X

Guvernul din Canada, acționat în instanță pentru măsurile abuzive din timpul plandemiei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vaccine Choice Canada, o organizație non-profit, fondată de familii care au avut de suferit din cauza reacțiilor la vaccin, dă în judecată guvernul liberal al lui Trudeau, împreună cu guvernul Ford din Ontario, pentru a-i responsabiliza în privința „abuzurilor și măsurilor draconice, disproporționate și nejustificate” luate în timpul pandemiei de COVID-19. 

”Detenția discreționară în masă a cetățenilor, restricția accesului în parlament, în instanțe și la serviciile medicale și educaționale, distrugerea economiilor locale și a mijloacelor de trai, precum și obligația de a se distanța fizic, împreună cu obligativitatea purtării măștilor neconforme sunt măsuri excepționale și care nu au fost impuse niciodată în istorie cetățenilor din Canada ”, a declarat grupul într-un comunicat de presă.

„Impactul acestor măsuri aberante asupra bunăstării noastre fizice, emoționale, psihologice, sociale și economice este profund distructiv, iar aceste acțiuni sunt nesustenabile, nejustificate, extreme și neconstituționale.”

VCC solicită să se declare că nu trebuie să fie obligatorie purtarea măștii, cerând ca măsurile de distanțare socială să fie retrase, întrucât sunt „extreme”, iar închiderea bisericilor, școlilor și locurilor de joacă să fie declarate ca nejustificate și nefundamentate din punct de vedere științific.

VCC cere, de asemenea, 10 milioane de dolari daune punitive de la Centrul pentru Controlul Bolilor din Canada pentru dezinformare și răspândirea „știri false” despre COVID-19.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Chiar dacă pare mic, este sigur un pas mare. Ramane sa ne convingem daca avem dreptate au ba. Ar fi totuși bine ca sa se “inspire” și romanii de la ceea ce întreprind canadienii vis-a-vis de isteria Corona, caci asa ne luminăm unii pe altii. Deci modele de cinstita purtare avem.

  2. Ceea ce ar trebui să facem și noi,deși mi-e teamă că nemernicii ăștia care s-au încârdășit la guvernare nu o să mai plece decât dați jos cu forța(armată)…poate nici atunci…

  3. Astazi 25 iulie antihristii au reinceput otravirea oamenilor din Bucuresti cu chemtrails pulverizate din avioane.
    Romania este condusa de sute de ani de antihristii satanisti adica de evrei, masoni si securisti.
    Paziti-va de satanism !

    Sa ne pazeasca Bunul Dumnezeu pe toti crestinii si pe toti cei care cauta sincer Adevarul !

    Doamne Ajuta

    1. Păi Sf Tale ți-au fost încredințate cheile Împărăției cu care poți să “legi și să dezlegi”, să încui și sa descui desigur nu in mod discreționar ci după te luminează Duhul ;de ce spuneți că nu are cine să o facă, sunteți slujitorul Lui Hristos sau nu? Atunci dacă da, faceți ce trebuie făcut!…

  4. Iată cum trebuie să arate o dezbatere argumentată; nu ca in România (https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Dezbateri-in-stil-romanesc-161815):
    Patru canadieni îngrijorați își prezintă (fiecare în numai 5 minute!) argumentele contra vaccinării forțate în fața Consiliului Sănătății din Toronto (Canada) inițiatorul moțiunii ‘HL4.3 – Abordarea Opoziției la Vaccin’ adoptate pe 8 aprilie 2019.

    Ultimul, Joel Sussman (min 16:52) este cel mai tare; el vorbește despre mecanismele legale prin care vaccinarea forțată (în Ontario, Canada) poate fi refuzată. Citez:

    “Vaccinarea obligatorie reprezintă o încălcare directă a Legii consimțământului privind îngrijirile medicale din Ontario, a Declarației Universale a Bioeticii și Drepturilor Omului [vezi Nota], a codului de la Nürnberg și a Cartei Drepturilor și Libertăților din Constituția canadiană.”
    Notă: Convenția pentru protecția drepturilor omului și demnitatea ființei umane în ceea ce privește aplicarea biologiei și a medicinei (ETS nr.164) a fost deschisă pentru semnare la 4 aprilie 1997 la Oviedo (Spania).

    Convenția de la Oviedo este singurul instrument internațional legal OBLIGATORIU pentru protecția drepturilor omului în domeniul biomedical.

    Sursa: Vaccine Choice Canada — Citizens Address the Toronto Board of Health on Vaccines (April 11, 2019)
    https://vaccinechoicecanada.com/in-the-news/citizens-address-the-toronto-board-of-health-on-vaccines/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button