X

Izolarea a produs o rată a sinuciderilor mai mare decât rata mortalității COVID-19

Asistăm la tot mai multe sinucideri și decese din cauza supradozelor decât decese cauzate de COVID, iar prelungirea închiderii școlilor poate fi mai periculoasă decât coronavirusul,relateaza tribuna.us

Decesele cauzate de sinucideri și de supradoze de droguri depășesc în acest moment decesele cauzate de virusul COVID-19, avertizează directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Dr. Robert Redfield.

„Sunt de părere că prețul pentru ca națiunea noastră să mențină școlile închise este substanțial și sper că resursele necesare vor fi puse la dispoziție. Dar am văzut un alt cost, în special în licee”, a declarat Dr. Redfield.

„Am văzut, din păcate, mai multe sinucideri decât decese cauzate de COVID. Asistăm mai multe decese din cauza supradozelor de droguri care depășesc în exces decesele cauzate de COVID”.

Redfield a subliniat că acesta este motivul pentru care sănătatea trebuie privită în lumina „bunăstării sociale globale a individului”, care în acest caz, înseamnă să „deschidem școlile într-un mod în care oamenii să fie confortabili și în siguranță”.

Deși directorul CDC nu a legat în mod explicit aceste decese de izolările statelor și închiderea școlilor, mulți au susținut că riscurile pentru sănătatea mentală și emoțională pe fondul izolării prelungite ar fi la fel de periculoase sau chiar mai periculoase decât coronavirusul în multe cazuri, în special în rândul tinerilor, pentru care COVID-19 este mai puțin periculos decât este pentru persoanele în vârstă sau cele imunocompromise.

În luna mai, un grup de peste 500 de medicii i-au scris președintelui Trump pentru a atrage atenția cu privire la „prejudiciul pe termen scurt, mediu și lung pentru sănătatea oamenilor cu o izolare continuă… Milioanele de victime ale unei izolări continue vor fi vizibile, determinate de alcoolism, sinucidere, atac de cord, accident vascular cerebral sau insuficiență renală. La tineri prejudiciul va însemna instabilitate financiară, șomaj, disperare, dependență de droguri, sarcini neplanificate, sărăcie și abuz”.

Administrația Trump a cerut fără echivoc ca școlile publice să se redeschidă la toamnă. Cu toate acestea, în ciuda preocupărilor serioase și a dovezilor că profesorii și copiii ar prezenta un risc scăzut, sondajele recente că majoritatea americanilor este îngrijorată de redeschidere.

Susținătorii președintelui sunt, de asemenea, divizați pe această temă, deși din diferite motive. În timp ce majoritatea republicanilor și conservatorilor susțin redeschiderea economiei și ridicare izolării, mulți se mulțumesc ca școlile să rămână inactive din dorința de a nu trimite copiii la cursurile în care vor fi învățați lecții radicale de educație sexuală și teme de rasă influențate de Black Lives Matter.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. GHESHEFTUL CELOR CARE FORMEAZĂ NUCLEUL BISERICII SATANISTE MONDIALE CARE AU ELABORAT – PRINTRE ALTE MALADII GRAVE – ȘI SARS-COV 2, ESTE DESIGUR LA COTE MAXIME PRIN NUMĂRUL URIAȘ DE SINUCIDERI! PENTRU CĂ FINALMENTE, PENTRU SLUJITORII ANTIHRIȘTI, BANUL ESTE UN MIJLOC, SCOPUL FIIND ÂT MAI MULTE SUFLETE PIERDUTE! UNDE CERDEȚI CĂ INTRĂ SUFLETELE SINUCIGAȘILOR???… APOI, EȘALONUL DOI: CEI DROGAȚI CU ALCOOL ȘI CU HALUCINOGENE-TOT O SINUCIDERE, DAR UNA LENTĂ-ÎN CAZUL ÎN CARE NU SE SINUCID TOCMAI PE CULMEA CRIZEI DE SEVRAJ, ORI A EUFORIEI DROGULUI! ÎN FINE, EFECTUL DEVASTATOR VA VENI PESTE CĂȚIVA ANI, SUB FORĂ DE ADEVĂRATĂ PANDEMIE: CANCERUL ÎN FELURITE FORME ȘI BOLILE DE IMUNITATE, TOATE CA URMARE A STRESULUI DE UN NUVE PANTAGRUELIC PENTRU ORGANISM! CHIAR DACĂ NU VOR REUȘI DECÂT FIRAV-PARȚIAL-AFACERILE URIAȘE CU VACCINĂRILE OBLIGATORII, VOR RECUPERA PESTE PREVIZIUNI CU MEDICAȚIILE SPECIFICE CANCERULUI DATORAT STRESULUI, CARE VA AFECTA ORGANELE CELE MAI SLĂBITE CA URMARE A STRESULUI DIN PERIOADA PLANDEMIEI! ĂSTA DA GHESHEFT! SHALOM!

 2. Asistăm la o nenorocire. Oricum o intorci, tot rău va fi. Fie iei măsuri și mor unii, fie nu iei măsuri și mor alții. Nu ai de unde să știi dinainte cum e mai bine, faci cum crezi și rezultatul va da tuturor impresia că tu, guvernantul, ai greșit.
  Atenție, nu susțin că s-a procedat corect, ci doar că nu ne putem da seama așa ușor doar după consecințe.
  Gândiți-vă la următoarea situație imaginară. Se construiește un dig mare și foarte scump. Nu se produce inundația pentru că digul rezistă. Apoi se ridică voci că de ce s-a construit un dig așa scump dacă nu a fost inundație?

 3. deja nu mai dau UN sfant pe.parerea sau „STIINTA ” nimanui .

  A inceput JUDECATA DE APOI !
  Fiecare PRIMESTE CE MERITA !
  AMIN !

 4. IZOLAREA, ÎNSINGURAREA, SINDROMUL CELUI PĂRĂSIT… PRECURSORII DROGULUI SINUCIDERII-DROG CE SE CONSUMĂ CEL MAI ADESEA ÎNTR-O DOZĂ UNICĂ! IZOLAREA ESTE SINUCIDERE! ESTE ASCETISMUL LUI IUDA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.