X

Starea IPS Pimen s-a agravat. Să ne rugăm pentru IPS sa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ÎPS Pimen este în stare gravă, la secţia de terapie intensivă la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş.  Acesta a fost intubat vineri seara după unele complicații pulmonare.

La începutul săptămânii trecute starea de sănătate a ÎPS Pimen era stabilă. Reamintim că în cazul doctoriței Alida Moise de la Gerota, a existat un moment critic similar când timp de trei zile situația s-a agravat. Din fericire criza a trecut atunci cu bine iar doctorul este acum acasă pentru recuperare, cu familia sa.

Părintele arhiepiscop a fost transportat cu elicopterul de la Spitalul Judeţean Suceava la Bucureşti pe 20 aprilie. Atunci a fost transferat și un bărbat în vârstă de 47 de ani, intubat, care însă a decedat ulterior.

Din păcate unele persoane s-au „bucurat” de vestea agravării stării părintelui arhiepiscop. Părintele Visarion Alexa a transmis un mesaj legat de aceasta:

„Am aflat că Îps Pimen e intubat, starea arhiereului s-a agravat. Nu sunt tulburat de asta. Cleric fiind, ne pregătim în fiecare zi de marea întâlnire cu El. Pentru asta am devenit preot. Să învăț a muri în fiecare zi.

E înfiorător, însă, să vezi cum oameni râd de moartea unui om, unui confrate. Știrea a atras ironii și multe “smiley face”… Ce-a mai rămas din voi fraților?! Ce e asta?!

Mi-e frică de o lume reprezentată de “voi” ….vor urma execuții, nu e ceva nou. De dragul ideologiei. În numele omeniei, reveniți-vă”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Da? Cu ce dovedeşti aberaţiile astea care sunt mai mari decât chiar ale acestui site rusesc? Părererea mea că dacă nu mergea, era deja decedat.

  1. Daca tot ce este ; bun , adevar , ortodox – este rusesc , nu crezi ca ar trebui sa iei exemplu de la rusi ?
   Bolsevicule ?

  2. Că Maria aberează,sunt de acord cu tine,dar cu site-ul ,,rusesc,, ce ai împotrivă?Dacă ar fi fost ,,american,, ,sau ,,nemțesc,, ,sau a oricărei alte țări,majoritar catolică,sau protestantă,sau atee era bine.Vedeți că ați mai dat odată mîna cu dușmanii lui DUMNEZEU,protestanții,prin 1940-41 și ,cot la cot ați făcut să curgă sîngele fraților duhovnicești,a rușilor,dar după cuvîntul DOMNULUI,cu adevărat cine dă cu sabia de sabie va pieri,și de data aceasta să vă pregătiți că urmează reversul.

 2. Al doilea de sus in jos la comentarii PLIMBA URSUL si vreau sa TE fac sa intelegi ca atitudinea ta e cel putin dubioasa ca si grupajul de cuvinte lasat aici drept comentariu!
  Sincer NU agreez asemenea agresiune la adresa nimanui!
  Traim si asa vremuri destul de odioase!
  Iertati dar trebuie si un pic de dojana de la mine!

 3. Pașca Ionel Dan, ar trebui sa-ţi fie frica de Dumnezeu.., si asa traim vremuri grele.. Cine nu are credinta în suflet si în Dumnezeu, nu are ce cauta pe acest Site.. Eu sunt bucuroasa pentru ca, am gasit acest Site.. Dumnezeu sa ne ajute si sa faca lumina si dreptate.. Amin Amin Amin +++???

 4. Pai….ca sa fim cat mai aproape de adevar, ar trebui sa stim exact ce Tratament a urmat in Spital, mai exact ce medicamente I s-au dat…pt ca si in Italia, si in America au murit oamenii din cauza falsului tratament care li s-au aplicat. Dar sa speram si mai ales sa ne rugam bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca IPS Pimen Sa-si revina si sa se insanatoseasca! Cu cat suntem mai multi cei care ne rugam cu atat rugaciunea noastra se va face auzita! ….iar ceilalti, adica micile pete negre vor fi spalate de ploaie…..sunt bine remunerati sa stea “calare” pe acest site si sa provoace continuu…..nu-i luati in seama!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button