X

Un grafic expune minciuna din spatele carantinei

Care este adevărata rată de mortalitate a infecției cu COVID-19, defalcat pe vârstă și stare de sănătate? Aceasta este o întrebare simplă pentru care CDC ar fi trebuit să aibă un răspuns clar până acum, însoțit de un grafic care poate fi citit – un grafic care prezintă evaluarea demografică a tuturor, astfel încât să putem concentra mai bine eforturile de stopare a infecțiilor. Cu toate acestea, este singurul lucru pe care guvernul nu l-a făcut. Oare de ce?

Aruncați o privire la graficul de mai sus, elaborat de Economisch Statistische Berichten (ESB), o revistă de economie olandeză, care calculează rata de deces a infecției pentru populația olandeză pe baza categoriei de vârstă. Datele au fost calculate dintr-un test de anticorpi la 4.000 de donatori de sânge, realizat de banca olandeză Sanquin, pentru a vedea câți au fost infectați, în scopul de a dona plasma de sânge celor care suferă în prezent de virus. Datele au fost prezentate Camerei Reprezentanților Olandeze la jumătatea lunii aprilie de Institutul Național pentru Sănătate Publică și Mediu (RIVM).

Pe baza acestui test serologic, au putut determina că 3% din populație (la acea vreme) erau infectată și, prin urmare, au fost capabili să împartă numărul celor care au murit de COVID-19 de către numitorul extrapolat al celor care au fost infectați și au defalcat rata mortalității infecției pe grupe de vârstă.

Studiați acest grafic timp de câteva minute și luați toate datele – de la rata cazurilor asimptomatice, ușor simptomatice, până la spitalizări și mortalitate, împărțite în funcție de vârstă. Trebuie să ajungeți la grupa de vârstă 50-59 doar pentru a atinge o rată a mortalității de 0,1%, nivelul menționat adesea ca rata generală a decesului din cauza gripei sezoniere. Nu au testat tinerii și copiii sub 20 de ani, dar rata mortalității lor este probabil aproape de zero.

În timp ce Olanda este o țară cu totul diferită, ea a cunoscut de fapt o rată a decesului cu 30% mai mare pe cap de locuitor decât America. Așadar, numerele nu sunt probabil mai mari aici pentru cei sub 70 de ani, mai ales că testele de serologie macro arată o rată a mortalității de 0,2% (dar distorsionată brusc de rata de deces a celor peste 80 de ani), precum și de ceea ce vedem în închisori.

Un nou studiu din Franța arată, de asemenea, estimări foarte similare ale ratelor de mortalitate, cel puțin pentru cei sub 60 de ani.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. Extrase dintr-un interviu recent cu dr. Andrew Kaufmann:

  https://bitchute.com/video/r9MG7YY5CrpL/

  Spiro Skouras (SK):
  – Astăzi vreau să fac ceva diferit. Există atâtea informații contradictorii. Oamenilor le este greu să discearnă care sunt informațiile credibile. În acest moment, nu știu pe cineva din noi care să aibe toate răspunsurile despre această criză. Dar toți am urmărit îndeaproape această situație. De multe ori, declarațiile oficiale ale surselor guvernamentale și ale așa-numiților experți medicali continuă să se schimbe. Îmi este greu să iau de bun tot ceea ce sistemul îmi zice, având în vedere ca au un istoric lung în a ne minți.
  Acestea fiind spuse, aș vrea să includ niște întrebări din partea utilizatorilor. Recent, am făcut postări pe rețelele de socializare, în care i-am rugat pe oameni să pună întrebări pentru dvs. Și a fost un răspuns fantastic.
  Dar, înainte să luăm în discuție întrebările utilizatorilor, vreau să știu care e părerea dvs. despre actuala situație în general. La începutul acestei crize, ni s-a spus că estimările sunt foarte dure. O rată mare a mortalității, care a determinat închiderile … bazate pe modele pe computer finanțate de nimeni altul decât Bill Gates. Dar acum avem date adevărate cu care putem lucra. Ce ne spun aceste date ? Ar trebui ca oamenii să fie îngrijorați ?
  Andrew Kaufmann (AK)
  – O întrebare foarte bună. Datele sunt foarte greu de interpretat, deoarece conțin multe greșeli intenționate. De exemplu: toate instrucțiunile de a pune covid drept cauza morții, chiar și când problema nu avea treabă cu covid. Iar instrucțiunile au venit direct de la Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) sau de la alte agenții din domeniul sănătății.
  Ce am făcut eu: pentru a scoate din ecuație aceste erori, m-am uitat la rata generală a mortalității, pe care am comparat-o cu cea din anii precedenți. CDC are chiar o pagină pe site-ul lor, unde adună mortalitatea medie săptămânală pe ultimii trei ani, și o compară cu mortalitatea curentă. Am urmărit acele informații, sunt actualizate în fiecare zi. În fiecare săptămână mai este adaugată o săptămână.
  Conform acestor date, anul ăsta au murit apoximativ același număr de oameni ca anii trecuți. Numărul este cam cu 2 % mai mic decât media ultimilor trei ani. Acest lucru îmi spune că – în realitate – nu există nici un indiciu că ar exista o nouă boală care să cauzeze un plus de mortalitate.
  Voi vorbi despre teste mai detaliat, dar testele nu măsoară un virus și nu sunt bine corelate cu boala. De fapt, nu a fost calculată deloc o marjă de eroare pentru teste.
  Opinia mea despre situația generală: această pandemie este o operațiune complet fabricată, bazată pe declarații de presă (PR) și marketing. În realitate nu există nici un virus, nici o boală. Dar există schimbări majore în ce privește politicile guvernamentale. Așa cum știm, ne limitează libertățile personale; dar există și consecințe în plan financiar, în lanțul de aprovizionare, în infrastructura de tele-comunicații … iar lista continuă cu multe altele.

 2. (SK):
  – Mai târziu, aș dori să intrăm mai adânc în planul care pare a se desfășura, plan atașat acestei crize. Este uimitor să vezi că – în ciuda senzaționalismului media și guvernamental cu privire la această ”criză” – mortalitatea e mai mică decât în trecut. Asta ar putea să ne arate că nu ni se spune adevărul. Dar ca să spunem că nu există o boală nouă … cum ne putem explica faptul că vedem multe morți în azile și centrele de îngrijire ?
  (AK):
  – În mod normal, oamenii mor tot timpul. Ceea ce vedem este că paturile de spital sunt interzise pentru oamenii care nu au ceva legat de covid. Deci oamenii nu merg la spital, și mor în alte locuri în loc să moară la spital (ca înainte). În trecut, pacienții din centrele de îngrijire erau trimiși la spital, și este probabil că mureau acolo. Acum mor în centrele de îngrijire. La fel cu oamenii în vârstă și cei cu dizabilități care trăiesc în comunitate. În anii trecuți, dacă situația devenea gravă, ei mergeau la spital; dacă mureau, mureau acolo. Acum vedem că acei oameni mor în casa lor, în cadrul comunității. Acest lucru dă impresia că există o boală nouă. Faptul că oamenii mor în locuri în care nu-i vedeam în mod nromal să moară, creează impresia că sunt mai mulți care mor. Dar propriile date ale celor de la CDC ne arată altceva.

 3. Este greu să-l contrezi pe Andrew Kaufmann, pentru că-i de meserie. Dar nu aș zice că nu există deloc boala. E un lucru cunoscut că există vreo 35 de coronavirusuri. Deci ar fi putut să ia unul din el și să-l modifice, de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.