgenta vom ajunge!

  2. După locale,de la 01.10.20_20-Prin unele cercuri,se vorbește despre instaurarea stării de urgență pentru trei săptămâni.

  3. Toate măsurile astea sunt pentru vaccinarea obligatorie. Nu vă vaccinati . Vaccinarea e mâna în mână cu pecetea lui antihrist.

  4. Doar alegerile au mai amânat un pic planul sistemului diabolic, căci au nevoie de confirmare pe funcții de la cei slabi la minte. Apoi ne vor arăta ei cum îl vor omorâ pe tacsu’!

  5. Am auzit și eu din păcate același lucru trist din gura unuia care este secretar la o comisie prin senat că din octombrie se va reveni și la noi la starea de urgență , sută la sută (planul ocultei ) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.