X

[VIDEO] Prof. Univ. Dr. Tudorel Butoi – “Jos labele de pe copii, ticăloșilor!”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Am incercat sa distribui acest video insa a fost scos si in messenger m-a scos,nu mi-au dat voie sa distribui.Orice om de bun simt intelege si stie despre ce vorbeste domnul doctor.Va multumim pentru acest video realizat insa Facebook nu este de acord cu distribuirea.

 2. –Cine, sa aiba grija de copiii nostrii ?? –Cine, ne intreaba pe noi daca suntem deacord cu vaccinarea copiilor nostri ?? — Cine, poate sa ne oblige pe noi pentru a ne implanta cu forta cipuri ?? — Cine, poate face o lege pentru a introduce in scoli actul sexual , fara sa nu fim deacord ??

  1. MERGI CU COPIII TAI IN. TRADITIE !
   SCATE-I URGENT DIN SCOALA !
   ASTA E SOLUTIA !
   CE VA MAI VAICARITI ?
   FITI ORTODOCSI NU SATANISTI !
   SISTEMUL E AL DIAVOLULUI .
   PUNCT .
   ROMANISM INSEAMNA ortodoxie :sapa,coasa ,arat,semanat ,crescut vaci ,porci ,cai ,capre oi si boi .TROC UL a functionat 1900 de ani .URGENT INAPOI LA EL .Nu diplome de sters la wur ,PASAPORT SIGUR PENTRU IAD .
   NU VREI SA-L DAI LUI DUMNEZEU ,care ne-a tinut cu MUNCA ASIDUA SI DREAPTA 1900 de ani ,da-i- l lui drac7 ,si drum bun in iad .
   CIND VA TREZITI LA ADEVAR ?!

 3. Multumesc domnului doctor pentru video realizat. Nu pot distribui, pentru ca, facebook cenzureaza, sterge si afirma ca, suntem influentati negativ pentru a produce panica in populatie..Mai afirma ca , tot ce se spune pe site OrtodoxInfo sunt falsuri..Nu da voe sa fim informati.. Multumesc înca o data pentru video, d-lui doctor Tudorel Butoi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button