X

Bill Gates se amuză: „Luăm Organisme Modificate Genetic și le injectăm direct în venele copiilor”

Într-o emisiune televizată, Bill Gates începe să râdă când admite pericolul vaccinării, pentru că introduce organisme modificate genetic direct în venele copiilor.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brotherCipuriVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Dr. Andrew Kaufman: Vor să ne transforme în organisme modificate genetic (OMG) folosind noul vaccin covid. Vaccinul are aceeași tehnologie cu cea folosită atunci când se dezvoltă organisme modificate genetic.

    https://bitchute.com/video/mHXQ22TOhlkg/
    de la 46:10
    de la 42:37 vorbește despre vaccinuri în general

  2. „Zis-a cel nebun întru nebunia sa:nu este Dumnezeu”, spune la Psalmi. Confunda răbdarea lui Dumnezeu cu „neexistenta” Lui… Dar, Dumnezeu ii va risipi cu suflarea gurii Sale…

  3. Dacă NU s-a găsit nimeni care să-l trimită în întunericul și umbra morții, pe el, pe Fauci și toată gașca…și numai după asta îți dai seama cât de VÂNDUTĂ și cuprinsă de ÎNTUNERIC este toată lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.