X

[VIDEO] Sunetele iadului se aud din nou în catedrala Sfânta Sofia din Istanbul

The conversion of Hagia Sophia is near completion – Rehearsal for tomorrow’s prayer

photo: twitter @yusufislereng1Convertirea Sfintei Sophia în moschee este aproape terminată, în ciuda reacțiilor internaționale

În moschee vor fi doi imami și patru muezini, potrivit șefului direcției de afaceri religioase al Turciei, Ali Erbași.

Așezarea covoarelor în interior a fost finalizată, în timp ce ieri au avut loc chiar teste de sunet care au inclus citirea versurilor din Coran, după cum se arată în videoclipul care urmează.Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Protecția copilului"Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

18 comentarii

 1. Fraților români din Turcia:
  Părăsiți Turcia până nu începe măcelul…
  Rușii vor trimite câte o nucleară in fiecare oraș, o treime va muri, o treime vor fugi și o treime se va increştina. Vezi profețiile Sfântului Paisie.

 2. Au convertit-o în moschee și nici un lider religios creștin nu zice nimic. Asta da, apostazie…Le e frica de Erdogan. De necrezut… Atâta frica lașitate și nepăsare ca în ziua de azi nu cred ca a mai fost vreodată.

   1. Ponta a vrut să facă cea mai mare moscheie din Europa la București în 2014 cu Erdogan, eu si Calin Marincus, Cătălin Berenghi si alti oameni am câștigat procesul impotriva lor! Ponta doar s-a născut într-o familie creștină dar nu are treabă cu Duma și mulți alții!

 3. Dar nu va suparati, poate sa mi spuna cineva unde se aud sunetele iadului? ca eu tot nu am inteles decat un imn musulman.. A ti auzit vreun zgomot specific?? Spune ti minutul ca sa fiu si eu atent.. Si asta cu profetiile si cu bomba atomica cum ca o dau rusii sa fim mai prudenti.. Nu e cazul sa fim paranoici.. Orice profetie se poate schimba…

  1. Tu, dacă ești un creștin botezat și miruns, deci ai primit Harul Sfântului Duh, și auzi cântările alea musulmane amplificate de acustica perfectă Catedralei Sfintei Sofia, nu te trece un fior de ghiață pe șira spinării?

   1. Pai daca aveam Duhul Sfant faceam numai lucruri sfinte,,nu credeti?!Eu sunt botezata in ortodoxie,dar n am simtit Duhul Sfint pt ca nu fac intocmai dupa placerea Domnului!

  2. Sfântul Paisie Aghiorâtul a spus că sfârșitul Turciei va începe când vor transforma Sfânta Sofia în moschee (prin anul 1974 din câte îmi amintesc). Mulți alți sfinți au profețit distrugerea Turciei, iar în contextul actual când o conflagrație mondială e tot mai plauzibilă, se poate împlini oricând. De ce zic asta? După COVID-19 va urma criză economică care va duce la foamete. Foametea va duce la furturi, jafuri și chiar conflicte între țări. Un părinte spunea că dacă nu ar fi război mondial nimeni nu s-ar mai mântui, fiind robiți cu totul de duhul acestui veac. Așa prin moartea năpraznică și violență cei buni se vor curăți, iar cei necredincioși vor merge direct în iad.

  3. Daca nu crezi ,poate o sa vezi…
   Plang îngerii, plâng sfinții in cer….va fi vai si amar.
   Iadul se va dezlantuidin puterea lui Dumnezeu!
   Turci nenorociți, ei nu respecta pe nimeni si nimic…in schimb vor sa fie respectați!
   Isi vor lua osânda vejnica daca nu vor deveni creștini.
   Nu cu forța, asa cum fac ei, ci din convingere…

 4. Toate sunt de la Dumnezeu. El le ingaduie. poate si noi crestinii suntem vinovat. Cei mai multi il laudam doar cu buzele. Amintiti-va visul lui Mahomed cuceritorul. mana cu 5 degete. Talcuirea afost ca daca 5 drepcredincios erau in Constantinoplul acelor vremuri ctatatea nu ar fi fost data musulmanilor…………..

  1. Da, sa ne imaginam ca daca Dumnezeu nu a gasit pe vremea aia nici macar 5 ortodocsi , oare astazi sa mai fim atat de visatori incat sa credem ca ar mai putea exista macar unul ?!!!

 5. Poate sa imi spuna cineva daca la momentul actual (25 iulie 2020 ora 14.27) exista vreun video de accesat pentru a asculta aceste sunete? Eu nu reusesc sa vad decat 2 poze.
  Probabil trebuie incarcat din nou clipul video, personal nu dau de el.

  1. Religia musulmana neavand revelatie divina la origini, fiind inventata si propovaduita de un om, nu poate avea ca sursa decat adancurile iadului. Deci orice manifestare a ei inseamna sa auzi sau sa vezi adancurile iadului. E o matefora mai pe scurt !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.