X

[DOCUMENT] Formular pentru contestarea amenzilor ILEGALE primite în perioada de urgență

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Formularul este pentru cei care doresc să conteste amenzile primite abuziv pentru așa zisa încălcare a prevederilor ordonanțelor militare, pe care Curtea Constituțională le-a declarat ilegale. 

Potrivit decretului 195/2020, art. 41, termenul de depunere a acestor contestații începe cu 15 mai 2020. Aşadar, fiecare român amendat este în termen pentru a putea contesta amenda, chiar dacă aceasta a fost plătită. Formularele pot fi depuse până pe data de 30 mai.

Important: Contestarea amenzii se depune la judecătoria în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția.

Descărcați varianta PDF..

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Românii vor fi loviți aspru pentru apostazie căci singuri s-au lovit căci sa împlinit cuvântul Sf Părinte Iustin Pârvu, referitor că : este plan de băgare în iad a unei națiuni de 20 milioane de oameni. Și sa împlinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button