X

“Jidanii conduc lumea” interzis de Facebook

"Jidanii conduc lumea

Conduc Jidanii lumea?

Cu siguranță par că ar conduce Facebook, care este o mare parte a lumii.

Știrea vine de la Times of Israel, care anunță că Facebook a lansat în această săptămână noi interdicții pentru forme de “discurs implicit de ură”, în care sunt incluse stereotipuri despre Jidani “conducând lumea”. Platforma are 2.7 miliarde de utilizatori, conform Reuters. Politica nouă va interzice unele “stereotipuri nocive care în istorie s-au folosit să atace, intimideze sau să exclude un grup specific” a spus Facebook.

"Jidanii conduc lumea

Portretizări sau caricaturi care exprimă faptul că Jidanii conduc lumea sau controlează instituții majore cum ar fi rețele media, economia sau guverne vor fi de asemenea interzise.

Conceptul conform căruia Jidanii folosesc forță disproporționată să reducă la tăcere pe oamenii care îi acuză că ar avea multă putere și influență ar fi destul de amuzant dacă nu ar fi înfricoșător.

“Îi vom arăta că nu suntem puternici…prin a-l reduce la tăcere, a-l da afară de la lucru, a-i închide contul bancar, a-l da în judecată și a-i hărțui familia” – ar fi ilar într-o comedie sau o piesă de teatru, din păcate este o tragedie pe care o trăim cu toții.

Jidanii conduc lumea

Adaptat și de pe Daily Stormer

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sionism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. Lumea e condusă de către Vatican(Roma)!!!
  Scrie CLAR in Apocalipsă cine e cetatea care conduce lumea: cetatea cea mare, îmbrăcată în roșu și purpuriu și însetată de sângele martirilor și mărturisitorilor lui Hristos și care sta pe 7 munți (dealuri)
  Și un copil de clasa a 5-a înțelege că e vorba de Roma!
  Și tot Roma(iezuiții care o conduc) fac zarvă in lume și spun că evreii conduc lumea ca ei, adevărații conducători, să nu apara nicaeri.
  Dacă evreii ar fi condus lumea în trecut sau prezent(oricând vreți) atunci poporul evreu NU ar fi suferit nicio prigoana.
  Dar Roma i-a omorât din evul mediu și până acum cu milioanele, prin inchiziție și până la cele 2 războaie mondiale, mai ales în al doilea război când Roma a ucis milioane numai pentru faptul că erau evrei.
  Știm cu toții de ce li s-a întâmplat toate astea, de la ce au spus strămoșii lor la judecarea lui Hristos: Rastigneste-L, sângele Lui asupra noastră și asupra copiilor noștri!
  De asta au suferit evreii și vor suferi până la sfârșitul veacurilor! Nicidecum să fie ei conducătorii lumii…

   1. Gresit prietene! În Evanghelia de la Matei cap 4, scrie clar cine conduce Lumea si ale cui sunt toate câte vezi.Vaticanul si khazarii ,nu sunt decât uneltele lumesti ale diavolului.
    Ispitirea lui Iisus- Matei cap 4
    .8.Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt şi I-a arătat toate împărăţiile lumii şi slava lor.
    9. Şi I-a zis Lui: Acestea toate Ţi le voi da Ţie, dacă vei cădea înaintea mea şi Te vei închina mie.

  1. ȘTIM CINE A PRODUS SCHISMA DE LA 1054! ȘTIM ȘI DE CE! INFAILIBILITATEA PAPALĂ ESTE UN FUNDAMENT IDEOLOGIC IZVORÂT DIN ANUME PERCEPTE ALE CELOR CE PROPAGĂ ȘI AZI IDEEA DE NEAM ALES, NEAM MESIANIC-CEI CE L-AU DAT PE HRISTOS LUI PILAT DIN PONT! ȘTIM APOI CUM, SPRE A DA O A DOUA LOVITURĂ CREȘTINISMULUI, AU ZĂMISLIT MAHOMEDANISMUL, PRIN CARE SĂ LUPTE „CU MÂINILE CURATE” PÂNĂ LA DISTRUGEREA TOTALĂ A CREȘTINISMULUI, „SPONSORIZÂNDU-L” PE MOHAMED CU TOATE CELE NECESARE, INCLUSIV CU FICA MARELUI RABIN DIN ACEI ANI CARE A DEVENIT PARTE A HAREMULUI LUI MOHAMED-BĂIATUL DE CASĂ! PRINCIPIUL „OCHI PENTRU OCHI, DINTE PENTRU DINTE” ESTE UN ALT NUMITOR COMUN CE LEAGĂ MOHAMEDANISMUL CU VATICANUL ȘI PRINCIPIILE EXTREMIȘTILOR DIN CREDINȚA MOZAICĂ! LA FEL PRINCIPIUL „DEZBINĂ ȘI CUCEREȘTE!” PÂNĂ ȘI CIPILICA, BĂSCUȚA DE PE CREȘTETELE PAPEI, A MUSULMANILOR ȘI A EVREILOR DIN CASELE LOR DE RUGĂCIUNI SUNT IDENTICE, INCLUSIV CA SEMNIFICAȚIE! CÂT DESPRE ALTELE, SĂ MA SPUNEM CĂ CEI MAI MARI NEGUȚĂTORI DE SCLAVI CARE S-AU OPUS PE TOATE CĂILE ABOLORII SCLAVIEI ÎN LUME ȘI MAI ALES ÎN SUA, TOT EVREII AU FOST-EI INIȚIIND SCLAVIA ÎN NOUA LUME-CONTINENTUL AMERICAN-CONFORM LAUDELOR ȘI A SOCOTELILOR LOR FISCALE DIN NENUMĂRATE ARHIVE!!! CĂ EVA VON BRAWN ERA EVREICĂ O ȘTIU ȘI COPIII! CĂ AURUL DIN LAGĂRELE NAZISTE A AJUNS ÎN SEIFURILE EVREILOR DIN ELVEȚIA, BRAZILIA, ETC., IARĂ SE ȘTIE-O SPUN CHIAR DINTRE FOȘTI DEȚINUȚI EVREI DIN LAGĂRE! CLASA PRIVILEGIATĂ ȘI O ANUME CASTĂ SECRETĂ DE SORGINTE OCULTĂ SUNT AUTORII NENOROCIRILOR INVOCATE DREPT HOLOCAUST, PENTRU A STRÂNGE AVERILE URIAȘE ALE CELOR DE ACELAȘI NEAM! LA FEL CUM NENOROCITUL ACELA CARE, CÂND MOISE ERA CU TABLELE LEGII PE MUNTE, JOS SE PLĂNUIA REÎNTOARCECREA NEAMULUI LUI ISRAEL ÎN EGIPT, ÎN SCLAVIE, CU LEPĂDAREA DE CREDINȚA ÎN DUMNEZEU ȘI ÎNCHINAREA LA VIȚELUL DE AUR!

   1. Perfect adevarat.Sa se stie:sionistii sunt una(care de fapt nu sunt evrei) si evreii simpli(chiar acei ultra-ortodocsi) care tin sarmanii legea lui Moise,evreii care locuiesc nu doar in Israel ci peste tot care sunt adevaratii evrei si pe care ii iubesc si despre care am cea mai buna parere personala.

  2. Las-o moarta! Munti in Biblie au semnificatia de de state, tari. Iar chestia cu Rastigneste-L este spusa de evreii care au asistat la judecata lui Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.