X

Norvegia va acorda prioritate refugiaților lesbieni, gay, bisexuali și transgender

Norvegia va acorda prioritate refugiaților lesbieni, gay, bisexuali și transgender

Guvernul norvegian a confirmat că va acorda prioritate refugiaților din categoria „minorităților sexuale”, informează Euronews. Conform regulilor anterioare, femeile și copiii vulnerabili aveau prioritate.

Refugiații LGBT+ vor primi, pentru prima dată, prioritate atât ca grup, cât și ca persoane fizice atunci când Norvegia îi va selecta pentru transferuri potrivit, tribuna.us

Noile reguli se vor aplica numai pentru transferarea refugiaților dintr-o țară de azil în alta, pentru relocarea permanentă. Aceste noi reguli sunt motivate, potrivit declarațiilor guvernului norvegian, de faptul că „minoritățile sexuale” sunt persecutate sau discriminate, fără a indica exact țările și guvernele care aplică aceste măsuri.

Norvegia ocupă locul cinci în Europa în ceea ce privește alinierea ideologică și politică cu „minoritățile sexuale” LGBT+.

În 2020, Norvegia și-a setat o cotă de 3000 de refugiați pe care îi va asimila pe an. Aparent, alegerea tipului de refugiați nu ține cont de realitatea tragică pe care  majoritatea refugiaților, indiferent de culoare, sex, origine, o trăiește astăzi pe glob.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Iaca de asta, conform profețiilor, Rusia va ocupa toate tarile nordice. Rusia va fi instrumentul lui Dumnezeu pentru vremurile din urmă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.