X

Gruparea soroșistă care a turnat la ANCOM închiderea OrtodoxINFO

Minunata lume nouă: război informațional împotriva publicațiilor conservatoare, naționaliste și ortodoxe, Foto: capturi facebook

De o “peroadă” (n. r. termenul pe care Mălai Mare ăla de la Cotroceni ne îndeamnă să-l folosim în locul celui de perioadă) bună de ani, în România asistăm la un incredibil război informațional, al naibii de similar cu activismul bolșevic, de reducere la tăcere a publicațiilor aparținând “dușmanilor de clasă“.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru bolșevici, dușmanul de clasă îl constituia oricine avea altă părere sau ideologie față de linia ideologică trasată de tătucii călăuzitori ai revoluțiilor socialiste. În timp, până și liniile directoare ale ideologiei bolșevice puteau suferi alterări fundamentale, în funcție de liderii vremelnici aflați în fruntea partidului unic. Așa că tot ce era permis ieri putea fi interzis mâine, și viceversa.

Ei bine, la fel este astăzi și în societatea românească. Dacă nu le-a reușit de-a lungul anilor să impună o cenzură drastică în România, starea aceasta de urgență le-a picat în schimb fix ca o mănușă. Sub pretextul opririi răspândirii informațiilor false privind pandemia de coronavirus, orice proletar…. ptiu…. orice soroșist poate și chiar este îndemnat să facă turnătorie ca în vremea volgilor negre care îți ofereau o plimbare gratuită la ceas de noapte.

Noi și noi publicații sunt închise la îndemnul soroșiștilor care se mobilizează tot mai agresiv în aceste zile împotriva publicațiilor conservatoare, naționaliste și ortodoxe, împotriva tuturor celor care au opinii sau informații alternative în comparație cu presa mainstream.

Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania
Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania

Organizația Stop Fake News in Romania, o organizație care de-a lungul timpului a fost implicată inclusiv în proiecte organizate de către soroșiștii de la “Freedom House România”, susține că este implicată în inițierea unor petiții pentru închiderea unor publicații precum justitiarul.ro, a jurnalistului sibian Marius Albin Marinescu, sau ortodoxinfo.ro.

Foto: decizia ANCOM de inchidere a site-ului ortodoxinfo.ro
Foto: decizia ANCOM de inchidere a site-ului ortodoxinfo.ro

Mai mult decât atât, organizația nu se mulțumește doar cu închiderea site-urilor, ci a “trimis o sesizare catre ANCOM referitor la faptul ca sunt inca vizibile pe Facebook postarile care directioneaza catre site-urile inchise de acestia”.

“Am trimis o sesizare catre ANCOM referitor la faptul ca sunt inca vizibile pe Facebook postarile care directioneaza catre site-urile inchise de acestia.
Numai 2 site-uri analizate au postari vizibile pe pagini si grupuri care insumeaza 14 milioane de urmaritori, care pot fi inca citite si repostate de acestia.Avand in vedere ca 29% dintre romani se informeaza despre Coronavirus de pe Facebook si ca perceptia acestora poate fi manipulata doar din citirea titlurilor, consider ca aceasta este o problema grava.”, a scris pe facebook Stop Fake News in Romania

Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania
Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Deci, ăștia-s VÂNĂTORII, TURNĂTORII!
    DAN -șarpe la potecă, zis și Stăiculescu, alături de EMILIAN care vrea să RADĂ ceea ce nu-i pică bine la stomac…
    Veți fi pomeniți ”de bine”!
    Vai de mama voastră care v-a crescut, că de născut,v-a născut DEGEABA!
    E uimitor cum d-alde d-ăștia care au fost dați pe la icoane mici, scuipă ACOLO unde de fapt, i-au dus mă-să și tac-su să-i cre(ș)tineze…scăldătoarea le-a fost doar ca să se spele, NU și spre ținere/menținere a Darului Duhului Sfânt!
    Au apărut IUDELE!

  2. Lasa, noi ne vedem de credinta in continuare. Sa nu incetam sa spunem Adevarul, chiar daca “doare”!
    Asa le va ajuta Dumnezeu, cum nu i-a crutat pe Egiptenii din vremea lui Moise, nu ii va cruta nici pe ei!
    Crucea tot va birui!

  3. Se pare că ne întoarcem înapoi cu 30 de ani în urma, având în vedere că încă se mai practica tactica turnătorilor securiști, ce firi josnice și slabe, în halul ăsta să te cobori ca “fire umană”. Asta e democrația lor? Asta înseamnă să faci parte din UE? Sau la noi se aplică excepții.

    1. Nu doar la noi.

      In Germania-SUA si altele, mai abitir si chiar sunt premiati de “establishment” primesc bani la propriu de la guvernatori , sa toarne. Pe un doctor anti-guvid mai au putin si-l scot nebun cu capu si bun de inchis la ospiciu ca nu e pe linie oficiala.

      Dumnezeu cu mila.

  4. Vrutu-i liber, pututul e mai greu.
    Pot sa faca spume cat vor idiotii astia soroshisti. Arata doar primitivismul lor.
    Tot ce trebuie sa faceti este sa iesiti din securistanul de Romania, hostati intr-o tara libera si va accesam prin proxi.
    Cine va pierde vor fi firmele de webhosting romanesti, firme detinute majoritar de securisti; deci se impusca singuri in picior :D
    Dar probabil ca v-ati prins deja si pregatiti asta (dupa anuntul cu http://ortodox.info.ro/)
    Ca sa va ridic moralul si sa demonstrez ca azi este o himera chestia asta cu “inchisul”. Doua situri celebre: https://thepiratebay.org/ si https://mega.nz/ se chinuie ticalosii de amerloci de mai mult de 10 ani sa le “inchida” si nu au reusit.
    Pe de alta parte trebuie vanati neomarxistii astia si administrata exact doctoria lor. Ca fac greseli s-a vazut in povestea cu tismaneanu, comaneasca si celebra poza cu ciorile din Tandarei. (apropo l-a raportat cineva pe ala la universitatea lui in ussa?) Cominternistii astia 2 imputiti sunt rasisti pana in maduva si dupa faza cu poza si prosti de bubuie :)) https://www.facebook.com/luminita.arhire/posts/2745094265613137
    Cum gasiti ceva contra lor faceti neaparat si o captura de ecran ca dovada si raportati.

  5. Turnatoria, o meteahna a celor cu apucaturi progresist-neobolsevice, fie ei petrovisti sau iohannisti, niste slugarnici antihristi, vechii bolsevici ar fi mandri de asemenea specimene ce le urmeaza in mentalitate si fapta.
    In media virtuala ereticii ecumenisti, autuintitulati “ortodocsi”, sa nu uitam ca si in vechime ereticii isi spuneau “ortodocsi”, saluta decizia ANCOM, dar o fac intr-un limbaj de care si paganii s-ar rusina.

  6. Eugen Radulian este fan al bolsevicului Mihaita Sora cel longeviv, invechitul in raul marxist, dar machiat de #rezist, USR, unii din PNL si procurorul comunist Monica Macovei in adept al democratiei. Ce asteptari poti avea de la niste progresisti-neobolsevici, astia vor totalitarism in Romania, ei se simt foarte bine in aceasta conjunctura creata de pandemie. Locul potrivit pentru oameni cu o asemenea mentalitate este in China sau Coreea de Nord. Unii din acesti progresisti neobolsevici chiar isi exprima fara nici o jena familiaritatea pentru regimurile totalitare, ca deputatul Iulian Bulai de la USR: “„Da, m-au impresionat foarte multe lucruri în China. Din punct de vedere politic, ei au făcut ceva ce nu s-a întâmplat niciodată în istoria omenirii: au scos 400 de milioane de oameni din sărăcie. Iată, la noi au trecut 27 de ani și abia putem zice că am scăpat de comunism, iar China, în numai 10-15 ani, cu un efort extraordinar și cu o deschidere către Occident formidabilă, a reușit să ajungă la niște performanțe foarte mari. Acolo funcționează o economie de piață, deși e o țară comunistă. Da, dar partidul comunist nu intervine în schimburile economice. Acolo e o stabilitate mult mai mare decât în altă parte, decât la noi, de exemplu. Au alegeri, bineînțeles, dar o dată la 10 ani! Alegeri care se desfășoară printr-un sistem de recomandări interne, e altceva”.

  7. Haideți sa ne rugam pentru ei, sa revină la credința, sa le arate Bunul Dumnezeu ca El exista dar exista și iadul. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluiește-ne pe noi păcătoșii și întoarce la dreapta credința pe toți necredincioșii inclusiv pe Dan Staiculescu și Eugen Radulian. Doamne, luminează – le lor mințile! Amin. Au făcut rău ce au făcut dar datoria noastră ca și creștini ortodocși este sa ne rugam pentru ei și pt noi toți, nu neapărat sa cultivam ura împotriva lor, ca știm bine de cine sunt aceștia dominați, iar ei nu își dau seama ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button