X

Ciuma LGBT se întinde: Muntenegru a legalizat parteneriatul civil între persoane de același sex

Parlamentul din Muntenegru a adoptat legea privind parteneriatul civil pe viață între persoane de același sex. Imagine: skupstina.me
Parlamentul din Muntenegru a adoptat legea privind parteneriatul civil pe viață între persoane de același sex. Imagine: skupstina.me

Parlamentul din Muntenegru a adoptat o lege care recunoaşte parteneriatul civil între persoane de acelaşi sex, numită de premier „un pas major în direcția corectă”.

La 01 iulie 2020 Parlamentul din Muntenegru a adoptat o lege care recunoaşte parteneriatul civil pe viață între persoane de acelaşi sex, informează site-ul Parlamentului.

Potrivit publicației online Radio Slobodna Evropa, prim-ministrul Muntenegrului Dusko Markovic a susținut adoptarea acestui proiect de lege.

„Acesta este un pas major în direcția corectă pentru societatea muntenegreană, către maturitatea sa democratică și procesul de integrare. În Muntenegrul european nu ar trebui să existe loc pentru discriminare bazată pe orientarea sexuală”, a declarat Markovic.

Noua lege a votată de Partidul Democrat al Socialiștilor și Social-Democraților pro-guvernamental, de Partidul Social-Democrat de opoziție și de parlamentarul independent Nejelko Rudovici.

În publicația online Vijesti s-a menționat că 42 de parlamentari au votat pentru noua lege, care pentru a fi adoptată avea nevoie de 41 de voturi.

Comunitatea LGBT din Muntenegru Queer Montenegro a salutat adoptarea legii spunând că este „un pas către libertatea tuturor cetățenilor din Muntenegru”.

În mai 2020 guvernul muntenegrean a declarat că în curând se așteaptă adoptarea Legii privind căsătoria persoanelor LGBT.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. Dacă iadul este sub pământ, simt ca ma arde la tălpi din ce în ce mai tare! Se apropie! Dumnezeu nu va mai rabda mult aceste mizerii… Iată adevăratele probleme, nu… Covrigul!

 2. https://www.capital.ro/dispar-bancnotele-nu-mai-acceptam-numerar-fenomenul-care-va-duce-la-disparitia-banilor.html

  https://m.activenews.ro/stiri/Proiectul-de-lege-privind-carantina-si-izolarea-prevede-ca-Guvernul-poate-carantina-si-bunurile-suspecte-de-COVID-nu-doar-persoanele-162219
  Daca bunurile sunt ale proprietarului,cum.le carantineaza?Daca proprietarul e angajat MAI ?
  Deci vor carantina si banii ,pt controlul total al oamenilor,deci e clar pt cine lucreaza….pt Dumnezeu in.nici un caz….

  1. dar daca proprietarul este avocat,procuror,lucreaza la mapn,mae etc,deci nu sunt bunurile chiriasului i le confisca???
   daca cel care este internat cu forta,nu are asigurare cine plateste internarea fortata de mii de euro????

 3. Probabil ca guvernul numai are bani de pensii si salarii si trebuie sa carantineze(confiste) bunuri si sa mai scoata niste bani si din internari fortate .
  De unde sa mai plateasca daca angajatii au ramas fara servici,firme s au.inchis,altele au falimentat…
  Sper sa nu treaca aceasta aberatie de parlament,ca va fi jale…

 4. Se observa o tendita aproape generala in Lume, aceea ca elitele isi tradeaza propriile popoare la foc automat!
  E bine stiut in Istorie, ce s-a intamplat de-atatea ori, dupa ce popoarele asuprite si tradate, au reusit sa preia puterea din mainile elitelor vanzatoare, prin reprezentantii lor de seama ! Si, pe de-asupra este si legitim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.