X

ANCHETĂ: Cel mai faimos vaccin anti-covid a generat efecte adverse grave la primul test clinic

AstraZeneca reia studiile clinice privind vaccinul COVID oprite recent

Deja s-a anunțat în spațiul public faptul că AstraZeneca, gigantul farmaceutic care se ocupă de dezvoltarea vaccinului COVID-19 (numele tehnic fiind AZD1222)  în UE, SUA, AUSTRALIA, UK și Africa, a eșuat primul test clinic pe oameni, având deja doi pacienți care au avut efecte adverse grave. Ceea ce a trecut neobservat este faptul că AstraZeneca, precum și alt companii farmaceutice, sunt apărate de repercusiunile legale privind potențialele efecte secundare ale vaccinului COVID-19.

Un director executiv al gigantului farmaceutic AstraZeneca a confirmat că gigantul nu poate fi acționat în justiție pentru orice potențial efect secundar cauzat de vaccinul Covid. Cei afectați nu vor avea nicio pârghie legală pentru a-și face dreptate.

“Aceasta este o situație unică în care noi, compania, pur și simplu nu ne putem asuma riscul dacă în … patru ani vaccinul prezintă efecte secundare “, a declarat pentru Reuters Ruud Dobber, membru al echipei de conducere a companiei Astrazeneca.

Avocații firmei au solicitat introducerea unor clauze în acest sens în contractele lor cu țările în care AstraZeneca a fost de acord să furnizeze vaccinul Covid. Compania spune că, fără astfel de garanții, acestea nu ar fi stimulate să producă medicamentul. Și se pare că majoritatea țărilor au cedat în fața acestei cereri.

Interesant este faptul că aceste afirmații și cereri vin la ani de zile după ce AstraZeneca a pierdut două procese uriașe, pentru care a plătit despăgubiri în valoare de 520 de milioane de dolari, respectiv 28 de milioane de dolari.

AstraZeneca LP și AstraZeneca Pharmaceuticals LP au plătit 520 de milioane de dolari pentru a se renunta la acuzațiile potrivit cărora AstraZeneca a comercializat ilegal medicamentul anti-psihotic Seroquel pentru utilizări care nu au fost aprobate ca fiind sigure și eficiente de către Food and Drug Administration (FDA). Astfel de utilizări neaprobate sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de utilizări „fără etichetă”, deoarece nu sunt incluse în eticheta produsului aprobată de FDA a medicamentului.

Cu alte cuvinte, acest medicament, Seroquel, avea efecte secundare devastatoare care nu erau semnalate pe prospect, precum și contraindicații în ceea ce privește administrarea acestui medicament împreună cu metadonă, fapt ce a condus la decese în SUA, în timpul “crizei opioidelor”.

Nexium este un medicament produs de AstraZeneca și lansat pe piață în 2001. Medicamentul fără prescripție medicală a fost destinat combaterii efectelor GERD și a altor tipuri de arsuri la stomac, dureri cronice și alte afecțiuni similare. Pacienților li s-a spus să se aștepte la efecte secundare minore, tipice pentru orice medicament, posibile uscăciuni ale gurii, dureri de cap și poate dureri abdominale.

Însă, ceea ce nu li s-a spus este că poate provoca leziuni la rinichi, fracturi și chiar posibilitatea de a  cauza demență, printre altele. Drept urmare, multe persoane care au suferit efecte secundare grave că urmare a utilizării medicamentului Nexium au intentat procese împotriva producătorului de medicamente AstraZeneca, susținând că gigantul farma nu a furnizat avertismente adecvate cu privire la cele mai grave efecte secundare.

Încă o controversă cu privire la produsele făcute de AstraZeneca este vaccinul anti-gripal nazal pentru copii, FluMist, care s-a dovedit a fi nu doar ineficient, ci și periculos, CDC a retras sprijinul acordat companiei și a interzis folosirea acestuia ca vaccin anti-gripal pentru copii.

Tot neobservat a trecut și faptul că AstraZeneca este finanțată de CEPI și de GAVI Alliance, adică de entitățile patronate și finanțate de Bill Gates, cu suma de 750 de milioane de dolari. Această finanțare a companiei de către CEPI și Gavi ALLIANCE este susținută și de Organizată Mondială a Sănătății, care a numit-o “un efort comun, pentru a garanta că vaccinul va ajunge și în țările mai puțin dezvoltate”. AstraZeneca s-a angajat să livreze, la nivel global, aproximativ 300 de milioane de doze de vaccin până în 2021.

Acum apar problemele de etică, deoarece se folosesc celule umane pentru producerea acestui vaccin, dar și problemele ce țin de eficacitatea acestui vaccin, care nu este cu mult diferit de vaccinurile anti-gripale. Acestea din urmă s-au dovedit a fi ineficiente în combaterea gripei, pentru simplul și evidentul motiv că există o mulțime de mutații și de tulpini diferite, cu care un vaccin nu poate ține pasul.

Cum funcționează:

Una dintre liniile celulare utilizate pentru a produce vaccinul COVID-19 se numește HEK 293. Provine de la un făt avortat legal în Olanda în 1973. Celulele acestui făt avortat au fost modificate într-un laborator pentru a se putea replica la infinit.

În cazul vaccinului AstraZeneca, a fost utilizat un adenovirus care provoacă o răceală la cimpanzei. Nu se poate replică la oameni. Apoi a fost modificat genetic pentru a conține proteina din SARS-CoV-2. Apoi vine partea în care sunt utilizate liniile celulare umane. Adenovirusul modificat este plasat împreună cu celulele umane. Cuvele acestora devin o linie de producție, producând mai mult din adenovirusul modificat. Când este injectat, teoria este că vaccinul nu va îmbolnăvi persoana, ci că va declanșa un răspuns imun. Ca parte a acestui răspuns, proteina va fi identificată de corp. Speranța este atunci când o persoană care a făcut vaccinul întâlnește virusul SARS-CoV-2 , corpul său își amintește de proteina din virus și, astfel, anticorpii pot lupta împotriva virusului.

Problema este clară, vorbim despre probabilități, speranțe, supoziții, deci, cum mai poate fi asta numită știință? Cu atât mai mult cu cât acest vaccin este destinat uzului la scară mondială, pentru diverse grupe de vârste.

Dar, după părerea mea, cea mai gravă problemă este încrederea, sau lipsa ei, pe care o prezintă compania AstraZeneca, având în vedere istoricul său în mușamalizarea și ocultarea informațiilor cu privire la efectele adverse ale medicamentelor produse de aceasta.

Astrazeneca în România are o cifră de afaceri de 18 milioane de euro și este condusă de RASINAR GABRIEL RADU.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

13 comentarii

 1. Buna ziua, va rog frumos sa anunțați pentru cititorii dvs că mâine, 14.09 la ora 18:00 ne vom întâlni în fața Primăriei Arad, pentru a semna un memoriu, exprimandu-ne astfel nemulțumirea față de măsurile exagerate ce s-au luat în școlile din România. Daca și ție îți pasa de sănătatea copiilor tai, te așteptăm în fața Primăriei.
  Menționez că nu exista organizatori, ne strângem sun forma unei manifestații culturale pentru strângere de semnături.
  Mulțumim!

 2. Normal.nu are ce sa le faca nimeni nimic pentru că ei fac legea!ei dictează!si daca fac, fac numai sa-i avantajeze pe ei!sincer, ma bucur ca nu le-a reusit!🤣🤣🤣

  1. NU VA VACCINATI.PT BANI EI VOR O POPULATIE CAT MAI BOLNAVA!VOR BAGA SUBSTANTE IN VACCIN ASTFEL CA PERSOANELE VULNERABILE CU IMUNITATEA SI COPIII SA AIBA SUFERINTE.

 3. Sistemul antihristic a lansat boala(isteria) și tot el vine cu „soluția”: vaccinul!!!? De ce oare? Din iubire față de oameni nicidecum, căci dacă-i iubea pe oameni nu-i îmbolnăvea. Transformarea în sclavi a celor care după vaccinare nu vor muri, acesta-i scopul principal. Pecetea 666 are sigur legătură cu vaccinarea obligatorie. Eu nu mă vaccinez și nici nu mă testez pentru niciun virus sau boală inventată de sistem. De ce? Pentru ca nu am încredere în sistemul antihristic. Mai bine moartea decât testarea și vaccinarea. De ce? Pentru că prin moarte ajungi sigur în Cer, pe când cu testarea sau vaccinarea nu mai ești sigur de Cer. Așa că nu se merită riscul.

 4. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat duminică seară decizia guvernului său de a reimpune timp de trei săptămâni măsurile de izolare care au mai fost aplicate în primăvară, încercând astfel să oprească noul val al îmbolnăvirilor de COVID-19 care în ultima săptămână a provocat în Israel o rată a mortalităţii printre cele mai ridicate din lume, relatează agenţiile internaţionale de presă conform Agerpres.

 5. Pentru o pandemie fake trebuie si un vaccin fake cu fetusi de om si maimuta si metale grele pt reducerea sclavilor pe plantatie. Ascultati bine, cine va face accest vaccin s a terminat cu mantuirea lui.

 6. Dupa ce a sterilizat si a exterminat masiv populatia Africii, prin vaccinurile sale criminale, acest demon intrupat(Portile Diavolului) doreste sa faca acelasi lucru si cu restul populatiei Lumii!  
  Va dati seama, ce ar insemna sa fim vaccinati cu vaccinul lui Bill Gates, pt ca mai mult ca sigur ca pe cel produs de AstraZeneca il vor aduce Iudele noastre in Colonie?  Inseamna ca, dupa ce ai primit de la satanele din Oculta o portie de molima rezonabila(din care majoritatea ar scapa cu viata),  esti obligat apoi sa le iei la pachet si „antidotul”, adica o otrava letala plina de nanotehnologie demonica, care ori te omoara direct(varianta mai buna), ori te transforma pe tot restul vietii intr-un zombi fara viata reala, fara sentimente, depinzand de altii, o adevarata leguma!   Pt ca , fiti siguri, acesta va fi scopul „antidotului”!  Totul se face dupa principiul de baza al Ocultei Mondiale: ” creeaza fara sa fii vazut, un incendiu , iar apoi fii pompierul care il stinge”.

  1. Partea amuzanta e aceea ca,  se vor gasi extrem de multi  prosti care vor dori sa se vaccineze cat mai rapid, platind preturi exorbitante pt aceste vaccinuri, dar apoi vor plati pe viata, si pretul ignorantzei si prostiei lor!

   1. Bravos natiune !
    Poate copiii care vor merge azi la svoala vor imvata niste minime reguli de bun simt purtind masca si pastrind.distantarea sociala .
    I principiu niste reguli necesare avind in vedere DEPRAVAREA la.care sint supusi copiii dinultimii ani in toate mediile .
    Daca UNIFPRMA SECULARA a fost desfiintata ,fiind un CONCEPT FILOZOFIC despre lume si viata ,atunci BOTNITA este absolut b8ne venita .
    MA BUCUR !
    In schimb socant este ca.parintii nu s-au revoltat atunci cind copiilor li s-a predat SEXOLOGIA la clase si la gradinite.
    SEXOLOGIA fiind adevaratul VIRUS MORTAL al speciei .
    HALAL PARINTI !

   2. Bravos natiune !
    Poate copiii care vor merge azi la scoala vor imvata niste minime reguli de bun simt purtind masca si pastrind.distantarea sociala . Daca nu taci atunci cind nu stii CE.VORBESTI ,macar sa taci obstructionat de.masca .
    In principiu niste reguli necesare avind in vedere DEPRAVAREA la.care sint supusi copiii din.ultimii ani in toate mediile . Daca saracele muieri musulmane mascate de 2000.de.ani vazindu -li-se doar un ochi n-au murit ,fiti calmi ,ca nici progenutirile OMULUI DEMONIC al zilelor noastre n-o sa dispara .O SA FIE.DOAR MAI PUTIN VULGAR SI MULT MAI RESPONSABIL INVATA.SI EL NISTE REGULI.
    Daca UNIFORMA SECULARA a fost desfiintata ,fiind un CONCEPT FILOZOFIC despre lume si viata ,atunci BOTNITA este absolut bine venita .
    MA BUCUR pentru aceasta revenire firava spre normal !
    In schimb socant este ca.parintii nu s-au revoltat atunci cind copiilor li s-a predat SEXOLOGIA la clase si la gradinite.
    SEXOLOGIA fiind adevaratul VIRUS-VACCIN MORTAL al speciei .
    HALAL PARINTI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.