X

Expert militar: Prin atacuri cibernetice și social media poți pune în genunchi toate țarile europene în doar 14 zile

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ex-generalul britanic Richard Barrons spune că războaiele nu sunt nici necesare, nici focoase nucleare. El consideră că, combinația de rachete de precizie, cyberattacks și social media, este mult mai periculoasă.

Generalul Richard Barrons anticipează între linii ceea ce va fi următoarea închidere a rețelelor sociale și a internetului în stil chinezesc, probabil în 2021. Carantina electronică.. Guvernul va fi responsabil de represiunea celei mai mari a comunicațiilor cu scuza Securității Naționale în fața unui eveniment de origine electronică neanunțat încă.

Expert militar în noul război: „În acest fel, puteți aduce toate țările europene în genunchi în doar 14 zile”. „Fostul general britanic Richard Barrons spune la SPIEGEL Politik că războaiele nu sunt necesare și nici focoase nucleare. El consideră că combinația de rachete de precizie, atacuri cibernetice și social media, este mult mai periculoasă. 

SPIEGEL: Domnule Richard, suferiți în prezent de insomnie?

Barrons: Da, lumea se schimbă atât de dramatic, încât uneori îmi ia somnul.

SPIEGEL: Din cauza crizei coronavirus?

Baronns: Schimbările au existat înainte, dar pandemia a accelerat radical acest proces. Covid-19 acționează ca un șoc global si strategic care are un impact masiv asupra securității și prosperității Europei. Și știți ce mă preocupă?  VIDEO Euronews

SPIEGEL: Spune-ne.

Barrons: Cât de mult rămânem în urma cu aceste schimbări. Am crezut prea mult timp că ceilalți ne vor lăsa în pace, pe europeni, și că putem discuta nestingheriți cu privire la starea UE, la euro sau la Brexit.

SPIEGEL: Dar în realitate …

Barrons: … trăim într-o lume în care chinezii deja nu mai da tonulul, ci americanii. Dacă criza coronavirus a arătat ceva clar, este că China este în drum spre puterea globală, în timp ce SUA se retrage. Lumea previzibilă a Occidentului așa cum o cunoaștem din perioada Războiului Rece, acum aparține trecutului. Mulți piloni care garantează securitatea și prosperitatea noastră se vor rupe. Și ar putea exista o mare luptă între China și Statele Unite.

Generalul de patru stele, Sir Richard Barrons, 61 ani, a fost unul dintre cei șase șefi de personal ai Forțelor Armate Britanice până la pensionarea sa în 2016. În lunga sa carieră, a comandat operațiuni în Bosnia, Kosovo, Irlanda de Nord, Irak și Afganistan. Barrons este considerat unul dintre cei mai importanți lideri de gândire militară din țara sa.

***

El consideră… «combinația de rachete de precizie, atacuri cibernetice și social media, este mult mai periculoasă».

Pentru aceasta, vor avea nevoie de o scuză foarte puternică ca acum cu covid 19 și carantina pentru a justifica blocarea internetului. Probabil se vor referi la o problemă globală de energie electrică datorată atacului unui virus informatic mai avansat decât stuxnet sau sauron, sau Fepmis. Sau mai probabil încă un război electromagnetic care să doboare toate rețelele 4 și 5G. Și nu trebuie să provină neapărat din confruntarea blocurilor, ci din terorismul electronic electromagnetic al ISIS livrat de știm noi de cine. Și poate printr-o mătura electronică de sateliți cu laser, cum ar fi THORN testat cu succes pentru prima dată în Taijin China și în arderea a mii de hectare de pădure din Spania, Portugalia și California.

Poșta, telegrafele și cabinele guvernamentale vor fi pline de cozi precum cele de rații și la bănci. Căderea rețelelor electronice și de telefonie va pune guvernul în mișcare pentru liniile publice sigure în Poștă și companiile de telefonie mobilă în camioane militare autonome și de la companii de telefonie în acest scop. Scrisorile din căsuța poștală ca în trecut vor fi din nou mijlocul de comunicare în timpul carantinei electronice.

Sunt măsuri care, din moment ce toate țările lumii au deja o structură militară și de armament foarte completă, și fară îndoială cele ale NOM își doresc război cu orice preț, din moment ce s-au organizat pentru războiul biologic și apoi război cibernetic sau război electronic, dat fiind că distrugerea cu arme moderne ar fi apocaliptică, iar guvernul din umbră nu poate să nu le genereze pentru interesele sale de putere și control.

Prima repetiție de restricționare a libertăților cu covid 19 a oferit Noului Guvern Mondial cunoștințe practice despre gradul de rezistență în stradă și pe social media.

Al doilea va fi un test de lipsă de comunicare, înstrăinare și izolare: va fi interzis să ne întâlnim (ceva care a fost deja implementat cu Covid 19 și fazele ridicole ale succesului dubios, când vom fi din nou închiși în toamnă). Realizând încetarea comunicărilor printr-o întrerupere a electricității și blocarea rețelelor sociale cu lansarea fazei 1 a unui program de monitorizare a comunicațiilor, blocarea și ștergerea grupurilor, și o listă de o mie de cuvinte interzise. Toate comunicările vor fi cenzurate ca mersul pe stradă. Ceva ce înainte ne imaginam science fiction, acum trăim și vom trăi ca realitate zilnică.

Dacă odată cu carantina covidă 19 am observat stresul pe care îl provoacă aceste măsuri oamenilor, imaginați-vă dacă adăugă la o noua carantină în toamnă, încetarea rețelelor sociale. Multe persoane care nu sunt obișnuite azi să facă schimb de conversații altele decât pe rețele, și care să nu le mai aibă, vor intra într-un stress FAZA ZOMBI pe care îl vor realiza cu 5G și aerosoli fumigeni pentru a inhiba proteina TOM 1.

Unul dintre fenomenele care s-au produs cel mai mult cu închisoarea forțată în casă este irascibilitatea nu numai în fiecare familie și locuință, ci și în rețelele de socializare care au măsurat nemulțumirea. Reducerea comunicațiilor electronice va avea efecte devastatoare, deoarece am trecut prin intermediul rețelelor sociale și what´s up, de la efectul colectiv al informațiilor și comportamentului, la o izolare pe care o vom vedea, individual și fără să știm ce să facem, mai mult decât instrucțiunile guvernului în războiul electronic. Vor funcționa doar toxicele televiziuni pregătitoare ale NOM. În această fază, s-ar putea ca începutul marcării microcipurilor să fie impus prin vaccinurile obligatorii (nanochips și smartwines), sau direct cip, și internarea în lagare pentru zombi. Trebuie să arunce substanțe fumigene astfel încât acest lucru să aibă efectul dorit asupra cortexului cerebral insular și a cortexului din capitolul anterior cu inhibitori ai proteinei TOM 1 asociată în cantități mici cu originea Alzheimerului.

Nava franceză BEM Monge A601, specializată în SIGINT.

undefined

Război electronic, WE Electronic War

SURSA Eladiofernandezblog

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. daca romanii si rusii avem SCUZE de ce sintem atit de RETROGRAZI in ceea ce priveste CUNOSTEREA ADEVARULUI ,ADICA PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ,celelalte neamuri nu au nici O SCUZA .
    Au avut DESTUL timp in ultima suta de ani ca SA SE EDIFICE ASUPRA DREPTEI CREDINTE,ORTODOXIA.
    N-au vrut ,acum sa pupe pe urangutanul darwin in bot si sa-i salveze din mina diavoli .

  2. @Gheorghe, pai și noi ce scuze avem?! Nu ne dam mari “ortodocși”?! Sau, numai ne dam….

    1. Sarut dreapta Sfintite Parinte GABRIEL !
      COMUNISMUL ne-a SPALAT CREIERUL ambelor popoare !(iar eu ma iau exemplu pe mine si ca mine majoritatea ,care n-am primit educatie religioasa in familie ,fiind lasat pe mina scolii.Parintii n-au vrut sa ma bulverseze,stiind ca atunci cind va fi cazul voi cauta singur ADEVARUL,cum s-a si intimplat.pina la urma .pentru mine.a fost un avantaj,faptul ca NU am primit “mura-n gura ortodoxia” ,ci m-am cam strofocat.,BIJBIIND,CAZIND ,RIDICINDU-MA ….in conditiile in care nu am beneficiat de studii de specialitate ,CA PREOTII,care au urmat LA BOTUL CALULUI un program bine structurat de crestinare ).
      EU DA,as putea spune M-AM AUTOCRESTINAT,sigur EMPIRIC !
      COMUNISMUL ne-a interzis STRUDIUL RELIGIEI IN SCOLI , si ne-a educat cum stim toti , ca ne tragem din maimuta ,fara alternativa , asta atit rusilor cit si romanilor
      (grecii,NU !) .
      Dar toate celelalte popoare (si vorbesc de cei cu scoala adevarat )nu au fost INFLUENTATI ,decit de relegia familiei ,neavind INGRADIRI in a studia/CAUTA ADEVARUL,daca ii pisca MUSAI VIERMELE ADEVARULUI .
      Ei nu pot spune ca n-au STIUT ,ca noi ,romanii si rusii ,MAJORITARII .
      De existenta IN PRINCIPIU a unui Creator (ALAH,BUDA )au aflat inca din FAMILIE ,GRADINITA, scoala PRIMARA .
      Apoi ,ei ar fi trebuit sa se AUTOEDUCE ,avind LIBERTATE DE STUDIU ,SA CERCETEZE, SA -SI PUNA INTREBARI si sa se AUTOCRESTINEZE musai ORTODOX .
      UN BUN ERUDIT ,nu poate deveni altceva decit ORTODOX AUTENTIC . FARA EXCEPTIE !
      DARVINISTII ca si alti insi de oricare RELIGIE ,CLAR ,nu sint ERUDITI AUTENTICI ,PE PARIU !!!!
      IAR DOVADA ,o avem azi,ACUM .
      MAJORITATEA SINT MASONI ,iar OMENIREA gusta din plin azi CONSECINTA NEERUDITIEI LOR IMBECILE SI CRIMINALE !
      NU POTI SA CITESTI macar NOUL TESTAMENT ,si sa nu ramii PERPLEX de gindirea ,INIMITABILA ,MAI MULT CA PERFECTA A MINTUITORULUI ,(NIMIC DE ADAUGAT ,NIMIC DE SCAZUT !)pe care NICI O ALTA GINDIRE a altui INS /PROFET ,nu o poate egala ,presupunind ca ai STUDIAT CAPODOPETELE GINDIRII UMANE ,(care nu sint decit citeva volume ,restul sint VARIATIUNI pe aceeasi tema ) daca ai STOFA NATIVA de ERUDIT .
      Te duci la 1054 si vezi clar ca INAINTASII religiosi.au fost niste IMPOSTORI ,si vezi clar ca PAPALITATEA este un fiasco total al unor ticalosi INTERESATI DE PUTERE SI MATERIAL .
      DECI ,cam aproape de IMPOSIBIL sa spuna un careva asa zisu eudit in ISTORIA OMENIRII ca nu a putut fi ORTODOX ,pentru ca nu l-a” crestinat” APOSTOLUL ANDREI ,sau TOMA ca pe INDIENI ,sau etc.si ca FAMILIA a fost hinduista /musulmana/evreica /ATEEE……ma lasi ?!
      BALIVERNE…..
      daca eu STIU ASTA,…care e un argument din rindul axiomelor simple ,”nimic de adaugat ,nimic de scazut “atunci cu
      SFINTA TREIME ,nu ajunge sa discute NIMENI . (eruditul /bogatul ,camila si urechile acului )
      IERTATI-MA !
      BINECUVINTATI !

  3. Frate @Gheorghe, tare mult te iubesc! Dacă ma crezi, pana la 23 de ani am fost și eu ateu.. Dar, asta e o altă discuție…. Totul este Pronia Lui Dumnezeu….

    1. SARUT DREAPTA SFINTITE PARINTE GABRIEL !
      Va rog mult de iertare pentru intirziere .!
      De o saptamina imi este imposibil sa intru pe site !
      Am mai intrat o data cu chiu cu vai si am scris rspunsul meu ,dar nu s-a incarcat . Si de atunci de-abia acum s-a deschis iar .Nu inteleg cauza !
      Vreau sa va asigur de CONSIDERATIA MEA DEOSEBITA si ca SENTIMENTELE SINT RECIPROCE !
      Si eu va iubesc foarte mult si va stimez .De la inceput v-am remarcat “PASTILELE” GENIALE ,intodeauna pline de chintesenta intelepciunii si de Duh Sfint . MEREU le-am cautat in mod special pe sub articole .
      Desigur ca va cred,pentru ca eu am fost ateu pina pe la 26 de ani …
      Exact cum spuneti…PRONIA DIVINA !
      De aceea cind sint asupra de masura de suparat pentru ceea ce se intimpla cu contemporaneitatea ,ma consolez spunindu-mi ca STIE MAI BINE DUMNEZEU de ce trebuie sa fie astfel ,si stiu ca intotdeuna o suferinta mare e cu un scop MARET .
      TOTDEAUNA DUMNEZEU TRANSFORMA RAUL IN BINE !
      DOAMNE AJUTA-NE !
      VA MULTUMESC pentru ca existati si sa va tina DUMNEZEU MEREU SANATOS alaturi de familie ca sa ne intariti mereu cu SFATURILE DOMNIEI VOASTRE DEOSEBIT. PLAMADITE si de bine venite , la obiect .
      BINECUVINTATI PARINTE !
      SARUT DREAPTA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button