X

Robert F. Kennedy Jr: Promotorul de informații false, Bill Gates, este cel care controlează verificarea faptelor și linia politică a vaccinurilor

Fundația Bill Gates este cel mai mare producător de vaccinuri din lume și cel mai mare finanțator al Organizației Mondiale a Sănătății și CDC (Centrul pentru controlul și prevenirea bolilor). Aceste organizații comercializează în prezent arme pentru a susține imperiul vaccinurilor.

În ianuarie 2019, Fundația Bill Gates a convins OMS să declare „ezitarea în privința vaccinării” drept cea mai mare amenințare globală asupra sănătății, alături de Ebola, cancer, război și agenții patogeni rezistenți la antibiotice, semnalând în acest fel un Pharma Gold Rush, la nivel mondial, cu scopul de a implementa vaccinarea obligatorie pentru toți oamenii.

Bill Gates a înmulțit donațiile către Adam Schiff, președintele Comitetului de informații, după ce acesta, în februarie 2019, a declarat pe rețelele de socializare:

„Vaccinurile sunt eficiente și sigure. Nu există dovezi care să sugereze că vaccinurile provoacă boli, care pot pune viața oamenilor în pericol sau să accentueze bolile deja existente.”

Prin urmare, acesta cerea rețelelor de socializare, Facebook, Google, Amazon și Pinterest, să cenzureze așa zisele dezinformări cu privire la vaccinuri (fie ele întemeiate sau nu), respectiv scepticismul oamenilor la declarațiile guvernului și ale industriei farmaceutice vizavi de siguranța și eficacitatea vaccinurilor.

Aici a fost vorba de fapt de o dezinformare, ținând cont de faptul că, cu un an mai devreme, Schiff a impus un proiect de lege prin care a majorat bugetul de administrare al Curții Vaccinurilor, la 11.200.000 de dolari. Această majorare a fost necesară pentru a putea plăti daunele restante pacienților care au suferit efecte adverse ale vaccinurilor. Curtea Vaccinurilor a plătit deja 4 bilioane de dolari, daune pentru decesele și dizabilitățile cauze de vaccinuri.

Facebook și Pinterest au declarat că vor ține cont de OMS și CDC, ambele sponsorizate de Gates, pentru a decide care dintre declarațiile online vor fi considerate dezinformări sau minciuni. În acest scop, Facebook și Google au angajat o rețea internațională de verificare a faptelor „Fact Checker”, care are rolul de a cenzura informațiile considerate false cu privire la vaccinuri.
Cel mai mare finanțator al acestei instituții este, din nou, Fundația Bill Gates.

Jurnalistul de investigații, Jeremy Hammoud, în articolul său „Check Checker – un dispozitiv de propagandă”a concluzionat astfel:

„Facebook se face vinovat de informarea greșită a utilizatorilor săi cu privire la siguranța vaccinurilor. Mai mult, cei de la Facebook nu au nicio problemă când vine vorba de minciunile cu privire la siguranță și eficacitatea vaccinurilor, atâta timp cât aceste minciuni sunt menite să convingă părinții să-și vaccineze copii.”

Pe 4 mai 2017, FactChecker a declarat falsă afirmația lui Del Bigtree conform căreia: „Vaccinurile conțin aluminiu și mercur care sunt neurotoxine și provoacă encefalopatie.” FactChecker a explicat acestă acțiune astfel: „Datele actuale arată că vaccinurile sunt sigure și nu provoacă toxicitate în organism și nici encefalopatie.”

Cu toate acesta, inserțiile producătorilor de vaccinuri dezvăluie că multe vaccinuri conțin aluminiu și mercur și provoacă encefalopatie.

Oricum, Bill Gates, își cumpără acoperirea de ochii opiniei publice prin cadouri generoase oferite NPR- National Public Radio, și PBS – distribuitor public american de servicii de televiziune.

traducere de Nușca

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

    1. Când eu sau alții spuneam că nu trebuie să ne scanăm, că am suspiciunea că termoscannerele pun semnul fiarei, unii spuneau că ”astfel de teorii strică credibilitatea celor antisistem”. Aș vrea să văd acum ce față au făcut acei oameni la auzul unei asemenea știri. Sau dacă vor accepta să fie scanați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.