X

Monsanto-Bayer a acceptat să plătească 10 miliarde de dolari oamenilor îmbolnăviți de ierbicide

A match made in hell | Corporate Europe Observatory

După zeci de ani de utilizare pe scară largă, după ce oamenii de știință ai companiei au analizat studiile care indică o legătură clară între produs și cancerul de limfom, compania-mamă care deține Monsanto, Bayer, a acceptat să plătească până la 10 miliarde de dolari în instanță pentru persoanele care au fost afectate de ingredientul activ din ierbicidul Roundup și care provoacă cancer.

Numărul de procese active împotriva firmei Bayer, având ca obiect ierbicidul Roundup a ajuns la peste 50.000! Discuțiile pentru soluționări extrajudiciare sunt în derulare încă din vara trecută.

Anul trecut, oamenii de știință au evaluat mai multe studii existente și au stabilit că omniprezentul Roundup de la Monsanto și ingredientul său activ, glifosatul, au crescut riscul de cancer de limfom non-Hodgkin (NHL) cu 41%, potrivit unei cercetări publicate în februarie 2019.

În 2018, un juriu din San Francisco a acordat 289 de milioane de dolari daune către un fost îngrijitor de școală, Dewayne Johnson, care a declarat că ierbicidul de la Monsanto i-a provocat cancer terminal.

Ca o curiozitate, acționar la Monsanto este, ați ghicit, Bill Gates. Care, ce să vedeți, a investit milioane de dolari în fertilizatori și ierbicide Monsanto.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.