X

[VIDEO] Cristoiu TV: „În spitale Covid pacienții sunt tratați cu vitamina C și paracetamol”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sănătate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Bineinteles ca Iudele astea care ne conduc, scuipa practic pe romani, dar acum isi bat joc de ei, dandu-le paracetamol si vitamina C, insa o sa vedem cat de curand cu totii, cand vor ajunge sa ne trateze cu Cianura de potasiu, ca deh, mamaligarii astia se inmultesc cam repede(in opinia lor) si asta ii deranjeaza mult pe stapanii lor externi, mai ales si pt faptul ca mamaligarii sunt majoritar ortodocsi, adica botezati in drepta si singura adevarata credinta, care a pastrat nealterat Cuvantul Mantuitorului vreme de 2000 de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.
pixel