X

Raed Arafat îndeamnă la vaccinare în masă, deși declară că “vaccinarea nu garantează că nu vei face deloc boala”

SURSE: Raed Arafat le-a spus senatorilor din Comisia Juridică că o treime din pacienții externați la cerere s-ar putea întoarce în stare foarte gravă la ATI

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, vineri seara, că vor urma două luni „dificile” în ceea ce priveşte infectările cu noul coronavirus.  În același timp, Arafat a atras atenţia cu privire la faptul că vom avea o situaţie „destul de serioasă” când infectările cu noul coronavirus se vor suprapune cu gripa sezonieră şi a făcut apel la populaţie să se vaccineze antigripal şi să nu mai ţină cont de cei care contestă vaccinul.

Sunt persoane care vor avea poate ambele infecţii simultan, sunt persoane care vor avea numai una sau numai alta şi persoanele vulnerabile, din păcate, sunt vulnerabile pentru amândouă. Persoanele vârstnice, persoanele cu comorbidităţi sunt vulnerabile şi pentru gripă şi pentru COVID. Vaccinarea este extrem de importantă şi de data asta trebuie ca oamenii să înţeleagă măcar acum să nu mai asculte de atacurile împotrivă şi să se vaccineze. Au o şansă mult mai bună să scape măcar de riscul acesta al gripei sezoniere sau să-l atenueze, pentru că vaccinarea nu garantează că nu vei face deloc, dar poate ajuta ca dacă faci (gripă) să fie mai uşor impactul bolii respective asupra organismului”, a afirmat Raed Arafat la Digi 24.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. RECOMANDĂM TUTUROR CELOR CE NU DORESC A PĂȚI CE-AU PĂȚIT ITALIENII ȘI ALȚII CARE AU FOST OBLIGAȚI LA VACCINAREA ÎN MASĂ-ÎNDEOSEBI “ANTIGRIPALELE!!!”-SĂ FACĂ UN ACT CARITABIL ȘI SĂ-ȘI DONEZE DOZA ȘI SERINGA PĂRȚII DORSALE A NEOMARXISTULUI-NAZIST DR. MENGELE ARAFAT! SE ÎNCADREAZAĂ LA ACELEAȘI FAPTE CA MEDICII NAZIȘTI, ÎNCĂLCÂND TRATATELE DE LA NÜREMBERG, GENEVA ȘI OVIDEO! ANAF, SRI, SIE, DGA, ETC. NU-I IAU PA ACEȘTI CRIMINALI LA BANI MĂRUNȚI PENTRU CRIME ȘI FAVORIZAREA CRIMELOR CONTRA POPULAȚIEI, PRIN CANCER TIROIDIAN DATORAT OBLIGĂRII CONSUMULUI DE SARE IODATĂ ȘI CIANURATĂ, PRIN VÂNZAREA DE CANTITĂȚI INDUSTRIALE DE ALIMENTE DOVEDIT RADIOACTIVE, PRIN VACCINĂRI GARDASIL, ANTIPOLIO, ANTIGRIPAL, PRIN PULVERIZARE DE SPORI DE ANTRAX DIN AVIOANE DE LA MARE ALTITUDINE, CA ȘI FAVORIZAREA INFECTĂRILOR ÎN MASĂ A POPULAȚIEI PRIN MĂȘTI CHINEZEȘTI TOTAL PENETRABILE LA MICROBI ȘI VIRUȘI-MOTIV PENTRU INTERZICEREA LOR OFICIALĂ ÎN ÎNTREGUL SPAȚIU EUROPEAN, NU DOAR UE! ARAFAT ÎNDEAMNĂ DE FAPT LA UMPLEREA CONTURILOR SECRETE CU COMISIOANE DE VÂNZĂRI DE LA BAYERN, PASTEUR, PIG-PHARMA,GLAXCON, BILL GATES, ROCKEFELLER, SOROSI…

    1. Psalmul 90
      1. Cel ce locuieşte în ajutorul Celui Preaînalt, întru acoperământul Dumnezeului cerului se va sălăşlui.
      2. Va zice Domnului: “Sprijinitorul meu eşti şi scăparea mea; Dumnezeul meu, voi nădăjdui spre Dânsul”.
      3. Că El te va izbăvi din cursa vânătorilor şi de cuvântul tulburător.
      4. Cu spatele te va umbri pe tine şi sub aripile Lui vei nădăjdui; ca o armă te va înconjura adevărul Lui.
      5. Nu te vei teme de frica de noapte, de săgeata ce zboară ziua,
      6. De lucrul ce umblă în întuneric, de molima ce bântuie întru amiază.
      7. Cădea-vor dinspre latura ta o mie şi zece mii de-a dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia.
      8. Însă cu ochii tăi vei privi şi răsplătirea păcătoşilor vei vedea.
      9. Pentru că pe Domnul, nădejdea mea, pe Cel Preaînalt L-ai pus scăpare ţie.
      10. Nu vor veni către tine rele şi bătaie nu se va apropia de locaşul tău.
      11. Că îngerilor Săi va porunci pentru tine ca să te păzească în toate căile tale.
      12. Pe mâini te vor înălţa ca nu cumva să împiedici de piatră piciorul tău.
      13. Peste aspidă şi vasilisc vei păşi şi vei călca peste leu şi peste balaur.
      14. “Că spre Mine a nădăjduit şi-l voi izbăvi pe el, zice Domnul; îl voi acoperi pe el că a cunoscut numele Meu.
      15. Striga-va către Mine şi-l voi auzi pe el; cu dânsul sunt în necaz şi-l voi scoate pe el şi-l voi slăvi.
      16. Cu lungime de zile îl voi umple pe el, şi-i voi arăta lui mântuirea Mea”.

  2. Îl urăsc din adâncul sufletului pe acest musulman satanist nebotezat. De fapt nu îl urăsc pe el ca persoana, ci pe diavolul care îl conduce. Nici Mântuitorul nu îl ura pe Petru când i-a spus “mergi înapoia Mea, satano!”. La fel nici eu nu îl urăsc pe acest arahat, dar ii spun cuvintele Mântuitorului :”mergi înapoia mea, satano!

  3. Mama mea a facut o singura data vaccinul antigripal, ia fost f rau si de atunci nu l a mai facut niciodata.

    La tv in aprilie au spus sa se faca vaccinarea antigripala in septembrie, octombrie, in fiecare an se facea in octombrie, noiembrie, dar vaccinul la medicii de familie ajungea f tarziu pt bolnavii cronici, pt cei care doreau sa l faca si doreau sa l cumpere de la farmacie se gasea o perioada , apoi disparea..Eu stiu ca in fiecare an primele cazuri de gripa apar iarna prin ianuarie, februarie.De ce acum vor vaccinare antigripala in septembrie, octombrie, asa au zis prin aprilie 2020, stiim ca orice vaccin poate da :febra , cefalee, dureri de cap, pb
    digestive, etc. , si uite asa vor creste cazurile de covid.

  4. Arafatule, de unde stii matale ce o sa fie in urmatoarele doua luni?

    Orice cadru medical cu o minima pregatire stie ca in materie de manifestare virala sezoniera nu poti face prognoze.

    Atat esti de prost ca te dai in gat singur, atat pe tine cat si intreaga camarila sekurista ce orchestreaza intreaga sarada. Se vede de la o posta ca urmati un plan pus la punct cu multi ani in urma.

    Sunteti mai previzibili decat noaptea.

    1. Arafat lucrează de zor la planul dat lui spre executare și nicidecum pentru a salva românii de la moarte. Oferă sfaturi cu care să-i prindă în plasă pe românii naivi. Și, din păcate, sunt mulți naivi, cei mai mulți dintre români. Toți cei necredincioși și toți cei ce fac nedreptăți îi vor cădea în plasă. Așa se întâmplă când uiți să Îl bagi în seamă pe Dumnezeu. Și trebuie să știm că va trebui făcută “curațenie” și în BOR, mai ales în BOR. Este mult de lucru până ce vom reveni la normal, adică la o viață cinstită. Citez cu aproximație din slujbă:
      “Securea stă la baza pomului și tot pomul care nu aduce roadă se taie și se aruncă în foc”.
      Și pe la noi sunt mulți “pomi” neroditori, din păcate!
      Mai este cineva care nu știe de ce a venit Covid-ul?

  5. “Știți cum se va chema componenta din vaccin care va face distincția între cei vaccinați și cei nevaccinați? Țineți-vă bine! LUCIFERAZĂ.”
    Mesaj preluat, cunoaste cineva mai milte detalii despre aceasta componenta, o fi adevarat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button