X

Unde este pandemia? Spital englez dedicat coronavirusului are zero pacienți

Sursa Foto: bbc. com

Spitalul Nightingale din Birmingham rămâne nefolosit la 10 zile după ce a fost deschis de Ducele de Cambridge.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Înființat în cadrul Centrului Național de Expoziții (NEC), site-ul este destinat să ia până la 500 de pacienți cu coronavirus de la cele 23 de spitale din Midlands.

Directorul general al Spitalelor Universitare Birmingham NHS Foundation Trust a declarat că este un „lucru bun” că spitalul nu a primit pacienți.

Peste 400 de antreprenori civili, împreună cu personalul militar și aproximativ 500 de angajați clinici, au fost implicați în construirea spitalului temporar, care a durat opt ​​zile pentru construcție.

Dr Rosser a spus că încrederea este „extrem de mândră de a-l pune în funcțiune, dar, de asemenea, suntem paradoxal mândri de faptul că nu a fost nevoie să o folosim”.

Dr. Rosser a declarat că este „extrem de mândru” de cât de repede a fost pus în funcțiune spitalul

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nu ma puteti ajuta cu un site unde pot gasi metaniere de lana, calugaresti, livrare prin curier? La manastirea petru-voda am gasit multe, dar au livrare prin posta, cea prin curier e foarte scumpa. Nu gasesc la bisericile de unde stau metaniere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button