X

Fauci recunoaște că masca nu protejează împotriva Covid și recomandă purtarea și a ochelarilor

Dr. Anthony Fauci, epidemiologul şef de la Casa Albă, a recomandat populaţiei să poarte ochelari de protecţie sau viziere pentru faţă ca o măsură suplimentară împotriva contractării noului coronavirus, scrie ABC News, scrie mediafax.

”Dacă aveţi ochelari de protecţie sau o vizieră pentru ochi, ar trebui să le utilizaţi”, a spus Fauci, principalul expert în boli infecţioase din SUA.

Întrebat dacă protecţia ochilor va deveni o recomandare formală la un moment dat, el a spus că s-ar putea ca acest lucru să se întâmple, dacă se dorește o protecţie perfectă a suprafeţelor mucoasei.

Fauci, membru al grupului de lucru pentru pandemie de la Casa Albă şi director al Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase, a explicat motivul pentru această măsură.

„Aveţi mucoasă în nas, mucoasă în gură, dar aveţi şi mucoasă în ochi. Teoretic, ar trebui să protejaţi toate suprafeţele mucoasei. Aşadar, dacă aveţi ochelari sau vizieră, ar trebui utilizate”, a spus acesta.

Anthony Fauci a adăugat că în timp ce ochelarii şi vizierele pentru ochi sau faţă „nu sunt recomandate în general” în acest moment, „dacă doriţi cu adevărat să fiţi complet protejaţi, probabil că ar trebui să le utilizaţi dacă puteţi.”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

18 comentarii

 1. Masca nu protejează pe purtător, ci de purtător. Adică dacă tu ești infectat și porți masca, răspândești virusul mult mai puțin. Așa că poza cu praful nu e argument decât pentru egoiști
  Ni se cere însă eroism, să purtăm masca pentru ceilalți, nu pentru sine, că poate unul din noi e infectat. Dacă în țară se infectează, zic ei, cam 1200 pe zi, infectații devin contagioși cu 3 zile inainte de a face boala și un bolnav infectează in medie mai mult de un om (ca de aia e panică la guvern), atunci ar trebui să avem în țară mai puțin de 3600 de asimptomatici. Pentru aceștia se cere ca vreo 2000000 să poarte mască. Adica peste 5000 să poarte masca pentru că unul e infectat dar nu se știe cine

   1. Când inspiri, fie cu mască, fie fără, aerul cam tot ăla e adică cel de lânga tine. Când expiri fără mască, aerul (cu viruși) se duce departe. Când expiri cu mască, tot aerul se intoarce spre fața ta (Simți cum transpiri și nu mai poți, te mănâncă, îți vine să te ștergi tot timpul… e groaznic! Ăsta e prețul) , iese prin toate părțile și nu se duce departe. Deci nici virusul nu se duce departe
    Și mai e un efect. îți convine să pui masca să te duci la plimbare? Ți se taie. Așa scade aglomerația și se rezolvă și problema distanțării sociale

 2. Înainte de plandemie, de ce n-ați purtat măști? Nu existau boli infecțioase? Sau din cauză că nu erați dresat s-o faceți? Majoritatea oamenilor o poartă din cauza fricii: frica de amenzi și frica de a nu fi catalogați drept nebuni și/sau conspiraționiști, pentru că ,aparent, este o rușine să-ți folosești propria judecată.
  Oamenii din temnițele comuniste au suportat cele mai aprige metode de tortură, aplicate de ateii “toleranți” și “civilizați”. Ei au fost chinuți pentru principiile lor, pentru credința adevărată în Dumnezeu și pentru că au ținut cu adevărat la țara și semenii lor. Și cu toate acestea ei nu se credeau eroi, iar dumneavoastră vă credeți erou pentru că purtați o cârpă pe față………..
  Fumătorii de ce nu se gândesc la “binele” comun atunci cand își aprind țigara?

  1. Nu e plandemie, e ceva natural. E drept că au apărut tot felul de oportuniști mai mici sau mai mri si asta face să pară ceva planificat
   Bolile infecțioase dinainte de pandemie sunt relativ cunoscute organismului. Noul coronavirus este nou. De aceea s-a și declanșat pandemia
   Măști existau și înainte de pandemie, nu?
   Eu nu sunt erou. Eu nu port masca pentru că mă deranjează prea tare. Să-mi fie rușine. Toata stima pentru cei care au tăria să o poarte mai ales timp îndelungat. Și m-am grăbit când am zis că ni se cere eroism. Ni se cere microeroism că e doar un disconfort groaznic, nu se moare din asta. Ideea e că ți se cere să te deranjezi tu în beneficiul altuia

    1. Nu ai cum sa vezi adevarul. Fiecare alege sa creada pe cine vrea. Ai dovezi? Eu recunosc ca nu am. Suntem neputinciosi cand vine vorba sa organizam studiile noastre personale, avem un orizont limitat dar convingeri de nezdruncinat bazate pe banuieli intalnesti peste tot
     Da, poate virusul e fabricat, nu am cum sa fiu sigur. Dar mie mi se pare mai probabil sa fie natural. Cine crede ca e fabricat are cum sa fie sigur?

     1. De coronavirus sa iti spun sincer putin imi pasa daca a „aparut” singur sau daca a fost creat. Nu cred in el!
      Dar de masca stiu sigur ca nu protejeaza si nu e buna de nimic, cine o poarta e apalt pe creier.
      Daca scrie clar pe cutie ca nu protejeaza, ma intreb cat de batut in cap poate fi cineva sa o poarte, sub pretextul ca „ne apara pe noi si pe cei din jur”.
      😂😂.
      Mare iti e Doamne gradina!

 3. Youtube a șters și de pe canalul meu filmarea cu doctorii americani din linia întîi care vorbesc despre covid, dar ea se găsește pe bitchute și acum pe blogul meu, cu transcriere. Alții au pățit mai rău decît mine că au deranjat interesele industriei farmaceutice: Simone Gold, prima doctoriță care apare în filmare, a fost dată afară de la serviciu. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/08/03/doctori-americani-din-linia-intii-despre-covid-si-hidroxiclorochina-leac-pentru-covid-video/

 4. Virusul corona este întotdeauna nou. Covid 19 este numai una dintre cele peste 100 de variante. N-a fost o vreme când corona virus nu exista, el există de milioane de ani, deci virusul este foarte vechi, dar variantele lui sunt absolut întodeauna noi. Tot așa tâmpiții, sunt foarte noi. Purtați măști tâmpiților.

  1. Nu că masca te-ar apăra sau l-ar apăra pe cel de lângă tine, ci ea mijlocește momentul apariției vaccinului, iar cei care vor accepta vaccinarea vor „scăpa” de mască. Deci masca are rolul de a te face să accepți vaccinarea, ba chiar să o ceri insistent pentru a scăpa de restricții, una dintre ele fiind purtarea măștii. Sunt gândite toate aceste manevre mult mai înainte de a ne impune nouă obligativitatea purtării măștii. Cine va accepta vaccinarea va scăpa de mască, dar va accepta sclavia față de sistemul antihristic, adivă i se va închina acestui sistem. „Cine se va inchina fiarei si va primi semnul ei va bea din vinul mâniei lui Dumnezeu …”.

   1. Oricum cererea de vaccin va intrece oferta asa ca nu vad rostul manevrei. Estimez ca peste 60% vor cere vaccinarea. Si de ce e numai vaccinarea sclavie fata de sistemul antihristic? De ce nu includem si alte medicamente in aceeasi categorie?

    1. Cum să speli pe creier o națiune — Yuri Bezmenov explică: „[prin] subversiune ideologică sau război psihologic; adică schimbarea percepției realității fiecărui [cetățean] într-o asemenea măsură încât, în ciuda bogăției de informații, nimeni să nu mai fie capabil să ajungă la o concluzie rezonabilă în interesul apărării proprii, a familiilor lor, a comunităților din care fac parte și a țării lor.”

     Iată cum descrie Bezmenov o persoană ‘demoralizată’:
     „… expunerea la informația adevărată nu mai contează. O persoană care a fost demoralizată [adică spălată pe creier] este incapabilă să evalueze o informație adevărată. Faptele reale nu-i spun nimic. Chiar dacă îl copleșesc cu informații, cu dovezi autentice, cu documente și fotografii … Demoralizarea este un proces ireversibil.” (www.youtube.com/watch?v=IHgYPDvQFU8 )

     Mă întreb cât din populația României e formată din această masă de „sclavi care își iubesc propria servitute fără să fie forțați”. (A. Huxley — „Brave New World”)

  2. Adevarat, asa se spune, ca-s mai multe variante de corona, insa, „milioane de ani”??? de care ani, lumina sau intuneric? Mare grija la ce tastam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.