X

[DOCUMENT] Epidemia nu a fost declarată în România, dar s-au făcut decontări de 41.029 RON pentru COVID-19

În România, conform INS, 90% dintre cei care au fost înregistrați ca decese COVID-19 aveau alte boli grave, majoritatea având o vârstă de peste 60 de ani. Citiți următorul document având în vedere această statistică.

Medicilor din “prima linie a frontului” li s-au promis “bonusuri” de 500 de euro, doar că banii nu au fost achitați pentru că Ministerul Sănătății “a uitat” să declare epidemie la nivel național, iar plata era condiționată de acest ordin privind declararea epidemiei.

Probabil că vă întrebați “De ce nu avem epidemia declarată pe teritoriul României, dacă autoritățile urlă că e pandemie și că se prăbușește sistemul medical?”, sau “Nu cumva am stat ca fraierii în case și ne-am supus unor măsuri ilegale și neconstituționale, din moment ce epidemia nu este legal declarată?”

Ați fi pe deplin îndreptățiți să vă puneți aceste întrebări. Iată răspunsul halucinant din partea Ministerului Sănătății transmis către ONG-ul nostru, OCHR:

Răspuns primit de OCHR din partea Ministerului Sănătății

Vă mai puteți întreba și “De unde până unde poate OMS să legifereze și să impună guvernelor naționale măsuri care restrâng și încalcă vizibil drepturile omului? Ce calitate are OMS?”

Acum avem problema banilor decontati de către spitale pentru fiecare spitalizare a pacienților COVID-19. Suma pe care un domn din Câmpina ne-a arătat-o în acest document este, efectiv, de noaptea minții, având în vedere faptul că pacientul nu a necesitat îngrijiri medicale complexe, fiind asimptomatic, tratat cu Plaquenil, un medicament extrem de ieftin.

V-ați gândi că, poate, acești bani suplimentari ar fi folosiți pentru a pute suplimenta locurile din spitale pentru a primi pacienți non-COVID, sau pentru a dota spitalele cu aparatura medicală de ultimă generație, sau pentru a plăti personalul medical care ar trebui sa aibă grijă de bolnavii cronici și de pacienții Covid-19… Ei bine, banii aceștia, nejustificati de altfel, ajung în buzunarele politrucilor și îmbogățiților de pe urma “războiului”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. PUȘCĂRIEEE!!!
  MAMA VOASTRĂ DE TICĂLOȘI!
  NAȘUL TV A ARĂTAT FACTURI DE JUMA DE MILIARD/PERSOANĂ!
  D-aia căutau să ia cu japca oameni normali, obișnuiți, ”asimptomatici” sau ”ușor asimptomatici” cum zice ARAHAT, ca să le intre lor în buzunare – GRUPULUI STRATEGIC INFRACȚIONAL – miliarde de lei, sau euro!

  Ce mișelie!
  Să ții oameni în spitalele-alea jegoase, gen lagăr de concentrare, cu bude turcești, ruginite, împuțite, băi/dușuri cu apă caldă din 2 în 2, cu ”masă” pentru asemenea bolnavi ce conține: un ou fiert, un cremwuști gros și nenorocit, făcut din mizerii + hârtie igienică + o pungă de pâine feliată, de 1 leu.

  Și CINE îi ajută?
  MANIVELĂ-VELA – TURNĂTOR ORDINAR LA SECURITATE, CARE A DAT ORDIN PE UNITATE SĂ ARESTEZE ȘI SĂ AMENDEZE OAMENI CARE NU POARTĂ BOTNIȚĂ, NU SE SUPUN DISTANȚEI DE 2m, AU O UȘOARĂ STARE FEBRILĂ DIN PRICINĂ DE LA CĂLDURĂ, OBOSEALĂ…ȘI DUȘI CU JAPCA ÎN SPITALELE-LAGĂR, DE PE URMA INTERNĂRILOR CĂRORA EI CÂȘTIGĂ PE PERSOANĂ, CEL PUȚIN JUMĂTATE DE MILIARD!

  Buhahaaa!
  Parchetul General ce face?
  A MURIT ORDINEA ȘI LEGEA ÎN ROMÂNIA?

  1. Ce este parchel general? Ce rol are in acest mozaic socio-politic in care se calca totul sub piciorele celor fără de lege? Oare nu sunt din țara aceasta, care este călcată în piciore ca… parchetul in general…? Despre trădare de neam, distrugerea spirituală a unui popor și subminarea economiei naționale nu au învățat? Cine mai apară poporul acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.