X

Edward Snowden ar putea fi grațiat de Donald Trump. Posibil să fie o simplă mișcare electorală

edward snowden

Preşedintele american Donald Trump „va arunca un ochi” asupra unei posibile graţieri a lui Edward Snowden, fost angajat al serviciilor de informaţii americane inculpat pentru spionaj, a anunţat sămbătă liderul de la Casa Albă, relatează AFP.

„Mulţi cred că ar trebui tratat diferit, iar alţii cred că a făcut lucruri foarte rele”, a declarat preşedintele, întrebat în cadrul unei conferinţe de presă din New Jersey despre eventualitatea unei graţieri a lui Snowden. „Voi arunca un ochi cu foarte multă seriozitate”, a adăugat el.
Edward Snowden, considerat adesea un avertizor de integritate, este un fost angajat al CIA şi al agenţiei de informaţii NSA, exilat în Rusia după ce a denunţat în 2013 supravegherea masivă a comunicaţiilor şi internetului în ţara sa.
Fostul informatician este inculpat în penal în SUA de spionaj şi furt de secrete de stat. El riscă până la 30 de ani de închisoare.

În timpul campaniei prezidenţiale din 2016, Donald Trump l-a calificat pe Snowden drept un „trădător total” şi a promis „să-l trateze dur” dacă va fi ales.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Ma intreb cine mai viseaza-la propriu, despre Trump si masonio Q, ca fiind mari eroi, salvatori, etc., din moment ce ne-am convins cu totii-sau sper asta-, despre ce carti joaca Trump: aceleasi cu Gates, cel care doreste sa reduca populatia lumii, pentru ca oamenii nu il slujesc pe cat ar merita el.
  Marele filantrop. Ce gluma buna! Doar ca glumele nu sunt tocmai bune in ochii lui Dumnezeu!

 2. O porcarie inimaginabila! Omul acesta Snowden este un gunoi.
  Tradatorii n-au nici o scuza, asa a fost si cu Pacepa.

  1. Daca Trump va fi reales, va fi război civil în sua. in spatele blm și antifa stau soros și rothschildzi. are și el evreii lui, dar nu se compara cu ăștia..

   1. Trump si Soros au afaceri impreuna, ruleaza bani grei.
    Sunt mana-n mana, joaca in aceeasi echipa.
    E doar concurenta acerba pe post, atata tot, fiecare vrea sa fie titular..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.