X

OMS reclamată în 50 de state pentru că a făcut posibilă îngenucherea presei și a medicilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Demers inedit facut de o organizatie non-guvernamentala in plina pandemie de coronavirus (COVID-19) si in mijlocul celei de-a doua stari de urgenta instituite de presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis din cauza “virusului ucigas”. OCHR – Organism European de Reducere a Riscurilor Asociate Crimei Organizate a inaintat 50 de sesizari penale catre Procurorii Generali din 50 de state reclamand ca au fost “mintite si manipulate prin uriasa presiune facuta de probabil cea mai mare organizatie criminala din istoria lumii: Organizatia Mondiala a Sanatatii” (OMS)Actiunea OCHR condusa de Eugen Chiracu a vizat state precum Franta, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Spania, Elvetia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, dar si Romania.

In fiecare sesizare penala trimisa Procurorilor Generali din cele 50 de state s-a precizat faptul ca demersul are loc ca urmare a afirmatiilor publice facute de reprezentatii OMS privitoare la Suedia, afirmatii care conduc la concluzia ca este necesara investigarea masurilor abrupte impuse de autoritatile statelor in care a fost declarata pandemie de COVID-19, care au avut ca efect producerea de pagube economice si sociale catastrofale, “imposibil de cuantificat sau reparat”.
In ce priveste Romania, Procurorul General Gabriela Scutea este somata sa dispuna verificari pentru a stabili daca Organizatia Mondiala a Sanatatii, “prin actiuni sau inactiune, cu intentie sau din culpa, a creat premisele unor consecinte negative pentru populatia Romaniei”.

Anuntul privind sesizarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost facut de presedintele OCHR Eugen Chiracu pe pagina oficiala a organizatie, ochr.ro, demersul fiind motivat de acesta cu argumente extrem de solide.

Concret, in anuntul privind sesizarea PICCJ de anchetare a Organizatiei Mondiala a Sanatatii Eugen Chiracu vorbeste despre efectele pe care le-a avut declararea pandemiei de COVID-19 pe teritoriul Romaniei, care au afectat social, economic si uman fiecare individ, totul cu sprijinul puterilor statului. Mai exact, presedintele OCHR vorbeste despre:

“presa vanduta ieftin sau cumparata cu promisiuni” care a inganat tot ceea ce a comunicat Guvernul, fara a prezenta si informatiile incomode privitoare la COVID-19;

medicii din “goala linie intai” care au vorbit din spatele unor masti despre “cosmarul” si ” virusul ucigas” numit COVID-19, dar si despre cei care au ales sa taca, cei care au incasat salarii semnificative si prime de risc, cei care vor trebui “sa justifice popoarelor cum s-au sters in partea din dos cu juramantul depus si ce faceau zeci de ore in spitalele goale stiind ca, inchisi in case, sute de milioane de oameni sufereau de afectiuni medicale reale si nu puteau beneficia de serviciile si asistenta necesara din cauza “urgiei” de CoVid-19″;

-“guvernantii care au scris in 50 de zile cat n-au scris in 30 de ani” la ordonantele militare prin care si-au arestat cetatenii in case si au pus botnita presei;

“Organizatia Mondiala a Sanatatii va fi tinta unor rauri de cerneala si sute de mii de pagini scrise”.

Redam in continuare anuntul facut de presedintele OCHR Eugen Chiracu cu mentiunea ca sesizarea integrala depusa la PICCJ poate fi citita AICI:

„Sesizare penala inaintata catre 50 de tari

Astazi, 30.04.2020, O.C.H.R. a inaintat 50 de sesizari penale catre cei 50 de Procurori Generali ai unui numar de 50 de tari mintite si manipulate prin uriasa presiune facuta de probabil cea mai mare organizatie criminala din istoria lumii: ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII.

ln textul sesizarii am integrat si solicitarea catre organele judiciare ale acestor state de a verifica daca datele publice prezentate de JOHNS HOPKINS RESOURCE CENTER referitoare la cazuistica particulara fiecarei tari implicate au fost conforme cu realitatea sau au fost facute din softurile domnului Bill Gates. https://coronavirus.jhu.edu/map.html

Astfel, avand in vedere re-considerarea afirmatiilor publice ale reprezentantilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii cu privire la modelul Suediei, urmarind intreaga conferinta de presa din data de 29.04.2020, observand eludarea unor intrebari directe si concrete ale statelor puternic impactate de pandemia declarata de catre organizatie in 11.03.2020, am concluzionat ca se impune sesizarea institutiilor penale competente cu privire la o verificare amanuntita asupra evenimentelor ce au generat impunerea unor masuri multi-statale atat de abrupte, incat pagubele si rezultatele economice si sociale mondiale sunt imposibil de cuantificat sau reparat.

Au fost sesizati procurorii urmatoarelor state: ARGENTINA, AUSTRALIA, AUSTRIA,BELGIA, BRAZILIA, BULGARIA, CANADA, CHILE, COLUMBIA, COSTA RICA, REPUBLICA CEHA, DANEMARCA, ESTONIA, FINLANDA, FRANTA, GERMANIA, GRECIA, UNGARIA, ISLANDA, IRLANDA, ISRAEL, ITALIA, JAPONIA, KOREA, LETONIA, LITUANIA, LUXEMBURG, MEXIC, OLANDA, NOUA ZEELANDA, NORVEGIA, POLONIA, PORTUGALIA, RUSIA, SLOVACIA, SLOVENIA, AFRICA DE SUD, SPANIA, SUEDIA, ELVETIA, TURCIA, ANGLIA, STATELE UNITE ALE AMERICII.

ln ultima saptamana, spatiul public a inceput sa devina o scena aparte pentru derularea informatiilor incomode ce nu au loc in spatiile de emisie ale a trusturilor de presa internationale. Aceasta MASS-MEDIA vanduta iefitin sau cumparata pe promisiuni, ce a coalizat impotriva omului si drepturilor fundamentale ale omului, va trebui, in perioada ce urmeaza, sa se pregateasca cu bani multi pentru o aparare sanatoasa in instantele din toate tarile mintite, pentru ca ostracizarea ce va veni, va fi dura, apasata si fara mila, schimband cu adevarat (de data aceasta) paradigma mediei in sens larg.

Medicii din “goala linie intal” care au vorbit din spatele unor masti despre “cosmarul” si ” virusul ucigas”, dar si cei ce nu au vorbit deloc, cei care au demisionat, dar si cei care au ramas la incasarea unor salarii semnificative plus prima de risc primita, vor trebui sa justifice popoarelor cum s-au sters in partea din dos cu juramantul depus si ce faceau zeci de ore in spitalele goale stiind ca, inchisi in case, sute de milioane de oameni sufereau de afectiuni medicale reale si nu puteau beneficia de serviciile si asistenta necesara din cauza “urgiei” de CoVid-19. Dupa ce vor da aceste explicatii, vor trebui sa plateasca la randul lor.

Guvernantii au scris in 50 de zile cat n-au scris ei in 30 de ani. Ordonante peste ordonante in toate limbile pamantului! Foarte interesant va fi sa ne spuna ce au vrut si de ce au acceptat arestarea arbitrara a cetatenilor tarilor lor. Si dupa aceea, si ei vor trebui sa gaseasca solutii pentru a plati. Fara ordonante militare sau stari de alerta, adevaratele investigatii, atat jurnalistice cat si judiciare abia dupa aceea vor incepe. Atunci sa te tii!!! Daca-i circ, pai circ sa fie!

Organizatia Mondiala a Sanatatii va fi tinta unor rauri de cerneala si sute de mii de pagini scrise. Ceea ce se va scrie de catre aceeasi presa, care pana ieri numara mortii si infectatii de CoVid, va face ca acele complexe rapoarte de sanatate publica O.M.S. sa para brosuri fata de manuscriptele jurnalistice emanate. Vom afla despre domnul Doctor Michael Ryan cata bere bea, unde , cand si cu cine. Domnul Tedros Adhanom va solicita sa primeasca un program de “whitness protection” pe viata, intr-un penitenciar de maxima siguranta, decat sa ramana in “prima linie” fata in fata cu popoarele infometate. In fine, raman vedetele care ne incurajau sa ” Stam Acasa”. Ce nu face omul-vedeta pentru bani!? Face si CoVid daca i se cere!”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Youtube au șters contul lui David Icke, care avea aproape 900.000 de abonați. Icke era un rătăcit pe partea spirituală, dar omul era puternic documentat cu privire la conspirațiile din lumea aceasta. Icke a fost scos de pe facebook, youtube, vimeo, iar acum s-a propus scoaterea lui și de pe twitter și instagram. În Anglia, omul a avut probleme cu ANCOM-ul de la ei (OFCOM) pe motiv că atacă 5G-ul. Ofcom fiind cel care emite licențele de operare 5G … Nu-mi sună bine faptul că un om așa cunoscut este cenzurat fără rușine.

    1. Ce se intampla in intervalul 22:00 – 06:00: sunt taiate padurile si montate antenele 5G! Fotografie realizata astazi de mine (14.04.2020), cartierul bucurestean Militari – vis-a-vis de CyberINT SRI: doua antene au fost montate noaptea trecuta! Acum ati inteles de ce nu aveti voie sa iesiti noaptea din casa…
      14/04/2020
      https://veghepatriei.wordpress.com/2020/04/14/ce-se-intampla-in-intervalul-2200-0600-sunt-taiate-padurile-si-montate-antenele-5g-fotografie-realizata-astazi-de-mine-14-04-2020-cartierul-bucurestean-militari-vis-a-vis-de-cyberint-sri-d/

  2. Ce a spus neobolsevicul Lucian Mandruta :
    “S-a inchis ortodoxinfo.ro
    Un site fara nici o legatura, de fapt, cu ortodoxia sau biserica…Sa-i fie rubasca usoara! Problema e cu followerii, care sunt deja spalati pe creier. Ei cum raman? Pe ei cine ii transforma in oameni rationali? Asta e marea provocare a supravietuirii europene.
    Ce le dam de facut nebunilor si prostilor sa se simta si ei utili?”

    Lucica, omul lui luciferica cel infect, se baga si el in seama, in scopul sustinerii cenzurii bolsevice a autoritatilor actuale. Pana aici neomarxistul progresist Mandrucel e de inteles, ca unul ce e de partea totalitarismului, nu poti astepta de la un neobolsevic, spalat pe creier si care si-a “implantat” in cap marxismul, sa gandeasca altfel. Ceea ce frapeaza este referirea lui diletanta la Ortodoxie. Mandruta nu este omul Ortodoxiei, el se refera la credinta ortodoxa fiind in afara acesteia. El care nu face deosebire intre Ortodoxie si crestinismele false, vorbeste de Ortodoxie? Cand pronunta cuvantul “ortodoxie”, mai mult ca sigur el se refera la credinta ratacitilor ecumenisti, care ca si toti ereticii sunt in afara Bisericii lui Hristos, acestia doar se declara ortodocsi, la propriu fiind eretici.

    El nu intelege credinta in general, gandind si vorbind ca un ateu: ”Leacurile au apărut după ce oamenii s-au oprit din rugat. După ce au făcut din două sticle o lentilă și din mai multe lentile un microscop. După ce au văzut, cu microscopul acela, ce e în lumea invizibilă din jurul nostru. Și după ce unuia – pe nume Pasteur – i-a venit o idee. Nu s-a rugat. Pasteur nu s-a rugat. Pasteur s-a gândit. Asta e diferența între două gesturi: Unul care duce omenirea spre adâncul ei. Și altul care o duce înainte”.
    https://podul.ro/articol/minciuna-ca-meserie-lucian-mandruta-revarsa-propaganda-comunista-si-noi-tampenii-epice-rugaciunea-va-distruge-omenirea-urmasul-lui-marx-9806.html
    Aici Mandrucel vorbeste ca un ignorant ce este, deoarece Pasteur n-a fost un ateu materialist, ci in sensul ratacirii in credinta, inchinandu-se unui dumnezeu mincinos, precum si ecumenistii pseudoortodocsi azi: ”Posteritatea va râde într-o zi de prostia filozofilor materialiști moderni. Din ce studiez mai mult natura, mă minunez de lucrarea Creatorului. Ma rog (Lui) când sunt prins cu munca în laboratorul meu”.

    1. minuta e un securist cu grade la sri sie, acesti atei se baga singuri in seama dar nu stiu ca le vine rindul la plata finala data de Dumnezeu, ei se cred vesnici acesti iuda!

  3. Medicii “din goala linie întâi” sunt medicii din sistemul de stat, sub conducerea ministerului sănătății. În condițiile în care se ajunge la ordonanțe militare, poftiți în locul lor și nu respectați reglementarile si legile stabilite de ministere care au convocat echipe de specialiști si au luat niste hotărâri pentru ocrotirea poporului față de o boală reală care ucide în special anumite categorii de oameni, ca să nu pățim ca italienii, de exemplu (cine crede că a fost o înscenare trebuie să consulte un psihiatru).
    In al doilea rând, medicii au fost nevoiți să-și ia concedii de odihnă, ca să nu stea zeci de ore în spitale “goale” (în realitate nu sunt deloc goale, nici măcar secțiile sau clinicile unde s-au impus măsuri de reducere a internarilor care pot fi temporizate; in ambulator adică policlinici se lucreaza ; pe de altă parte nu e vina medicilor că unii oameni decid să nu solicite consult medical). Deci, domnul acesta dezinformează!
    Se vede clar că această persoană nu are cunoștințe medicale dacă are tupeul sau inconștiența să facă aceste acuzații.
    Poate dumnealui să ofere garanții celor vulnerabili că nu vor muri dacă se expun infecției?! Nu cred că are vreo competență să facă aprecieri sau recomandări medicale.
    Cum poți să faci asemenea acuzații fără să faci studii riguroase ale problemelor care te depășesc?!

  4. Superb articol , dati in judecata pentru crime impotriva umanitatii! Am gasit azi o bomba cu cartea in pdf a lui Rizea , sa o dati mai departe si sa o publicati ca oamenii sa vada ce e mafia de stat un GIO (grup infractional organizat criminal):
    SPOVEDANIA LUI RIZEA
    AFLĂ CINE SUNT MAFIOȚII CARE CONDUC DIN UMBRĂ ROMÂNIA
    https://assets.documentcloud.org/documents/6880829/Spovedania-Lui-Rizea.pdf?fbclid=IwAR1o_4p8ZyBUX0JlvJ_NuwqoR_t6sjqVxEP4PHSi9FRr55HxF_F6AsZKZ5Y

  5. “vedetele” halep, nadia si alte marionete obosite lacomi dupa bani murdari, se baga in seama cu “stati acasa” ca sa manipuleze poporul dar vrajeala lor a tinut doar la zombii atei , aceste “vedete” atei si psihopate au facut-o pentru bani ca sa li se reduca taxele vezi halep machiodoanca si nadia fugara plus alte sucursuri platite de oculta mafiei teroriste care terorizeaza crestinii!

  6. FOARTE BINE VENITE CELE 50 DE SESIZARI ,DESI SE CAM INTREVEDE REZULTATUL!TIGANUSUL LUCIFER MANDRUTA,SUPRAVIETUITORUL NEISPRAVIT ESTE DOAR UN AMARIT ERETIC DIN MASA INEPTA , ASA CA SA-SI VADA DE SPALAREA PE CREIER A EREZIEI LUI SI SA LASE ORTODOXIA IN PACE, CA NU-I DE NASUL LUI PROST CRESCUT!

  7. Rabin de top,despre izbucnirea iminentă a celui de’al III le a război mondial( pe care’l consideră cel dintre Gog și Magog),întoarcerea evreilor în Israel și instaurarea noii ordini mondiale,la Vatican și Ierusalim.

    Rabin Asor, rabinul șef al Institutului Yanar din Ierusalim explică că acest război va deschide calea pentru preluarea inevitabilă a Noii Ordini Mondiale care are sediul în Vatican. El mai susține că „în Vatican, ei se închină lui Lucifer”.

    Rabinul Asor mai spune că Vaticanul crede că fiul lui Lucifer va veni să răscumpere umanitatea. El adaugă că deși lupta principală a Israelului va fi cu musulmanii și că Moshicah (Mesia) Ben Yosef se va descurca. „Dar războiul final va fi împotriva Noii Ordini Mondiale, cu sediul în Vatican. Asta va fi ocupat de Moshiach (Mesia) Ben David ”, explică el.
    Potrivit rabinului Asor, Noua Ordine Mondială va implementa o strategie de împărțire și de cucerire prin care îi vor determina pe creștini și musulmani să lupte între ei pe pământul Israelului. Fiecare parte își va dori pământul sfânt pentru ei înșiși. În acel moment, Cabal va învinui cele două religii pentru crime împotriva umanității. În cele din urmă, „ei vor învinui iudaismul pentru că este religia din care s-a îndepărtat atât creștinismul cât și islamul.”
    În acest moment, potrivit rabinului, Noua Ordine Mondială va încerca să cucerească Israelul și să facă din Ierusalim capitala sa. „Vor controla lumea din Ierusalim timp de nouă luni. Vor dubla Vaticanul pe Muntele Sionului. În felul acesta vor putea controla creștinismul, deoarece vor ocupa camera ultimei mese, precum și Mormântul regelui David ”, avertizează el.

    Cu toate acestea, Rabinul Asor transmite și un mesaj reconfortant care le spune tuturor să nu se teamă, deoarece aceasta face parte din planul lui Dumnezeu și că cel mai sigur loc pentru a fi în acest moment este în Israel, chiar dacă va fi „ochiul furtunii”.
    Deci,ce mai putem spune? O fi știind el cel mai bine,cui se închină Vicarius Fili Dei(VFD = 666) și pe cone îl așteaptă ei să-i mântuiască.

    https://www.breakingisraelnews.com/149607/gog-magog-start-war-between-america-china-warns-rabbi/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button