X

Șobolanii părăsesc corabia? Peste 18 CEO de multinaționale au demisionat de la începutul Covid

Ginni Rometty CEO IBM.  Sursa Foto: eu.usatoday.com

În timp ce noi suntem distrași de știrile COVID-19, o serie de CEO a companii multinaționale foarte importante au demisionat.
Chief Executive Officer – Cel mai înalt responsabil corporativ , executiv sau administrativ al unei Organizații Multinaționale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

– CEO-ul Disney a demisionat
– CEO-ul IBM a demisionat
– CEO-ul LinkedIn a demisionat
– CEO-ul Uber Eats a demisionat
– CEO-ul Nestle a demisionat
– CEO-ul Volkswagen a demisionat
– CEO-ul Hulu a demisionat
– CEO-ul Salesforce & Vlocity s-a retras
– CEO-ul de pe Ebay a demisionat
– CEO-ul MGM a demisionat
– CEO-ul Mastercard a demisionat
– CEO-ul Nissan a demisionat
– CEO-ul Victoria Secret și Bed Bath & Body Works a demisionat
– CEO-ul T-Mobile a demisionat
– CEO-ul Harley Davidson a demisionat
– CEO-ul Tinder / Balama / OK Cupidon a demisionat
– CEO-ul JUUL a demisionat

Oare știau de criza economică care s-a profilat odata cu plandemia COVID-19?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Au plecat pentru că probabil nu au stomacul necesar pentru măsurile care vor trebui luate în perioada următoare. Sau pe sistemul Out with the Old , Mame room for the New.
    Oricum sunt asigurați, nu cred că este cazul să fim îngrijorați pentru ei.

  2. Daca sobolanii parasesc corabia, asta inseamna un pericol suficient de mare pentru corabie. Iar noi in aceasta corabie suntem.

  3. Numai DEEP-STATE-ul de la noi și-a făcut CUIB și șade tare bine….dovadă ceea ce se întâmplă dpdv social -economic-medical prin legi naziste.

    RAUL COLTOR: Aș dori să continui cu dezvălurile din această seară, cu următorul subiect: am pomenit deep-state-ul ca fiind în spatele națiunilor pe care le-am dezvăluit până acuma…aș dori, în următoarea fază a dezvăluirilor să vorbim puțin despre deep-state, să vorbim despre CINE compune acest deep-state și despre felul în care acest deep-state reușește să evolueze și să ia niște proporții globale, cu ce se hrănește de fapt acest deep-state.

    O să încep cu un exemplu, consecințele și efectele comise de către acest deep-state, din punct de vedere al copiilor și al persoanelor traficate, în vederea obținerii de venituri materiale și putere + elemente de șantaj.
    Lucrurile stau în felul următor: în anul 2019, în momentul în care s-a declanșat Operațiunea de la Caracal…Alexandra, la DIICOT central au fost depuse…am depus un material probator care este format din rețelele de crimă organizată, de pedofilie, de trafic de ființe umane…în România, până la nivelul anului 2018, luna aprilie.

    În luna aprilie sau mai 2018 au fost depuse la DIICOT Alba Iulia sub un număr de înregistrare pe care o să-l pun la dispoziția reporterilor…UN MATERIAL PROBATOR cu ABSOLUT TOATE REȚELELE IMPORTANTE DE TRAFIC DE FIINȚE, TRAFIC DE COPII, TOT FELUL DE TRAFIC…INCLUSIV DE ORGANE ȘI DE DROGURI, dar despre asta o să revenim discutând la un alt moment.
    Așadar, în 2018 la DIICOT Alba Iulia, se predă pe DVD componența acestor rețele, conform logourilor serverului, de pe serverul S.R.I., la nivelul anului 2018, luna februarie.

    Așadar, în luna februarie 2018…CINEVA reușește să fure aceste date de pe serverele S.R.I. și sunt predate în luna aprilie 2018, la sediul DIICOT.
    Aceste date conțin LISTELE CU FETE care au fost traficate, folosite și abuzate în numele soldaților americani din bazele de la Deveșelu și Mihai Kogălniceanu…de unde de-altfel, în urma unor atacuri cibernetice au fost extrase IMAGINI din calculatoarele angajaților acestor instituții…toți, de origine americană și au fost predate în 2018 la DIICOT Alba Iulia.

    În momentul în care s-a declanșat CAZUL ALEXANDRA, aceste date au fost predate DIN NOU într-un dosar, de la DIICOT Central cu mențiunea de a se căuta în Arhivele DIICOT și celelalte legături cu aceste rețele.
    La acel moment, m-am prezentat la CSM pentru a face sesizare scrisă împotriva procurorilor care ar fi trebuit să parcurgă aceste date și să ia măsuri în ceea ce privește Cazul Alexandra, am mers la CSM unde, am dat un interviu în fața tuturor televiziunilor venite la momentul respectiv, indicând toate aceste aspecte.

    PÂNĂ ACUM, NICIO TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA NU A PUBLICAT ACEL INTERVIU, în schimb…imediat după acel interviu, am luat parte la o misiune a C.I.A. în România ne-autorizată…rețineți, o acțiune ne-autorizată…misiune care, eu credeam la momentul la care am desfășurat-o, că este în vederea găsirii Alexandrei.

    Cu toate că m-am întâlnit cu o persoană care ȘTIA concret traseul pe care acea fată l-a urmat la momentul în care a fost scoasă din țară, mi-a fost dat să fiu surprins că acea MISIUNE a fost de fapt DE ȘTERGERE DE PROBE, o ștergere de probe pentru a NU se putea ajunge înapoi la consumatorii de minore care sunt soldații americani, COMANDANTUL Bazei de la Mihail Kogălniceanu care ESTE de fapt PROXENETUL ȘEF al acestei rețele, rețeaua desfășurându-se inclusiv în interiorul Bazei de la Mihail Kogălniceanu și de la Caracal….misiune la care am luat parte cu C.I.A.-ul care a fost de fapt, pentru a se șterge aceste probe.

    Din fericire pentru noi, probele erau deja depuse în Dosarul de la Caracal, așadar există o copie a acestor date, ale acestor dovezi, a acestor fete și-a acestor ABUZURI care au fost făcute DE către soldații AMERICANI la cererea și CU ACORDUL AUTORITĂȚILOR ROMÂNE și PARTICIPAREA AUTORITĂȚILOR ROMÂNE…iar în momentul în care acest interviu dat la CSM a ajuns în anumite locuri, s-a luat următoarea decizie: ANA BIRCHALL a fost pusă Ministru al Justiției (special) pentru acest caz, datorită faptului că, soțul acesteia…a reieșit dintr-un log al unui avion privat, dovedește că acest soț al Anei Birchall a fost pe insula lui Epstein dacă nu mă înșel….de două ori!

    Așadar, ANA BIRCHALL – soția acestui SOȚ, din punctul meu de vedere SUSPECT de PEDOFILIE ȘI CONSUMATOR DE MINORE, este pusă ca ministru al Justiției la cererea și ordinul lui Klemm (ambasadorul SUA în România) în 2019 pentru a șterge efectiv urmele prin care se dovedea că, armata americană prin intermediul soldaților ei, a conducătorului acesteia și-a Bazelor din România…sunt de fapt, aceia care înlesnesc, organizează traficul de ființe umane, traficul de minori, în special de minore…spre SUA, pe canalele militare ale acestor baze aflate în România.

    Așadar, rog autoritățile din România să facă o cerere autorităților internaționale care au competență și resursele necesare pentru a prelua acest caz, pentru A GĂSI și A REUȘI SĂ MAI SALVĂM CÂT SE MAI POATE DINTRE MINORELE CARE AU FOST EXPORTATE DE CĂTRE ARMATA SUA S.R.L. ȘI CORPORAȚIA ROMÂNIA S.A.

    Imediat după interviul dat la CSM în fața tuturor televiziunilor referitor la Cazul Caracal, la felul în care Alexandra a fost scoasă din țară împreună cu celaltă fată…nu mai știu cum o cheamă…SOLDAȚII din Bazele americane de la Deveșelul și de la Mihail Kogălniceanu, AU FOST FOARTE REPEDE ÎNLOCUIȚI pe fondul instalării Anei Birchall ca și ministru al Justiției, și pe fondul păcălelilor lui Dincă asupra investigatorilor…adică în sensul în care s-a tras foarte mult de timp PREMEDITAT, LA COMANDĂ…tocmai pentru a se putea șterge aceste urme și pentru a putea ca, ARMATA SUA SĂ SCHIMBE ȘI SĂ ÎNLOCUIASCĂ SOLDAȚII CARE AU FOST PÂNĂ ATUNCI PRINȘI ÎN TEATRUL DE OPERAȚIUNI din Bazele americane din România.

    Așadar, având în vedere gravitatea acestor lucruri, deoarece există precedente foarte periculoase în România CU SOLDAȚII AMERICANI CARE AU UCIS, AU OMORÂT ALȚI CETĂȚENI ROMÂNI ȘI NU AU FOST TRAȘI LA RĂSPUNDERE VREODATĂ…cer autorităților abilitate, instituțiilor abilitate internațional, inclusiv cer forțelor NATO și Comandantului NATO o anchetă în acest sens, în România, în vederea aflării adevărului și salvării fetelor, minorilor, copiilor care au fost în ultimii ani de zile…EXPORTAȚI de către armata SUA prin intermediul Bazelor, din România.

  4. Chiar dacă unii n-o să mă credeți, spre dimineață, până-n zori…s-au auzit țipete de păsări care nu prea își fac loc pe la noi și….pentru câteva minute am auzit ca din îndepărtare dar CLAR, nu asurzitor…trâmbițe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button