X

[VIDEO] Imagini violente: Fără termoscanare nu poți cumpăra de la Kaufland

Poliția Capitalei declară:

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea.

Persoanele au fost sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal și împiedicarea intervenției polițiștilor în îndeplinirea obligațiilor de serviciu”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

 1. Kaufland, lidl, Cora si altele sunt mizerii .Cand o sa de-a foame pe bune , romanii o sa cumpere numai ‘carne de frigider’ de la astia.

 2. Dar până nu au fost magazinele Kaufland, Lidl și altele de genul aceasta nu s-au făcut cumpărături, sau nu s-a mâncat, căutați alte surse de aprovizionare, magazinele mai mici, pentru că altfel se închid (că acesta este scopul lor să rămână numai cele mari), producătorii din piețe, magazinele de lîngă blocuri nu numai supermarketurile, vedeți cum sunt instruiți băieții, imediat l-au trântit la pământ și vroiau să-i pună piciorul pe gât, câtă îndrăcire, unui om care putea să le fie tată sau chiar bunic.

 3. Rusine Politiei ocultei! Sa aresteze parinti, bunici pt ca refuza pe buna dreptate scanarea cu acele aparate? Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac! Acele termoscanere care sunt industriale utilizate la cuptoare de paine? Politisti care nu respecta legea? Din 8 unul singur purta masca? Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa nu ne lasam umiliti prin masuri aberante.

 4. Kaumfland, Lidl, Cora..patronii acestor magazine sunt gruparea terorista Auschwitz . Sa dispara imediat.RUŞINE POLITIEI ROMÂNE pentru comportamentul care la avut cu acea persoana in varsta..Eu nu vreau sa fiu scanata de nimeni..

 5. Antena 3: 17.22: Nu s-a publicat in Monitorul ofoicial decizia cu privire la termoscanare.
  Busoi PNL: Toate aeroporturile din lume fac termoscanare, deci e legal, si in Romania.
  17.24: Raed Arafat: Magazinele care nu fac termoscanare trebuie amendate.

  1. Legea 55 pe 2020 privind starea de alertă, articolul 13: termoscanarea este obligatorie numai pentru angajații de acolo; pentru vizitatori e obligatorie măsurarea temperaturii, dar nu spune de termoscanner în cazul lor. Acuma, dacă au pus alte prevederi – de ex. în Ordonanța Guvernului votată ieri în Parlament – nu știu. În legea 55 spune că CNSSU emite recomandări, apoi diverse Ministere pot emite instrucțiuni (de exemplu privind accesul în diverse clădiri). E posibil să fi emis deja vreun ordin de ministru pe această temă.
   Oricum, asta vorbim la nivelul legilor omenești, care sunt cum sunt. Nimeni nu te poate obliga să te supui termoscanării.

 6. Tărăboiul ăsta NU e un mod clar o făcătură. Scandalul pare autentic, dar polițiștii sunt dubioși. Trei polițiști nu pot sălta un bătrân ? Vi se pare că acești tineri au constituție de polițiști ? Probabil aceștia sunt din trupele acelea de care am auzit că-s făcute mai nou, din rândul generației milenials. Oameni care împărtășesc valorile progresiste.

 7. Dacă ar invia un om care a murit acum 100 de ani nu știu dacă ar rezista o zi de dimineața până seara.. Lumea va deveni un spital de nebuni iată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.