X

Noile vaccinuri vor altera în mod permanent ADN-ul uman. Nimeni nu va mai şti exact, înafară de producători, ce anume vor modifica vaccinurile în ADN-ul fiecărei persoane

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Noile vaccinuri vor modifica permanent ADN-ul uman

De ce este guvernul atât de maniac în legătură cu injectarea de vaccinuri? De ce vrea ca vaccinarea să devină OBLIGATORIE și ca fiecare să fie injectat?

Luați în considerare acest articol care scoate la iveală graba cu care guvernele lumii vor ca vaccinarea să devină obligatorie, căci articolul pune în evidență modul în care vaccinurile vor duce la schimbarea ADN-ului uman pe întreaga planetă. 

Referința este New York Times, din data de 15 martie 2015: “Protecția Fără un vaccin.” (“Protection Without Vaccin”).

Acest articol descrie frontiera de cercetare.

Aici e citată “cheia înțelegerii demersului” care ilustrează utilizarea genelor sintetice pentru a “proteja împotriva bolilor”, în timp ce schimbă definitiv structura genetică a oamenilor.

Acest lucru nu este science-fiction:

“Prin introducerea unor gene sintetice în mușchii maimuțele [experimentale], oamenii de știință fac în esență o re-inginerie a animalelor pentru a rezista bolii.”

“Cerul este limita “, a declarat Michael Farzan, imunolog la Scripps si autorul principal al noului studiu.

“Prima intervenție la om, pe baza acestei strategii – numita imunoprofilaxie prin transfer de gene, sau I.G.T. – Este în curs de desfășurare, și multe alte vaccinuri noi sunt planificate “.

New York Times : “I.G.T. este o vaccinare cu totul diferită de vaccinarea tradițională. Este de fapt o formă de terapie genetică”.

“Oamenii de știință izolează gene umane sau animale care produc anticorpi puternici împotriva anumitor boli, și apoi le sintetizează în versiuni artificiale”.

“Genele sunt plasate în virusuri și injectate apoi în țesutul uman, de obicei prin injecții musculare.”

Aici este cheia: “Viruși artificiali vor invada celulele umane cu sarcinile utile prezente în ADN-ul lor, iar gena sintetică este încorporată în ADN-ul propriu al destinatarului uman. Dacă totul merge bine, noile gene vor instrui celulele pentru a începe producția de anticorpi puternici.” …Dacă totul merge bine…

Citiți vă rugăm din nou: “gena sintetică este încorporată în ADN-ul propriu al destinatarului uman.”

Practic avem de-a face cu o alterare genetică DEFINITIVĂ a ADN-ului acelei persoane. Avem de-a face cu O Modificare Permanentă care se va transmite și urmașilor lui.

Articolul din New York Times îl citează pe Dr. David Baltimore care lansează o atenționare :

“Cu toate acestea, Dr. Baltimore spune că el prevede că unii oameni ar putea fi șmecheri, și să se opune acestei strategii de vaccinare, care înseamnă modificarea ADN-ului lor, chiar dacă aceasta previne o boala potențial fatală.”

Da, unii oameni “ar putea fi șmecheri”.

În cazul în care aceștia mai au două sau trei celule ale creierului lor în funcțiune, ei nu vor permite ca ADN-ul lor și al urmașilor lor să fie modificat PERMANENT așa cum vor făuritorii lumii noi a vaccinurilor.

Hai să analizăm acest lucru în continuare.

Sub acoperirea prevenirii bolilor, vaccinurile sunt purtătoarele ideale pentru ca tot felul de gene să fie încorporate în mod definitiv în structura umană. (observați că toate programele operaționale sunt întotdeauna acoperite la suprafață cu un scop laudativ pentru a ascunde adevărata lor intenție).

Tonajul enorm de propagandă despre vaccinuri, care să ducă la legile rezultante care să impună vaccinările obligatorii, legi pe baza cărora să se impună și să pună în aplicare acest tip de vaccinare, vor crea un canal puternic de teste prin care este eminamente posibilă această re-inginerie genetică la scară planetară.

Vă dați seama ce va însemna atunci “că un vaccin e în perioada de probă sau de monitorizare”?

Genele sintetice vor fi injectate în miliarde de oameni, ceea ce ar forma un experiment planetar pentru a crea o specie alterată.

Acest experiment grandios ar putea fi compartimentat. De exemplu, în secret, genele 1-6 ar putea fi injectate în grupa A în geo-localizarea I. În timp, ce Genele 7-12 vor fi injectate în grupa B în geo-locația II. Și asa mai departe.

Apoi “beneficiarii” vaccinării genetice vor fi supuși unei supravegheri permanente pentru a evalua rezultatele.

Sub diferite pretexte (ex. medicina preventivă), membrii acestor grupuri vor fi aduși în clinici pentru examene și teste medicale, pentru a se descoperi markerii care să dezvăluie răspunsurile așteptate sau neașteptate ale corpurilor lor la aceste modificări genetice.

Se vor verifica diverse aspecte. Sunt acești oameni mai puternici sau mai slabi? Prezintă sau nu semne de boală? Raportează schimbările așteptate? Prezintă Schimbări de comportament?

Astfel prin supraveghere și testare, tot felul de informații pot fi adunate și centralizate.

Desigur, nu există nici un consimțământ în cunoștință de cauză, a celor care vor fi supuși unei vaccinări obligatorii cu astfel de vaccinuri. Căci nimeni dintre ei nu poate verifica ce modificări genetice concrete vor face aceste vaccinuri.

Cobaii umani vor deveni adevărați “porcușori de Guineea” care nu au cunoștință de ceea ce se face cu ADN-ul lor.

Dar care ar putea fi obiectivele acestui program de cercetare dement? Scopurile ar putea fi multiple.

Ele ar varia, dar la un nivel simplificat, ele ar fi în principal două.

Pe de o parte, vor fi Creați oameni mai Slabi, mai Docili și mai Ascultători și mai Dependenți.

Pe de altă parte, vor fi Creați oameni mai Puternici, mai Sănătoși, mai Inteligenți și mai Talentați. Evident, rezultatele benefice ale ultimelor experimente s-ar aplica după ce vor fi testate ani în șir pe sute de milioane de oameni dintre cei mai “puțini aleși”, pentru ca “cei aleşi” să devină “mai Puternici, mai Sănătoși, mai Inteligenți și mai Talentați”.

În mod clar, o parte din această cercetare va fi transportată în interiorul armatei. Secretul este mai ușor de menținut în armată, iar scopul ar putea fi acela de a produce “soldați mai buni”. “A avea soldați mai buni” este un obiectiv de lunga durata a Pentagonului și a brațului său de cercetare, DARPA.

Un experiment cu un vaccin global de tipul celui pe care l-am descris aici are și un alt bonus pentru planificatorii lui:

Efectele viitoarelor îmbolnăviri nu “vor avea nimic de-a face cu vaccinurile”.

Acei oameni care se îmbolnăvesc sau mor pot fi considerați oficial ca suferind de diferite boli și tulburări. Nimeni dintre victime și nici chiar personalul medical, care nu lucrează în domeniul geneticii, nu vor putea spune dacă aceste boli sau tulburări au fost cauzate de alterările genetice produse de vaccinuri sau de alterări genetice naturale.

Numărul de victime, în acest mare experiment, nu ar fi de nici un interes pentru formatorii “Noii Ordini Mondiale”.

Așa cum am documentat extensiv, în sistemul medical din SUA au murit deja 2,25 de milioane de oameni în ultimul deceniu (o estimare conservatoare), ca urmare a unor infecții intra-spitalicești sau a unor medicamente aprobate de FDA precum și a altor rele tratamente aplicate în spitale.

Liderii majori din mass-media și din guvern deși sunt informați și sunt conștienți de oamenii care mor cu zile în spitale, n-au făcut nimic ani de zile ca să împiedece asta.

Dar iată aici un citat al biologului molecular de le Universitatea din Princeton, Lee Silver, despre cum va arăta “Lumea Viitorului”

Acesta vă oferă o idee despre cât de importantă este pentru geneticieni această inginerie genetică viitoare care se va face prin intermediul vaccinurilor:

“Cei Îmbogățiți-Genetic (“The GenRich” class) care reprezintă zece la suta din populația americană [va] transporta toate genele sintetice. Toate aspectele economiei, ale mass-mediei, ale industriei de divertisment, până la industria cunoașterii sunt controlate de către membrii clasei “GenRich” …

“Cei Naturali” – “The Naturals” [oameni nealterați genetic] lucrează ca furnizori cu venituri reduse în servicii sau ca muncitori. [Eventual] clasa “Gen-Rich” și clasa “Naturali” vor deveni cu timpul specii complet separate, specii care nu vor mai avea în viitor nici o capacitate de încrucișare. Clasa “Gen-Rich” va avea ‘un interes romantic’ față de cei inferiori, la fel de mare cum are în prezent un om față de un cimpanzeu”.

“Mulți cred că este în mod inerent nedrept ca unii oameni să aibă acces la tehnologiile care pot oferi avantaje în timp ce alți, mai puțin bogați, sunt forțați să depindă de noroc, [dar] societatea americană aderă la principiul conform căruia libertatea personală și averea personală sunt determinanții primari a ceea ce li se permite indivizilor și a ceea ce sunt capabili să facă”.

“Într-adevăr, într-o societate care apreciază libertatea individuală, mai presus de toate, este greu de găsit un temei legitim pentru restricționarea utilizării reprogramării-genetice. Voi argumenta [că] utilizarea tehnologiilor reprogramării genetice este inevitabilă. Fie că ne place sau nu, reprogramarea genetică va domni pe piața mondială.”

Iată aici “o altă bijuterie”, scoasă de Gregory Stock, fostul director al programului în medicină, tehnologie și societate de la Universitatea de Medicină UCLA:

“Chiar și în cazul în care jumătate din speciile din lume s-ar pierde [în timpul experimentelor genetice], o enormă diversitate ar rămâne în continuare”.

“Atunci când cei în viitorul îndepărtat vor privi înapoi această perioadă a istoriei, ei probabil nu vor considera că în zilele noastre mediul natural a fost sărăcit, ci ne vor vedea ca reprezentând perioada istorică când au apărut o multitudine de forme noi – unele biologice, unele tehnologice, unele o combinație dintre cele două”.

“Noi trebuie să ne ajutăm cel mai bine pe noi înșine, precum și să servim generațiile viitoare, concentrându-ne mai degrabă asupra consecințelor pe termen scurt ale acțiunilor noastre, decât pe noțiunile noastre vagi despre nevoile viitorului îndepărtat”.

Observați că acești doi oameni de știință bine-cunoscuți vorbesc despre “etică.”

Un număr semnificativ de astfel de experți și oameni de știință au propria lor versiune alienată a ceea ce este bine și rău.

Cu vaccinuri care modifică permanent ADN-ul uman, vaccinuri ce stau gata să apară și ținând cont de înclinația corporativă a multinaționalelor și a guvernelor de a controla societate și de a-i impune mereu noi obligativități, ne imaginăm deja cum va arăta și cum va fi populată “Lumea Viitorului”.

Aceasta nu este o perspectivă îndepărtată. Vaccinurile I.G.T sunt în perioada de teste.

Orice inovație genetică, poate să ne aducă mai aproape de o lume în care oamenii ar ajunge să se comporte din ce în ce mai simplist după schema “stimul-răspuns”. Caz în care libertatea va fi ceva de domeniul trecutului.

Acesta este motivul pentru care apărarea libertății și a drepturilor constituționale devine tot mai importantă.

Această luptă nu se rezumă doar la cine controlează știința, ci mai ales la cine controlează propaganda.

De aceea să spunem NU, lui Silver Lee la Princeton sau lui Gregory Stock sau lui Bill Gates sau lui George Soros sau lui David Rockefeller sau lui Stephen Hawking sau lui Obama sau lui Clinton sau lui Monsanto sau familiei Bush sau posturilor TV: PBS sau FOX sau socialiștilor sau comuniștilor sau neo-liberalilor sau neo-conservatorilor, sau unor vrăjitori de inginerii genetice de la Harvard, MIT sau UCLA.

Autor: Jon Rappoport

Foto: Dr. Farzan, noul Frankestein pentru care doar “Cerul este limita”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

 1. O altă traducere a acestui material:
  https://ortodoxinfo.ro/2019/05/14/ministrul-sanatatii-sorina-pintea-anunt-cu-privire-la-legea-vaccinarii/

  Au fost discuţii despre pericolul reprezentat de vaccinuri, prin aluminiul mercururl, sau alte substanţe pe care le conţine. S-a dezbătut posibilitatea ca nu cumva aceste vaccinuri să ducă la autism sau alte boli.
  Iată că un tip numit Jon Rappoport vine şi prezintă un motiv mai nou pentru care vaccinurile nu trebuie acceptate.

  Noile vaccinuri vă vor modifica definitiv ADN-ul

  I

  http://organicconsumers.org/news/altering-human-genetics-through-vaccination
  Institutul Naţional de Combatere a Alergiilor şi Bolilor Infecţioase (NIAID) a făcut eforturi pentru a crea un vaccin care ar proteja oamenii de majoritatea tulpinilor de viruşi, de toate în acelaşi timp, cu o singură injecţie.
  De-a lungul anilor am scris multe articole prin care am combătut pretenţiile că vaccinurile sunt sigure şi eficiente. Dar vom pune asta de-o parte pentru moment şi vom urmări povestea.
  Ed Markey, senator de Massachusetts şi om care dă legi implicând multe cheltuieli, a introdus o prevedere legală care ar urma să aloce nu mai puţin de 1 miliard de dolari către un proiect de vaccin antigripal universal.
  Iată o frază din declaraţia de presă a NIAID, în care se menţionează una din direcţiile de cercetare: ”Oamenii de ştiinţă de la Centrul de Cercetări Privind Vaccinarea din cadrul NIAID au demarat prima jumătate din cercetările pentru o strategie privind vaccinul universal antigripal, care include un vaccin experimental bazat pe ADN (numit ”vaccin genetic de bază”) … ”
  Acest lucru este destul de îngrijorător dacă ştii ce înseamnă ”vaccin bazat pe ADN”. Se referă la ceea ce experţii numesc ”nivelul următor de proceduri de imunizare”.
  În loc să injecteze în persoana respectivă o parte dintr-un virus, pentru a stimula sistemul imunitar, în corp ar urma să fie introduse gene sintetizate. Acest lucru nu mai constituie vaccinare tradiţională. El preprezintă terapie genetică.
  Într-o astfel de metodă în care genele sunt editate, şterse, adăugate, indiferent ce spun profesioniştii există întotdeauna ”consecinţe neintenţionate” – pentru a folosi expresia lor politicoasă. Efectele acestei proceduri alterează structura genetică în numeroase moduri necunoscute.
  Iată adevărul supărător despre vaccinurile genetice –
  Vor modifica definitiv codul dumneavoastră genetic.

  II

  https://globalpossibilities.org/new-vaccines-will-permanently-alter-human-dna-2/
  Era autismului

  De ce în privinţa administrării vaccinurilor guvernanţii se comportă ca nişte maniaci ?

  Luaţi în considerare următorul articol pentru a înţelege eforturile accelerate de a vaccina forţat pe toţi locuitorii planetei.
  Informaţia la care mă refer se găseşte în articolul din New York Times din data de 9 martie 2015, denumit ”Protecţie fără vaccin”. Articolul descrie frontierele cercetării ştiinţifice. Iată citatele cheie care ilustrează folosirea de gene sintetice pentru a ”proteja împotriva bolii”, în timp ce este modificată structura genetică a oamenilor.
  Următoarele afirmaţii nu sunt dintr-o carte de science-fiction:
  ”Prin injectarea de gene sintetice în musculatura maimuţelor-cobai, oamenii de ştiinţă practic reproiectează animalele să reziste la boli.”
  ”Nu există limite”, a spus Michael Farzan, specialist în imunologie la Institutul de cercetare Scripps şi cercetătorul-şef în cadrul noului proiect.”
  ”Primul experiment pe oameni bazat pe această strategie – numită imunoprofilaxie prin transfer de gene , sau IGT – se află în stadiu de derulare, şi avem planificate câteva experimente noi.”
  ”IGT este complet diferit de metoda tradiţională de vaccinare. Este o formă de terapie genetică. Oamenii de ştiinţă izolează genele care produc anticorpi puternici faţă de anumite boli, şi apoi sintetizează versiuni artificiale ale acestora. Genele sunt plasate în virusi iar apoi sunt injectate în ţesut uman, de obicei ţesut muscular.”
  Fraza cheie este aici:
  ”Viruşii care transportă ADN invadează celulele umane, iar gena sintetică este încorporată în ADN-ul persoanei injectate. Dacă totul se desfăşoară în regulă, noile gene învaţă celulele cum să înceapă producerea de anticorpi puternici.”
  Mai citiţi o dată: ”gena sintetică este încorporată în ADN-ul persoanei injectate”. Modificarea structurii genetice a omului. Modificarea definitivă a acesteia.

  Articolul din Times îl abordează pe dr. David Baltimore pentru a-i cere părerea:
  ”Totuşi, doctorul Baltimore spune că se aşteaptă ca anumiţi oameni să fie neîncrezători într-o strategie de vaccinare care presupune modificarea propriului lor ADN, chiar dacă previne o posibilă boală mortală.”
  Da, anumiţi oameni ar putea fi neîncrezători !

  III

  Să mergem mai departe pe firul acestor idei. Sub pretextul că se încearcă prevenirea îmbolnăvirilor – toate operaţiunile secrete afişează un scop lăudabil pentru a-şi ascunde adevăratele intenţii – vaccinurile devin purtători ideali a tot felul de gene care vor fi încorporate definitiv în structura genetică a omului.
  Balastul uriaş de propagandă privitoare la vaccinuri, împreună cu legile privind vaccinarea obligatorie, creează o platformă puternică pe care reproiectarea ADN-ului oamenilor devine posibilă.
  Genele sintetice injectate în miliarde de oameni ar putea constitui un experiment la scară mare pentru a crea o specie de oameni modificată.

  Acest experiment la scară mare ar putea fi comparimentat. De exemplu, în secret, genele 1-6 ar putea fi injectate în grupul de oameni A din locaţia I. Genele 7-12 ar putea fi injectate în grupul de oameni B din locaţia II. Şi aşa mai departe.
  Oamenii vaccinaţi vor fi supravegheaţi în mod sistematic pentru a observa rezultatele. Sub diverse pretexte, membrii acestor grupuri vor fi aduşi în clinici pentru a fi examinaţi şi testaţi, pentru a descoperi markerii care arată răspunsul organismului la aceste modificări genetice. (n.t.: deja există în România campanii mobile care merg prin sate şi verifică fetele să nu aibe ”cancer de col uterin”)
  Oare aceşti oameni sunt mai puternici sau mai slabi ? Arată semne de boală ? Au oare schimbări comportamentale ? Tot felul de asffel de informaţii pot fi adunate prin supraveghere şi testare.
  Desigur, nu există consimţământ informat. Oamenii pe care se face experimentul nu ştiu nimic despre ce se efectuează asupra lor.

  IV

  Şi care ar putea fi obiectivele unui astfel de program de cercetare descreierat ? Pot fi diverse. La un nivel mai simplu, ar fi două.
  Primul ar fi să se obţină oameni mai slabi, mai docili, mai obedienţi, şi mai dependenţi de sistem.
  Al doilea ar fi să se obţină oameni mai puternici, mai sănătoşi, mai inteligenţi, şi mai talentaţi. Desigur, rezultatele experimentelor de pe palierul doi ar urma să fie aplicate numai anumitor ”oameni aleşi”.
  De asemenea, în mod clar o parte din acest program de cercetare va fi desfăşurat în cadrul armatei. Secretul este mai uşor de menţinut, iar Pentagonul şi divizia sa de experimente, DARPA, încearcă de mult să obţină ”soldaţi mai buni”.
  Un experiment global de vaccinare de tipul celui pe care-l descriu aici mai are un bonus pentru cei care-l orchestrează: faptul că unii oameni se îmbolnăvesc sau mor poate fi explicat convenabil prin faptul că au suferit de diverse afecţiuni şi tulburări care ”nu au legătură cu vaccinurile”. Acest comportament deja este ”standard de bune practici” pentru mafia din sistemul medical.
  Numărul de victime în urma acestui experiment ar urma să fie cu totul neimportant pentru cei care făuresc Minunata Lume Nouă.
  Aşa cum am documentat pe larg, sistemul medical din Statele Unite deja ucide 2,5 milioane de oameni la 10 ani (o estimare prudentă) prin administrarea de medicamente aprobate de Agenţia Federală de Reglementare a Medicamentelor (FDA) şi prin malpraxis (n.t.: acest articol nu mai este disponibil, deoarece blogul lui Jon Rappoport a fost închis …). Oameni importanţi din mass-media şi din guvern nu au luat nici o măsură deşi cunoşteau problema.

  V

  Iată un citat din ce a spus Lee Silver, profesor de biologie moleculară la Universitatea Princeton. Acest citat vă face să aveţi o idee despre cum va arăta viitorul tehnologizat al omenirii, după estimările geneticienilor importanţi:
  ”Oamenii modificaţi genetic – care reprezintă 10 % din populaţia americii – vor avea toţi gene sistetice. Toate aspectele economiei, mass-mediei, industriei de divertisment, şi industriei de cercetare vor fi controlate de oamenii din această clasă …”
  ”Oamenii naturali (nemodificaţi genetic) lucrează în servicii remunerate slab sau în munca fizică. Se ajunge ca aceste două clase să devină specii complet diferite, fără posibilitatea de a produce urmaşi din împreunarea lor, şi fiind atrase sexual una de alta la fel de mult precum ar putea un om din ziua de azi să fie atras de un cimpanzeu.”
  ”Mulţi cred că este fundamental nedrept ca anumiţi oameni să aibe acces la tehnologii care să le procure avantaje în timp ce alţii, mai slab poziţionaţi în societate, să fie obligaţi să depindă numai de condiţiile în care s-au născut; dar societatea americană aderă la principiul că libertatea personală şi condiţiile particulare în care s-au născut oamenii sunt principalii factori care să determine ce le este permis şi ce sunt capabili să facă. ”
  ”Într-adevăr, într-o societate care preţuieşte libertatea persoanei mai mult decât orice, este greu să găseşti o bază legitimă pentru a restricţiona modificarea genetică”
  ”Sunt de părere că folosirea tehnicilor de reprogramare genetică este inevitabilă. Fie că ne place sau nu, piaţa globală va dicta mersul lucrurilor.”

  VI

  Iată un alt citat important, de la Gregor Stock, fost şef de catedră la Departamentul de Medicină, Tehnologie, şi Socieatate, din cadrul Facultăţii de Medicină a Univerisităţii California.
  ”Chiar dacă jumăttae din speciile de vieţuitoare aflate în lume s-ar pierde [în cadrul experrimentelor genetice], ar rămâne ]n continuare o diversitate enormă de specii.”
  „Când cei din viitorul îndepărtat se vor uita la această perioadă a istoriei, este probabil că o vor vedea nu ca o eră în care mediul natural a fost împovărat, ci ca o era în care au apărut în scenă o abundenţă de forme noi de viaţă – unele biologice, altele tehnologice, iar altele o combinaţie între cele două.”
  ”Ne facem cel mai mare bine nouă înşine, dar şi generaţiilor următoare, dacă ne concentrăm pe consecinţele pe termen scurt ale acţiunilor noastre decât să ne gândim la nişte vagi noţiuni privind nevoile viitorului îndepărtat.”
  Observaţi că aceştti doi oameni de ştiinţă, foarte cunoscuţi, vorbesc despre ”etică”. Un număr semnificativ de astfel de experţi au propria lor versiune schizofrenică despre ce înseamnă bine şi rău.

  VII

  Din moment ce la orizont se află vaccinuri care pot altera definitiv structura genetică a omului, şi având în vedere tendinţa de secretizare manifestată de companii şi de agenţiile guvernametale, noi ne aflăm deja în Minunata Lume Nouă. Nu este un scenariu undeva în viitor.
  Orice progres genetic are ca scop principal să ne aducă mai aproape de lumea stimul-răspuns, şi să ne îndepărteze de libertate.
  Acesta este motivul petru care apărarea noţiunii de libertate devine din ce în ce mai importantă.
  Lupta se dă la nivelul cine controlează filozofia (da, filozofia !) şi nu ştiinţa. Oare omul este doar un sistem ce aşteaptă să fie reproiectat, şi numai aceasta ? Sau este el ceva cu mult mai mult, care locuieşte într-o formă fizică ? (n.t.: concepţia corectă, ortodoxă, este aceea că omul este – nu numai sufletul lui, care locuieşte în trup – ci sufletul împreună cu trupul. )
  Deja ştim ce cred majoritatea geneticienilor şi cercetătorilor care studiază creierul. La fel cum ştim ce cred guvernele, corporaţiile, universităţile, şi fundaţiile care iau decizii importante.

  Desigur, în ziua de azi, facultatea considerată cea mai puţin importată, cu cea mai mică utilitate – o simplă anexă care-i aşteaptă pe oamenii înţelepţi să o scoată din mizerie şi să o ucidă – este facultatea de filozofie.
  Asta lasă în sarcina noastră argumentaţia şi rezistenţa.

  VIII

  https://uncensored.co.nz/2017/11/06/34938/
  Apariţia acestei tehnologii tip Frankenstein se desfăşoară simultan cu eforturi stridente de a impune vaccinurile obligatorii, pe toată linia, şi pentru copii şi pentru adulţi. Presiunea şi propaganda sunt la scară planetară.
  Dacă ai de gând să modifici pe oameni – de exemplu să-i faci pe mulţi dintre ei să fie mai docili şi mai slabi, iar pe alţii să-i faci mai puternici – pentru a restructura societatea, vrei ca toată lumea să se afle sub umbrela ta. Fără excepţii. Fără derogări.
  Libertatea şi dreptul de a refuza vaccinurile a fost întotdeauna ceva vital. Acum mai mult decât oricând.

  Notă:
  Jon Rappoport a fost candidat pentru un loc în congres, din partea Californiei. A fost nominalizat la premiul Pultitzer. A lucrat ca reporter de investigaţie timp de 30 de ani, scriind articole în domenii precum politică, medicină, pentru CBS Healthwatch, LA Weekly, Revista Spin, Revista Stern, şi pentru alte ziare şi reviste din Statele Unite şi Europa. Jon a ţinut conferinţe şi seminarii în toată lumea pe teme privind politica globală, sănătate, logică.
  Chiar dacă am pus acest articol de Jon Rappoport (completat cu posibile comentarii de pe alte site-uri) nu recomand cărţile lui despre ieşirea din Matrice, deoarece este posibil să conţină elemente din filozofia yoghină.
  Acest articol pare a fi a apărut iniţial în 2016. Probabil a apărut iniţial pe blogul autorului, numai că blogul a fost închis între timp. Se pare că în America este posibil să fii şi băgat forţat la nebuni în caz că deranejezi, cum a fost cel puţin un caz despre care am citit.
  Articolul a fost preluat pe mai multe site-uri şi se află disponibil. Mi se pare interesant că până şi acolo par a fi umblat, pentru că aceste site-uri nu au articolul complet. Cel mai mult text din articol am găsit pe pagina de pe globalpossibilities.org. Am văzut site-uri pe care se află numai prima parte – unde autorul atrage atenţia şi face câteva scurte comentarii – şi lipseşte partea unde ni se spune cum ar putea fi aplicată efectiv această procedură, şi unde s-ar putea ajunge în viitor cu ingineriile genetice.

  https://btl.ticadine.com/health-3/vaccines-revolution/new-vaccines-will-permanently-alter-your-dna/
  O ştire are tendinţa să se mişte în valuri. Apare, se retrage, apoi apare într-o formă modificată – la pachet cu minciuni, poveşti de derutare, şi confuzie. De aceea menţin vie această ştire, în esenţa ei neornamentată (stark)

 2. O altă traducere a acestui material:
  https://ortodoxinfo.ro/2019/05/14/ministrul-sanatatii-sorina-pintea-anunt-cu-privire-la-legea-vaccinarii/

  Au fost discuţii despre pericolul reprezentat de vaccinuri, prin aluminiul mercururl, sau alte substanţe pe care le conţine. S-a dezbătut posibilitatea ca nu cumva aceste vaccinuri să ducă la autism sau alte boli.
  Iată că un tip numit Jon Rappoport vine şi prezintă un motiv mai nou pentru care vaccinurile nu trebuie acceptate.

  Noile vaccinuri vă vor modifica definitiv ADN-ul

  I

  http://organicconsumers.org/news/altering-human-genetics-through-vaccination
  Institutul Naţional de Combatere a Alergiilor şi Bolilor Infecţioase (NIAID) a făcut eforturi pentru a crea un vaccin care ar proteja oamenii de majoritatea tulpinilor de viruşi, de toate în acelaşi timp, cu o singură injecţie.
  De-a lungul anilor am scris multe articole prin care am combătut pretenţiile că vaccinurile sunt sigure şi eficiente. Dar vom pune asta de-o parte pentru moment şi vom urmări povestea.
  Ed Markey, senator de Massachusetts şi om care dă legi implicând multe cheltuieli, a introdus o prevedere legală care ar urma să aloce nu mai puţin de 1 miliard de dolari către un proiect de vaccin antigripal universal.
  Iată o frază din declaraţia de presă a NIAID, în care se menţionează una din direcţiile de cercetare: ”Oamenii de ştiinţă de la Centrul de Cercetări Privind Vaccinarea din cadrul NIAID au demarat prima jumătate din cercetările pentru o strategie privind vaccinul universal antigripal, care include un vaccin experimental bazat pe ADN (numit ”vaccin genetic de bază”) … ”
  Acest lucru este destul de îngrijorător dacă ştii ce înseamnă ”vaccin bazat pe ADN”. Se referă la ceea ce experţii numesc ”nivelul următor de proceduri de imunizare”.
  În loc să injecteze în persoana respectivă o parte dintr-un virus, pentru a stimula sistemul imunitar, în corp ar urma să fie introduse gene sintetizate. Acest lucru nu mai constituie vaccinare tradiţională. El preprezintă terapie genetică.
  Într-o astfel de metodă în care genele sunt editate, şterse, adăugate, indiferent ce spun profesioniştii există întotdeauna ”consecinţe neintenţionate” – pentru a folosi expresia lor politicoasă. Efectele acestei proceduri alterează structura genetică în numeroase moduri necunoscute.
  Iată adevărul supărător despre vaccinurile genetice – vor modifica definitiv codul dumneavoastră genetic.

 3. II

  https://globalpossibilities.org/new-vaccines-will-permanently-alter-human-dna-2/
  Era autismului

  De ce în privinţa administrării vaccinurilor guvernanţii se comportă ca nişte maniaci ?

  Luaţi în considerare următorul articol pentru a înţelege eforturile accelerate de a vaccina forţat pe toţi locuitorii planetei.
  Informaţia la care mă refer se găseşte în articolul din New York Times din data de 9 martie 2015, denumit ”Protecţie fără vaccin”. Articolul descrie frontierele cercetării ştiinţifice. Iată citatele cheie care ilustrează folosirea de gene sintetice pentru a ”proteja împotriva bolii”, în timp ce este modificată structura genetică a oamenilor.
  Următoarele afirmaţii nu sunt dintr-o carte de science-fiction:
  ”Prin injectarea de gene sintetice în musculatura maimuţelor-cobai, oamenii de ştiinţă practic reproiectează animalele să reziste la boli.”
  ”Nu există limite”, a spus Michael Farzan, specialist în imunologie la Institutul de cercetare Scripps şi cercetătorul-şef în cadrul noului proiect.”
  ”Primul experiment pe oameni bazat pe această strategie – numită imunoprofilaxie prin transfer de gene , sau IGT – se află în stadiu de derulare, şi avem planificate câteva experimente noi.”
  ”IGT este complet diferit de metoda tradiţională de vaccinare. Este o formă de terapie genetică. Oamenii de ştiinţă izolează genele care produc anticorpi puternici faţă de anumite boli, şi apoi sintetizează versiuni artificiale ale acestora. Genele sunt plasate în virusi iar apoi sunt injectate în ţesut uman, de obicei ţesut muscular.”
  Fraza cheie este aici:
  ”Viruşii care transportă ADN invadează celulele umane, iar gena sintetică este încorporată în ADN-ul persoanei injectate. Dacă totul se desfăşoară în regulă, noile gene învaţă celulele cum să înceapă producerea de anticorpi puternici.”
  Mai citiţi o dată: ”gena sintetică este încorporată în ADN-ul persoanei injectate”. Modificarea structurii genetice a omului. Modificarea definitivă a acesteia.

  Articolul din Times îl abordează pe dr. David Baltimore pentru a-i cere părerea:
  ”Totuşi, doctorul Baltimore spune că se aşteaptă ca anumiţi oameni să fie neîncrezători într-o strategie de vaccinare care presupune modificarea propriului lor ADN, chiar dacă previne o posibilă boală mortală.”
  Da, anumiţi oameni ar putea fi neîncrezători !

 4. III

  Să mergem mai departe pe firul acestor idei. Sub pretextul că se încearcă prevenirea îmbolnăvirilor – toate operaţiunile secrete afişează un scop lăudabil pentru a-şi ascunde adevăratele intenţii – vaccinurile devin purtători ideali a tot felul de gene care vor fi încorporate definitiv în structura genetică a omului.
  Balastul uriaş de propagandă privitoare la vaccinuri, împreună cu legile privind vaccinarea obligatorie, creează o platformă puternică pe care reproiectarea ADN-ului oamenilor devine posibilă.
  Genele sintetice injectate în miliarde de oameni ar putea constitui un experiment la scară mare pentru a crea o specie de oameni modificată.

  Acest experiment la scară mare ar putea fi comparimentat. De exemplu, în secret, genele 1-6 ar putea fi injectate în grupul de oameni A din locaţia I. Genele 7-12 ar putea fi injectate în grupul de oameni B din locaţia II. Şi aşa mai departe.
  Oamenii vaccinaţi vor fi supravegheaţi în mod sistematic pentru a observa rezultatele. Sub diverse pretexte, membrii acestor grupuri vor fi aduşi în clinici pentru a fi examinaţi şi testaţi, pentru a descoperi markerii care arată răspunsul organismului la aceste modificări genetice. (n.t.: deja există în România campanii mobile care merg prin sate şi verifică fetele să nu aibe ”cancer de col uterin”)
  Oare aceşti oameni sunt mai puternici sau mai slabi ? Arată semne de boală ? Au oare schimbări comportamentale ? Tot felul de asffel de informaţii pot fi adunate prin supraveghere şi testare.
  Desigur, nu există consimţământ informat. Oamenii pe care se face experimentul nu ştiu nimic despre ce se efectuează asupra lor.

 5. IV

  Şi care ar putea fi obiectivele unui astfel de program de cercetare descreierat ? Pot fi diverse. La un nivel mai simplu, ar fi două.
  Primul ar fi să se obţină oameni mai slabi, mai docili, mai obedienţi, şi mai dependenţi de sistem.
  Al doilea ar fi să se obţină oameni mai puternici, mai sănătoşi, mai inteligenţi, şi mai talentaţi. Desigur, rezultatele experimentelor de pe palierul doi ar urma să fie aplicate numai anumitor ”oameni aleşi”.
  De asemenea, în mod clar o parte din acest program de cercetare va fi desfăşurat în cadrul armatei. Secretul este mai uşor de menţinut, iar Pentagonul şi divizia sa de experimente, DARPA, încearcă de mult să obţină ”soldaţi mai buni”.
  Un experiment global de vaccinare de tipul celui pe care-l descriu aici mai are un bonus pentru cei care-l orchestrează: faptul că unii oameni se îmbolnăvesc sau mor poate fi explicat convenabil prin faptul că au suferit de diverse afecţiuni şi tulburări care ”nu au legătură cu vaccinurile”. Acest comportament deja este ”standard de bune practici” pentru mafia din sistemul medical.
  Numărul de victime în urma acestui experiment ar urma să fie cu totul neimportant pentru cei care făuresc Minunata Lume Nouă.
  Aşa cum am documentat pe larg, sistemul medical din Statele Unite deja ucide 2,5 milioane de oameni la 10 ani (o estimare prudentă) prin administrarea de medicamente aprobate de Agenţia Federală de Reglementare a Medicamentelor (FDA) şi prin malpraxis (n.t.: acest articol nu mai este disponibil, deoarece blogul lui Jon Rappoport a fost închis …). Oameni importanţi din mass-media şi din guvern nu au luat nici o măsură deşi cunoşteau problema.

 6. V

  Iată un citat din ce a spus Lee Silver, profesor de biologie moleculară la Universitatea Princeton. Acest citat vă face să aveţi o idee despre cum va arăta viitorul tehnologizat al omenirii, după estimările geneticienilor importanţi:
  ”Oamenii modificaţi genetic – care reprezintă 10 % din populaţia americii – vor avea toţi gene sistetice. Toate aspectele economiei, mass-mediei, industriei de divertisment, şi industriei de cercetare vor fi controlate de oamenii din această clasă …”
  ”Oamenii naturali (nemodificaţi genetic) lucrează în servicii remunerate slab sau în munca fizică. Se ajunge ca aceste două clase să devină specii complet diferite, fără posibilitatea de a produce urmaşi din împreunarea lor, şi fiind atrase sexual una de alta la fel de mult precum ar putea un om din ziua de azi să fie atras de un cimpanzeu.”
  ”Mulţi cred că este fundamental nedrept ca anumiţi oameni să aibe acces la tehnologii care să le procure avantaje în timp ce alţii, mai slab poziţionaţi în societate, să fie obligaţi să depindă numai de condiţiile în care s-au născut; dar societatea americană aderă la principiul că libertatea personală şi condiţiile particulare în care s-au născut oamenii sunt principalii factori care să determine ce le este permis şi ce sunt capabili să facă. ”
  ”Într-adevăr, într-o societate care preţuieşte libertatea persoanei mai mult decât orice, este greu să găseşti o bază legitimă pentru a restricţiona modificarea genetică”
  ”Sunt de părere că folosirea tehnicilor de reprogramare genetică este inevitabilă. Fie că ne place sau nu, piaţa globală va dicta mersul lucrurilor.”

 7. VI

  Iată un alt citat important, de la Gregor Stock, fost şef de catedră la Departamentul de Medicină, Tehnologie, şi Socieatate, din cadrul Facultăţii de Medicină a Univerisităţii California.
  ”Chiar dacă jumăttae din speciile de vieţuitoare aflate în lume s-ar pierde [în cadrul experrimentelor genetice], ar rămâne ]n continuare o diversitate enormă de specii.”
  „Când cei din viitorul îndepărtat se vor uita la această perioadă a istoriei, este probabil că o vor vedea nu ca o eră în care mediul natural a fost împovărat, ci ca o era în care au apărut în scenă o abundenţă de forme noi de viaţă – unele biologice, altele tehnologice, iar altele o combinaţie între cele două.”
  ”Ne facem cel mai mare bine nouă înşine, dar şi generaţiilor următoare, dacă ne concentrăm pe consecinţele pe termen scurt ale acţiunilor noastre decât să ne gândim la nişte vagi noţiuni privind nevoile viitorului îndepărtat.”
  Observaţi că aceştti doi oameni de ştiinţă, foarte cunoscuţi, vorbesc despre ”etică”. Un număr semnificativ de astfel de experţi au propria lor versiune schizofrenică despre ce înseamnă bine şi rău.

 8. VII

  Din moment ce la orizont se află vaccinuri care pot altera definitiv structura genetică a omului, şi având în vedere tendinţa de secretizare manifestată de companii şi de agenţiile guvernametale, noi ne aflăm deja în Minunata Lume Nouă. Nu este un scenariu undeva în viitor.
  Orice progres genetic are ca scop principal să ne aducă mai aproape de lumea stimul-răspuns, şi să ne îndepărteze de libertate.
  Acesta este motivul petru care apărarea noţiunii de libertate devine din ce în ce mai importantă.
  Lupta se dă la nivelul cine controlează filozofia (da, filozofia !) şi nu ştiinţa. Oare omul este doar un sistem ce aşteaptă să fie reproiectat, şi numai aceasta ? Sau este el ceva cu mult mai mult, care locuieşte într-o formă fizică ? (n.t.: concepţia corectă, ortodoxă, este aceea că omul este – nu numai sufletul lui, care locuieşte în trup – ci sufletul împreună cu trupul. )
  Deja ştim ce cred majoritatea geneticienilor şi cercetătorilor care studiază creierul. La fel cum ştim ce cred guvernele, corporaţiile, universităţile, şi fundaţiile care iau decizii importante.

  Desigur, în ziua de azi, facultatea considerată cea mai puţin importată, cu cea mai mică utilitate – o simplă anexă care-i aşteaptă pe oamenii înţelepţi să o scoată din mizerie şi să o ucidă – este facultatea de filozofie.
  Asta lasă în sarcina noastră argumentaţia şi rezistenţa.

  VIII

  https://uncensored.co.nz/2017/11/06/34938/
  Apariţia acestei tehnologii tip Frankenstein se desfăşoară simultan cu eforturi stridente de a impune vaccinurile obligatorii, pe toată linia, şi pentru copii şi pentru adulţi. Presiunea şi propaganda sunt la scară planetară.
  Dacă ai de gând să modifici pe oameni – de exemplu să-i faci pe mulţi dintre ei să fie mai docili şi mai slabi, iar pe alţii să-i faci mai puternici – pentru a restructura societatea, vrei ca toată lumea să se afle sub umbrela ta. Fără excepţii. Fără derogări.
  Libertatea şi dreptul de a refuza vaccinurile a fost întotdeauna ceva vital. Acum mai mult decât oricând.

 9. Notă:
  Jon Rappoport a fost candidat pentru un loc în congres, din partea Californiei. A fost nominalizat la premiul Pultitzer. A lucrat ca reporter de investigaţie timp de 30 de ani, scriind articole în domenii precum politică, medicină, pentru CBS Healthwatch, LA Weekly, Revista Spin, Revista Stern, şi pentru alte ziare şi reviste din Statele Unite şi Europa. Jon a ţinut conferinţe şi seminarii în toată lumea pe teme privind politica globală, sănătate, logică.
  Chiar dacă am pus acest articol de Jon Rappoport (completat cu posibile comentarii de pe alte site-uri) nu recomand cărţile lui despre ieşirea din Matrice, deoarece este posibil să conţină elemente din filozofia yoghină.
  Acest articol pare a fi a apărut iniţial în 2016. Probabil a apărut iniţial pe blogul autorului, numai că blogul a fost închis între timp. Se pare că în America este posibil să fii şi băgat forţat la nebuni în caz că deranejezi, cum a fost cel puţin un caz despre care am citit.
  Articolul a fost preluat pe mai multe site-uri şi se află disponibil. Mi se pare interesant că până şi acolo par a fi umblat, pentru că aceste site-uri nu au articolul complet. Cel mai mult text din articol am găsit pe pagina de pe globalpossibilities.org. Am văzut site-uri pe care se află numai prima parte – unde autorul atrage atenţia şi face câteva scurte comentarii – şi lipseşte partea unde ni se spune cum ar putea fi aplicată efectiv această procedură, şi unde s-ar putea ajunge în viitor cu ingineriile genetice.

  https://btl.ticadine.com/health-3/vaccines-revolution/new-vaccines-will-permanently-alter-your-dna/
  O ştire are tendinţa să se mişte în valuri. Apare, se retrage, apoi apare într-o formă modificată – la pachet cu minciuni, poveşti de derutare, şi confuzie. De aceea menţin vie această ştire, în esenţa ei neornamentată (stark)

 10. Haideți să nu încurcăm lucrurile. Acel așa-zis “medicament” care modifică ADN-ul nu se mai poate numi vaccin. Maine o sa auzim ABERAȚIA “Vaccinurile ne modifica ADN-ul!” ceea ce este fals.
  Mi se pare imposibil ca asa ceva sa funcționeze. Modifici ADN-ul unor celule cu niște pseudoviruși (nu viruși că ăia trebuie să și iasă din celule și să modifice la rândul lor altele și asta înseamnă boală) care doar intra în celule. Ce cantitate de pseudovirus purtător bagi? Câte celule vei modifica? Și cum vor produce anticorpi acele celule? Vor ieși anticorpii din acele celule ca virușii? Cum vor fi oprite acele celule? Unde este autoreglarea? Mi se pare de neconceput ignorarea mai alea a acestei ultime probleme
  De aceea NU CRED. Trebuie sa fie o GREȘEALA undeva, așa ceva nu poate fi adevărat.

 11. “Distanțare sociala” =distopie sociala. De aceea spuneau Sfinții Părinți că, la sfârșitul vremurilor, nu va mai fi cărare de la frate la frate. Izolare sociala, pe principiul :”Divide e impera”.

 12. Facerea,cap.3,versetul22.Și a zis Domnul Dumnezeu,,iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi,cunoscînd binele și răul…,,.Aceasta a fost prima ironie,care pe bună dreptate,Dumnezeu(Tatăl, Fiul și Duhul Sfînt)a adus-o la adresa lui Adam(în particular)și neamului omenesc(în general).Vă puteți imagina cam în ce hal ,,rîde,,DUMNEZEU de toate nebuniile acestor păgîni,dușmani ai Domniei Sale și ai neamului creștinesc(doar ortodox,bineînțeles)?

 13. 11 mii de bucureşteni vor fi testaţi gratuit de Primărie. Dacă iniţial s-a vorbit de un eșantion stabilit de specialiștii de la Matei Balş, acum testarea se face pe bază de voluntariat. Nu contează vârsta şi nici statutul social. Vor fi însă câteva condiţii. -Deocamdată, proiectul de hotărâre nu are și un regulament de aplicare. Știm doar că cei 11 mii de voluntari trebuie să fie din București și să nu prezinte simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

  Adică, să nu aibă febră, tuse sau dureri în gât. Testarea se va derula pe tot parcursul acestui an, iar bugetul alocat este de peste 2.230.000 de lei.
  Cei mai mulţi bani se vor cheltui pentru voluntari. 200 de lei va plăti Primăria pentru fiecare bucureştean testat. Banii vor ajunge la spitalele şi clinicile care procesează testele.
  Datele culese i-ar putea ajuta pe specialiști să elaboreze noi strategii de împiedicare a răspândirii coronavirusului, iar pe autorități să prevină apariția unui nou val.
  Informațiile obținute ar putea ajuta autoritățile să se pregătească pentru valul doi de infectare.
  Adica vor sa ia de la cei sanatosi informatii etc. Ca al doilea val sa extermine dupa planul lor.

  1. Datele culese i-ar putea ajuta pe specialiști să elaboreze noi strategii pentru a raspandi virusul si planul sa fie dus pana la capat.

 14. “Virusul” vine, trece, dar, rămâne… Distanțarea sociala(distopia sociala). Aceasta mă deranjează cel mai mult. Dumnezeu vrea să ne apropie între noi și cu El, iar diavolul vrea sa ne distanțeze, pe principiul “Divide e impera”. Acuma, diavolul, care este nevăzut, se folosește de acest “virus”, care și el este nevăzut. Vedeți ce viclean este diavolul?! N-ai cum să-i demonstrezi ca nu este virusul, deoarece nu se vede, la fel cum nici el nu are cum să – ți demonstreze că există, deoarece nu se vede… Merge pe aceasta ambiguitate, sau necredința. Soluția :credință puternica în Dumnezeu. Solutii omenești nu sunt, decât rugăciunea, spovedania și impartasania la un preot antiecumenist!

  1. Corect…dar cati preoti antiecumenisti are Romania la acest moment? Cat degetele de la maini? Sau doar de la o mana?

 15. Pentru ca s-a amintit de stiinta…adevarata stiinta nu se mai face de mult in lume. Aproape nimeni nu mai studiaza creatia Lui Dumnezeu cu toata sinceritatea si seriozitatea, adica legile si mecanismele pazite si urmate cu strasnicie de cetele ingeresti si care stau la baza vietii, a universului. Stiinta este astazi in varianta cea mai nevinovata cel mult o Cenusareasa de care se folosesc toti profitorii pana isi ating scopul dupa care se leapada de ea ca de ceva stricat si urat mirositor. Referitor la vaccinuri va aduceti aminte ca in ultimii ani a fost o campanie deosebit de intensa sustinuta vehement de guvern si de media pentru vaccinarea antigripala ca masura de “preventie”, pentru ca astazi cu ocazia acestei “arme biologice” numita covid, sa constatam ca testele pentru covid ies pozitive la cei care au facut in prealabil vaccinul antigripal…Coincidenta sau manipulare?!…Nu au lasat bisericile deschise si savarsirea sfintelor slujbe de frica sa nu se vada Slava Lui Dumnezeu, puterea Sa lucratoare, vindecatoare si sfintitoare in lume la cei binecredinciosi, drepslavitori care atrag Harul si Binecuvantarea Sa in urma carora puterile demonice sunt rusinate si alungate….In adevar vindecarea noastra, salvarea si puterea noastra stau in rugaciune, spovedanie si impartasanie asa cum spunea si Sf.Cuv. Iustin Parvu sau Sf. Paisie Aghioritul in minunata sa carte “Semnele vremurilor de pe urma”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button