X

[VIDEO] Elon Musk lansează primul cip implantat în creier; deocamdată la porc. Cam acesta este viitorul pregătit omului de mafia globalistă

CUM VREA MAFIA GLOBALISTĂ SĂ TRANSFORME OAMENII ÎN PORCI adică nişte fiinţe inferioare, destinate abatorizării (în ceea ce priveşte comportamentul, şi acum mulţi dintre noi stau mult, mult mai rău decât porcii).

Sugestia celor care se cred stăpânii acestei lumi, care rezultă din materialul de mai sus, este foarte clară: veţi trăi ca porcii pentru a ne fi nouă de folos.

Este clar că asta se urmăreşte, iar clowni ca Musk, băiat de mingi al mafiei globaliste, au rolul de a ne pregăti pentru această etapă ce va veni (f.f.) în curând.
Clownul a făcut o demonstrație live a unei probabile viitoare intervenţii asupra fiinţei umane prezentând un porc pe nume Gertrude, care trăiește de două luni cu implantul de dimensiunea unei monede.
Microcipul are fire mai subțiri decât un fir de păr legate de zonele creierului responsabile pentru mișcare și simțuri. Prototipul doar citește semnalele cerebrale, dar Elon Musk vorbește de posibilitatea ca produsul său să acţioneze similar cu gândurile noastre, substituindu-se acestora şi direcţionându-ne viaţa.
un comentariu de Paul Ghițiu
Iată știrea:

Neuralink, compania deţinută de Elon Musk, a realizat vineri o demonstrație live a tehnologiei sale, prezentând un dispozitiv fără fir, de dimensiunea unei monede.

CEO-ul Tesla și SpaceX a adus trei porci, care aveau diferite niveluri de interes în cooperare. În cele din urmă, publicului i s-au arătat semnale neuronale în timp real de la unul dintre porci, pe care Musk a numit-o Gertrude. Potrivit lui Musk, Gertrude are implantul de mărimea unei monede, inserat chirurgical  de aproximativ două luni, cu scopul de a măsura răspunsul la diverși stimuli.

Musk a spus că implantul le permite cercetătorilor să prognozeze reacțiile porcului în funcție de activitățile acestuia, fiind primul pas spre înțelegerea modului în care apar diferite afecțiuni ale creierului. Musk a descris-o vineri drept „ca un Fitbit în craniul tău.”

Aceasta a fost una dintre primele demonstrații ale companiei despre tehnologia în acțiune, fiind un prim pas spre tratarea unor afecțiuni neuronale la oameni cu ajutorul inteligenței artificiale.

În iulie 2019, el a spus că speră să aibă un implant la un pacient uman până la sfârșitul anului 2020.

Oficialii Neuralink, un start-up lansat în 2016 și finanțat în principal de Musk, au declarat că proiectează „fire” minuscule, de 10 ori mai subțiri decât un fir de păr uman, cu scopul de a trata leziunile cerebrale și traumatismele.

Oficialii companiei Neuralink au anunțat că au primit toate aprobările necesare pentru realizarea experimentului care are scopul de a citi și stimula activitatea creierului.

Musk a făcut câteva afirmații extrem de ambițioase cu privire la potențialul tehnologiei.

Instalarea unui cip pentru a înlocui o mică porțiune a craniului uman, de exemplu, ar putea restabili funcția membrelor, ar putea îmbunătăți mișcarea umană, ar rezolva probleme cu vederea și auzul și ar putea ajuta la boli precum Parkinson, susține compania. La prezentarea de vineri, Musk a enumerat o serie de afecțiuni diferite pe care Neuralink este concentrată în prezent, inclusiv pierderea memoriei, orbirea și paralizia.

El a spus că procesul de „obținere a unei legături” nu va necesita anestezie generală și speră că un robot va „efectua întreaga intervenție chirurgicală” în aproximativ o oră. Musk a spus că persoanele care primesc dispozitivul Neuralink rămân cu o cicatrice mică după ce electrozii sunt introduși în creier.

După cum îi spune și numele, rolurile activităților neuronale sunt foarte importante pentru tehnologia Neuralink, scrie CNBC. Obiectivul pe termen lung al grupului de a obține o simbioză umană cu inteligență artificială (AI) începe prin conectarea electrozilor în întregul creier și citirea în masă a semnalelor de neuroni. Adunarea unor cantități uriașe de date din semnale ar putea în cele din urmă să învețe software-ul lui Neuralink cum creierul le folosește pentru a comunica cu restul corpului, ducând în cele din urmă la o anumită cantitate de replicare și direcție.

Chad Bouton, vicepreședinte al ingineriei avansate la Institutele Feinstein pentru Cercetări Medicale, a declarat la CNBC că există probleme de siguranță cu orice fel de tehnologie invazivă, inclusiv posibile infecții cu orice implant. “Nu este banal”, a spus el prin telefon.

Bouton speră că grupul lui Musk se va concentra, cel puțin inițial, asupra persoanelor cu cea mai mare nevoie de această tehnologie, inclusiv a persoanelor cu dizabilități severe. Pentru persoanele cu afecțiuni precum ALS, o boală progresivă a sistemului nervos care afectează celulele nervoase din creier și măduva spinării, o astfel de tehnologie poate deschide noi modalități de deplasare şi vorbire. El a mai spus că acest tip de tehnologie probabil nu va fi utilizată în masă cel puţin un deceniu.

„Vor fi probleme etice și de siguranță la care va trebui să se mai lucreze o lungă perioadă de timp, trebuie să aveți o nevoie medicală reală pentru a accesa această tehnologie”, a spus el.

Matthew MacDougall, șeful departamentului de chirurgie al companiei Neuralink, a declarat că își dorește lansarea unor studii clinice pe un mic număr de pacienți umani pentru a încerca tratarea unor afecțiuni precum paralizia și paraplegia, fără a da însă un orizont de timp pentru acest nou pas.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. https://m.ziare.com/stiri/prahova-toate-restaurantele-interioare-se-vor-deschide-marti-inclusiv-in-localitatile-care-depasesc-rata-de-infectare-de-1-5-la-mia-de-locuitori-1628307

    Incredibil!!!
    Orice restaurant, teatru…se va inchide daca exista 1, 5 infectari la mia de locuitori, sunt localitati cu peste 1, 5 altele cu peste 2 sau peste 3 infectari la mia de locuitori si se deschid si Bucurestiul are peste 1, 5 infectari la mia de locuitori si ei vor sa deschida restaurante, scoli, apoi vin alegerile, daca la o sectie de vot( scoala) apare un singur caz poate fi falspozitiv, toti care vor vota vor fi carantinati ,izolati, se vor inchide scolile, etc…

    Asa ca mare atentie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.