X

Mărturia șocantă a unei asistente ce lucra în Italia: „Băgați-le morfină în vene!”

O asistenta medicala din Botosani, moarta in conditii suspecte in ...

Mărturia de mai jos este de maximă credibilitate, întrucât cunoaștem acea persoană și putem asigura că este credincioasă și cu frică de Dumnezeu. Îi vom spune Cristina pentru protejarea identității ei.

Cristina lucrează de mai bine de 10 ani ca asistentă la un spital din provincia Piemonte, Italia. Iată mărturia ei:

La începutul pandemiei, când au fost internate primele persoane în vârstă infectate cu virusul COVID-19, medicii italieni au încercat să-i salveze, tratându-i ca pentru pneumonie, asigurându-le ventilația necesară etc. Întrucât numărul celor bătrâni se mărea alarmant de la o zi la alta, iar spitalele nu mai făceau față, de undeva de „sus” s-a hotărât ca cei peste 70 de ani să fie trecuți pe ultimul loc ca prioritate în tratarea infecției cu noul coronavirus.

Prin urmare, bătrânii nu mai aveau practic nicio șansă la supraviețuire, având și așa alte afecțiuni foarte grave. Și atunci s-a dat ordinul: Băgați-le supradoză morfină în vene!

Colegii s-au conformat, iar pacienții începeau să moară pe capete!

M-am îngrozit de acest lucru și mi-am zis: Eu așa ceva nu pot face! Este evident o crimă! Și am cerut concediu de odihnă, care cu greu mi-a fost aprobat, fiind amenințată că pe viitor s-ar putea să nu mai pot reveni să lucrez în acea unitate. Le-am explicat că ultima lună a fost foarte solicitantă pentru mine și că sufăr și de o boală de rinichi.

A trecut și concediul de odihnă și am reușit să obțin și concediul medical, tocmai ca să evit genocidul care continua să aibă loc în spitalul unde lucram.

Într-un final mi-am înaintat demisia și am revenit în România.

Recomand ca bătrânii să nu meargă în spitale! Îi vor omorî cu zile. Nu știu dacă se întâmplă asta și la noi, dar văzând ce vârstă au morții pe care îi tot anunță zilnic în România, tind să cred că se practică același lucru.

Mai e o ciudățenie. În America dă rezultate foarte bune un medicament numit Ivermectină, care a vindecat cazuri grave, chiar de persoane în vârstă. De ce nu este importat și la noi? Dr. Rafila declară că abia din toamnă este posibil să-l avem în farmaciile de la noi. De ce tocmai atunci? Ca să fie timp să moară suficiente persoane de vârsta a 3-a? Cu ce-i încurcă aceste persoane? Poate pentru faptul că sunt mai conservatoare? Sau statul consumă prea mulți bani pentru pensiile și ajutorul de îngrijire acordat lor? Poate îmi spuneți voi.”

Din păcate se întâmplă și la noi:

Acesta-i adevărul despre activitatea lui Raed Arafat: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI COVID a Spitalului Județean Sibiu

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

34 comentarii

 1. Sa se renunte la distantarea sociala,oricum este o mascarada.Cine ”a ajuns la capatul mosorului”, se va duce oricum si cine nu,NU!Virusul acesta gripal nu va dispare,iar izolarea omoara mai multi oameni decat virusul.

  1. Nu vorbi prostii. Eu am venit din Germania și am găsit pe un băiat de al meu grav bolnav. Tusea fără întrerupere zi și noapte și era fierbinte și nimic nu l ajuta. Apoi a luat femeia microbul. În circa 3 zile prin darul lui Dumnezeu sa vindecat fără să mergem la spital

  2. Cred cu tărie ca acest virus a fost creat în laborator. Acum ceva timp am văzut întâmplător la TV o declarație a unei doamne de la FMI că sunt prea mulți bătrâni. Aceștia sunt o povara pentru economie… Deci bătrânii nu produc nimic… Nu a durat mult timp și a apărut acest virus. Nu găsesc o alta explicație….

 2. Decaceea l-au oprit si pe doctorul Cacovean cu tratamentul ce il dadea bolnavilor de coronavirus. Interesul stabilimentului e sa nu se termine.

  E o pandemie de raceala care nu evoie sa se termine.

  Cercel trebuie incarcerat in cel mai scurt timp, de asemenea si complicii: Johanis, Orban, Velea, Tataru, Hellvig, cu accent pe cei din servicii.

  Serviciile comit inalta tradre de tara si genocid.

  Securitatea nu a disparut in 89, si-a schimbat doar numele.

  Exista cativa generali de securitate,care tin fraiele SRI inca de dinainte de 89, care reprezinta elementele tradatoare, cu importanta maxima de inlaturat, astfel suntem mancati

  1. niste nenorociti conduc tara, ajutand elitele sa omoare oamenii ! nu se gandesc ca vine si randul lor sa fie omorati !

 3. Păi nu sunt o problemă bătrînii noștrii prin faptul că încasează pensie???Îi omoară cu zile,si apoi dau vina pe coplotcornavirus.

 4. Acelasi lucru se intampla si in Franta.

  GENOCID

  Tragerea de timp e pentru a pune economia pe butuci, sa poata sa spuna ca trebuie sa trecem la un sistem controlat total.

 5. Comentariul unui ROMÂN ADEVĂRAT, VIZIONAR:
  Hristos A Inviat – dar NOI AM MURIT… DIN CAUZA LIPSEI NOASTRE DE CREDINȚĂ ȘI ACȚIUNE!
  PE CAPUL FIECĂRUI BĂRBAT, FEMEIE SAU COPIL, S-A DECRETAT CONDAMNAREA LA MOARTE.
  Deci, tuturor oamenilor, ei le-au stabilit un termen de expirare. Pînă la finele decadei se dorește ca să nu mai existe niciun om „nemodificat” pe suprafața Terrei. [1]
  Această stare de urgență, nu se va ridică pînă cînd nu se vor înfăptui următoarele obiective principale: [2]
  1. TESTAREA (o amprentare genetică – nu mai scapi nici în gaură de șarpe)
  2. VACCINAREA (cca 40 vaccinuri, cu specific rasial pt maximă „eficientă”)
  3. MARCAREA (DARPA Hydrogel)

  Mijloacele de coerciție vor fi:

  1. DISTRUGEREA FIRMELOR MICI ȘI MIJLOCII și preluarea de către corporațiile globaliste a celor mai valoroase active la preț de nimic;
  2. Astfel că se creează premiza unei MASE enorme de ȘOMERI, PAUPERI, aflați la mila statului (UBI – sau Venitul Bazic Universal – cu care te vor condiționa ulterior);
  3. FOLOSIREA BANDELOR DE INFRACTORI ȘI A BORFAȘILOR, PROASPĂT ELIBERAȚI, LĂSĂȚI ÎN PACE DE CĂTRE POLIȚIE, îndrumați chiar să terorizeze populația că să condiționeze populația că „trebuie” și mai multă poliție și armata pe străzi;
  4. DEMONIZAREA PRIN MASS-MEDIA, la un nivel dezumanizant a rromilor și „reintorsilor” – dîndu-se vină pe ei pt. toate relele – pentru diviziunea și mai profundă a societății, plus că acuma se vor activa milioanele de „refugiați”, bărbați cu vîrstă militară, ce ni i-a tot băgat pe gît Merkel, începînd din 2015, acum vor fi activați împotriva localnicilor, și aceștia [14]
  5. VOTAREA „electronică” de parlament a unor legi absurde și aspre, „care să apere populația corectă” – cum vor spune în ziare și la TV – dar care practic , va incrimina penal pe oricine, pentru însăși pentru faptul că există;
  6. „JUSTIFICAREA” unei rețele de supraveghere draconica „care să ne apere de infractori” – lumea le va aștepta cu nerăbdare – pentru că e spre binele lor, nu?
  (camere conectate prin 5G din metru în metru, în lămpile stradale, în vitrinele magazinelor, nu e nevoie că tu să porți sau nu, telefonul la ține) [3]
  7. ELIMINAREA CASH-LUI ca fiind instrumentu închiși în case, limitarea totală libertății de mișcare, al călătoriilor, dacă nu ai o dovadă a testării/vaccinării; treptat vor opri apa, gazul și la final – curentul electric = comunicațiile = internetul) [2]
  9. FOAMETE cum nu s-a mai văzut pe pămînt [5] oamenii își vor mînca copii [6] (Holodomor se realizează prin auto-sabotaj al infrastructurii de producție, stocare și transport a alimentelor și interzicerea vînzării semințelor [7], a grădinilor și creșterea animalelor de casă [8] sub pretext epidemiologic)
  10. TEROAREA: CINE SE VA OPUNE PÂNĂ LA SFÂRȘIT, VA FI DECAPITAT CONFORM CU LEGILE NOAHIDE, ADOPTATE DE CĂTRE ONU [9]; s-a ales ghilotinarea, că fiind cea mai „umană” metodă. [10]

  Stați liniștiți, că nu se termină starea de urgență, veștile contradictorii în presă sînt doar o operațiune psyop, de intoxicare. Starea de urgență, pentru care ei au cheltuit trilioane, nu o să se termine, pînă cînd nu își ating ei cele 3 obiective mai sus menționate.
  Așa că, poate va gîndiți ce e de făcut?
  Sînt de principiu, că pînă întrăm în noaptea cea lungă, cît mai avem o picătură de sînge și energie în noi, datoria noastră este să luptăm pe toate căile, împotriva acestei abominații.
  În primul rînd, să înțelegeți că ce se întîmplă, are o proveniență non-umană. Mă rezum doar la atît, pe moment. Trebuie să va gîndiți la cei ce au gîndit aceste planuri și sînt la vîrf, nu gîndesc ca noi, nu se bucură de rîsul unui copil… Una din armele noastre cele mai puternice este Dumnezeu, atîta vreme cît considerăm că sîntem copilașii lui, și ne rugăm lui, El ne va proteja, dar poate nu în sens că ne va prezerva viață paminteana cum majoritatea dintre noi se așteaptă. Gîndiți-va cu mare profunzime, la ce veți face? Veți face testul acela prin care ei va vor lua amprenta genetică și o vor stoca în computerele lor?
  Va lăsăți infectați de aceste teste cu un virus dezvoltat de Pentagon că să va inhibeze gena VMAT2, „Gena lui Dumnezeu” că să vă răpească și pe Dumnezeu, pînă la urmă?
  Astfel că ÎNCĂ DIN 2005 AU TERMINAT ACEST VACCIN, FOLOSIND CA MEDIU DE TRANSPORT CHIAR UN VIRUS DE TIP CORONA [11]
  Gîndiți-va apoi, că PE BAZA DECODĂRII SEMNĂTURII VOASTRE GENETICE, SISTEMELE LOR DE CALCUL CUANTIC ȘI BAZAT PE A.I. (inteligența artificială, vor determina cel mai „BUN” VACCIN… dacă va uitați la informația documentară, va veți îngrozi cel puțîn!! Conțîn rudimente proteice din virusul HIV și Ebola, sînt create să modifice genetică celulelor corpului fără a le distruge, așadar ei vor să va „transforme”. De aici TUMORI, CANCERE și BUBE DESCHISE, supurinde și chinuri groaznice cîteva luni pînă mori. Și mori și fără Dumnezeu. [12]
  Gîndiți-va dacă va veți da acceptul să fiți injectați cu DARPA HYDROGEL. [13] Este o soluție care se injectează în corp și conține niște nanite (nano roboți) care penetrează peste tot în corp și se implantează în structura osoasă și tegumentară, și vor face parte din tine. Ei te vor transformă într-un „trans”-uman, practic un cyborg. În aceste nanite, există o parte de comunicație ce se conectează la rețeua de 5G și vor comunica toți parametrii corpului, toate gîndurile, iar calculatoarele cuantice bazate pe AI, vor modela comportamentul vostru: dacă veți fi docili, dacă va veți răzvrăti, etc. Și vor știi în ce mod veți fi procesat. [2]

  1. TESTAREA – o amprentare genetică
   Asta este testul javrelor ca sa vada o boala? Nu testeaza nimic ci indosariaza!
   Deci trebuie refuzata! Ce fac imputitii daca refuzi?

   1. Te IZOLEAZĂ, te dă afară din casă, de la serviciu…pentru că-i ”contaminezi” pe ceilalți care au o frică doar lumească și te vor privi ca pe-un ciumat fiindcă priceperea lor NU este și duhovnicească ce cuprinde și NĂDEJDE…fiindcă, după toată nebunia asta, CEL care câștigă este Hristos, NU dracul băgat în Antihristul!
    Chiar și numai NĂDEJDEA asta împotriva TIRANIEI ce deja a început, va fi vremelnică totuși stăpânirea asta a Antihristului, chiar dacă mulți vor merge împreună cu/după el, vrând să trăiască nesfârșit pe pământ, cu blidul de linte pus în față, cu ochii pe plasma, cât peretele…

  2. Doamne ajuta! Magda, atat pot sa iti spun:” ti- am simțit lipsa”!!!! Sper sa intri cat mai des! De acum inainte! Ai cele mai bine documentate comentarii si ADEVARATE!!!!!!!!!!#

 6. Deci acum după ce știți lucrurile astea, decideți-va dacă se merită să accepți chestiile astea și să-l pierzi pe Dumnezeu, de vreme ce oricum ai fost deja condamnat la moarte… Deci cîteva luni, în plus, de chin că nu va fi aceea viață, merită să fii o eternitate dezlipit de Dumnezeu?
  Dacă da, nu are sens să discutăm, soluția este simplă, du-te și mărește masă critică a celor care se lasă amăgiți.
  Dar dacă decizi că NU, atunci trebuie să te gîndești că vrei poate vrei să faci ceva…
  Deci în primul rînd, sîntem ca niște soldați înaintea unei bătălii singeroase, în care știm, că majoritatea nu o să mai prindem următoarea zi. Obișnuiți-va cu ideea și rugați-va la Dumnezeu și decideți ce vreți să faceți. Discutați cu cei dragi.
  Următorul lucru, înțelegeți faptul că, cei care încă mai cred în fraudemie, nu bănuiesc ce este în spatele acestor lucruri. FIȚI BRAVI, FIȚI CU BUN SIMȚ ȘI ÎNCERCAȚI SĂ EXPLICAȚI.
  UN OM TREZIT ESTE UN ALIAT CÂȘTIGAT ȘI UNUL MAI PUȚIN ÎN MASĂ LOR CRITICĂ!
  Desigur că mulți, nu sînt neapărat cu aceia, sau nu sînt neapărat răi, ci este din neștiință, proastă informare…
  NU VĂ MAI UITAȚI LA TEMBELIZOR… este instrumentul lor de propagandă și spălare pe creieri, decît dacă vreți să vedeți pînă unde s-a ajuns cu legile draconice ce vor să le voteze, etc.
  Citi și va informați de toate aceste lucruri care ne vor veni de hac. Faceți-le cunoscute și la alții, cei ce sînteți pe aceeași frecvența. Nu contează că ne spionează, A.I. știe totul despre noi, oricum, și v-am spus că noi avem asociat, un termen de expirare!
  Atîta timp cît există internet și comunicații, citi, salvați documente, informații, video și diseminați-le între voi. Organizați-va, gîndiți-va la un sistem cînd vor cădea comunicațiile…
  La toate comentariile la articole, detectați raspindacii de serviiciu, care sînt agenții lor (din prostie, sau sînt chiar plătiți)… demascati-i prin a arată cît de greșit este ceea ce susțin ei și cui folosește aceasta.
  Atenție, rromii, din cauza că ei au trăit întotdeauna la marginea legii, au un instinct de supraviețuire mai treaz, nu au fost docilizati ca restul, și reacțiile lor sînt mult mai aproape de realitate. CONFORMITAȚI FIIND LA NIȘTE LEGI ȘI EDICTE ILEGALE, AMORALE, FĂCUTE PENTRU A GENOCIDA, NU ESTE O DOVADĂ DE CORECTITUDINE, CI DE PROSTIE ȘI LAȘITATE.
  Un alt factor prin care se încearcă sciziunea națională, sînt cei reintorsi din diaspora. Automat au fost catalogați ca „infractorii care se întorc, că aia buni și muncitori, au rămas acolo”… nu avem de unde să știm, și chiar și așa, dacă ei lupta în rindurile noastre, sînt de folos, pînă la urmă sînt fiii țării ăsteia… În plus că ei trăind în occident știu altfel de lucruri și știu să citească alfel de șmecherii care le încearcă ăștia acum pe noi. Dacă ei se vor lasă antrenați spre rău, să lovească în noi, vor răspunde la rîndul lor, că și acești sataniști care ne fac ceea ce ne fac.
  Trebuie făcut o opoziție pasivă: spus ca ei, dar făcut ca noi.
  În Deuteronom 31:6 se spune ” Nu va temeți și nu va înspăimântați de ei, căci Domnul Dumnezeul tău va merge El însuși cu tine, nu te va părăsi și nu te va lăsa.”
  În 1 Timotei 5:8 Biblie sîntem îndemnați să avem grijă de cei din casă noastră din falmilia noastră, asta însemnînd și apărare, protecție: ” Cine nu poartă grijă de ai lui, și mai ales de cei din casa lui, s-a lepădat de credință și este mai rău decât un necredincios.”
  Nu recurgeți la violență, decît dacă violență este folosită împotriva voastră! Acum sîntem în vremurile descrise în Luca 22:36, în care se spune ” și cine n-are sabie, să-și vândă haina și să-și cumpere o sabie”.
  Informați-va, studiați, încercați să-i treziți și pe alții. Totul este în masă critică: ei se folosesc de obține o masă critică de testați și de vaccinați, care după ce au făcut asta, vor presa ei personal pe cei din jurul lor să facă asta, că să se deschidă, domnule odată, să ne dea drumul din nou la mall-uri… Și în favoarea noastră, este masă critică [1]: pe măsură ce tot mai mulți se trezesc, se crează o presiune enormă împotriva lor și a planurilor lor satanice.
  Timpul care trece și nu pot implementa cele 3 obiective curge în defavoarea lor, ei folosindu-se de manipularea violentă, pt ei e imperios necesar să implementeze repede.
  Atenție mare, că toată legislația draconică se va vota „electronic” cu scopul că dacă se vor întoarce cumva lucrurile în defavoarea lor, să se scuze că alții au votat în locul lor. Acum cei mai mari dușmani ai acestei nații, sînt toți masonii sataniști care au penetrat toate straturile sociale ale nației. Ei sînt armata ăstora. [15]
  Încercați din răsputeri, să va asigurați o rezervă de mîncare stocabiă și mai ales apă, baterii și sisteme de gătit tip camping, pentru a putea rezista cît mai mult. Organizați-vă, clarificați-vă cine va sînt aliații și cine vă vor fi împotrivă (din rea voință, dezinformare, etc).
  Ce se va întîmplă de acum înainte?
  Din cauza victoriei lor asupra noastră, că nu le-a făcut nimeni probleme de sărbători, infatuarea lor va crește fără margini [17]. Ne vor considera doar o masă amorfă de animale, fără coloana vertebrală și fără niciun curaj, niște vite numai bune de a fi duse la tăiere…
  AȘTEPTAȚI-VĂ CĂ ÎN FIECARE ZI SĂ STRÂNGĂ ȘURUBUL LA CEVA. O nouă atrocitate împotriva bătrînilor de care trebuie să se scape! (bătrînii, copilașii și indezirabilili vor trebui anihilați la primul val)

  1. Magda, mulțumim din suflet pentru tot bunul cuvânt pe care ni l-ai dat noua. Sunt informatii foarte pretioase pentru fiecare dintre noi si NU trebuie sa le punem la indoiala. Ce trebuie de facut este sa ramanem uniti in cuget si in Simtiri, sac autan sa ne apropiem cu dragoste de Crucea Mantuitorului simai cu seama sa invatam a ne suporta unii pe altii ca mai apoi toata viata noastra lui Hristos Dumnezeu sa o dam
   Este cu siguranța una din perioadele cele mai neliniștitoare pentru fiecare dintre noi. Cu toții avem temeri pentru noi si ai noștri, cu toții trebuie sa conlucram, pentru a avea curajul sfânt de a înfrunta cele ce vor sa vina. Cu toții trebuie sa ne rugam, sa ne îmbărbătam având pururi înaintea ochilor noștri curajul Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Sa nu ne temem de moarte si mai ales sa fim uniți si prezenți fizic unii langa alții. In acest fel altfel vom înfrunta cele grele iar cei care ne vor răul cu siguranța nu vor agreea asta pentru ca scopul lor e ca nimeni sa nu scape din ghiarele lor. Cam greu pentru ei pentru ca exista un Dumnezeu deasupra.
   Dar noi cu putina înțelepciune si ajutor de la Bunul Dumnezeu vom reuși sa trecem , pentru o perioada , nevazuti.
   Eu trăiesc de scut timp in afara si credeți- ma ca vad altfel situația din țarisoara noastra! Vad cea mai adanca suferinta si injosire de care are parte un popor care a avut nesansa de a-si ucide propriul conducator prin mana criminala a unui bosorog criminal la commanda NU stiu cui si de atunci a inceput blestemul. Cei care L-au omorat pe Hristos au tabarat acum asupra-ne.
   Ne trebuie intai de toate iertarea lui Dumnezeu pentru greselile si pacatele in care staruim pentru ca mai apoi sa vina si luarea de la noi a acestor asupritori reptile.
   Voi reveni si cu alte cuvinte de imbarbatare.
   Biciul lui Dumnezeu cel bland☺️☺️?☺️

   1. Cu respect, DAR…hai să nu dăm vina pe poporul român pentru moartea cizmarul nebun!
    Pe cizmar l-a omorât Brucan, NU poporul român!
    L-au terminat REPEDE, ca să nu vorbească despre derbedeii de-atunci, continuatorii lor de azi rezistând în politică mai bine de 30 de ani, în timp ce cizmarul a stat în funcție doar 26 de ani și NU le-a făcut el pe toate (RELELE…) ci, diavolii de lângă el, cu pamperși pentru a rezista la cuvântările tovarășului din Marea Adunare Națională!

    Dar, să REVIN:
    Iată CAUZA REALĂ pentru care a fost îngăduită moartea lui fulgerătoare, într-o zi așa de mare:
    https://playtech.ro/stiri/nicolae-ceausescu-lovit-de-un-blestem-crunt-de-moarte-napraznica-in-zi-de-craciun-sa-crape-40626

    Nicolae Ceaușescu, lovit de un blestem crunt. ”De moarte năpraznică, în zi de Crăciun, să crape!”
    ”Nicolae Ceaușescu a fost executat, alături de soția lui, în decembrie 1989, iar cei care cred în farmece și blesteme sunt convinși că moartea lui are legătură cu demolarea Spitalului Brâncovenesc, asupra căruia a fost pus un blestem în momentul în care a fost construit: „Se face acest spital pentru săraci și de moarte năpraznică, în zi de Crăciun să moară cel care se va atinge de acest spital.”

    Nicolae Ceaușescu a fost lovit de un blestem crunt
    Spitalul Brâncovenesc a fost construit în anul 1838 din averea Saftei Brâncoveanu, soția banului Grigore Brâncoveanu. Unitatea spitalicească a fost ridicată pentru oamenii săraci și servea, în același timp, ca școală medicală. Avea 60 de paturi în momentul în care a fost inaugurat, iar Safta Brâncoveanu ar fi dat poruncă să se scrie pe unul dintre pereți următorul blestem: „Se face acest spital pentru săraci și de moarte năpraznică, în zi de Crăciun să moară cel care se va atinge de acest spital.”

    Unitatea a trecut printr-un incendiu și a fost reconstruită între 1880 și 1890, capacitatea fiind mărită la 240 de paturi. În perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, a funcționat ca spital militar cu 500 de paturi. După ce Regele Mihai i-a restabilit autonomia, spitalul a trecut în proprietatea statului sub Guvernul Petru Groza.

    Nicolae Ceaușescu a decis să îl demoleze în anul 1984 pentru a construi Casa Poporului, chiar dacă acesta nu se afla pe axa Bulevardului Victoria Socialismului. Decizia a fost luată într-o zi de vineri, iar demolarea a început luni. În momentul în care zidurile spitalului au fost puese la pământ, a fost distrus și mesajul-blestem, despre care mulți spun că s-a abătut asupra dictatorului și a soției lui, Elena.

    Cinci ani mai târziu, Nicolae și Elena Ceaușescu au fost executați la Târgoviște, în zi de Crăciun (25 decembrie 1989). Lucrările la Casa Poporului au continuat până în anul 1987, când clădirea a fost finalizată.”

    1. Da Magda este drept ce spui si este cum nu se poate mai correct dar tot ce reiese in evidenta sunt blestemele care parca se tin Lant de noi ca si popor! Se vede de la o posta ca e ceva necurat aici nu e nevoie de Baba Vanga aici sa ne explice!
     Vezi cat timp au existat bravi soldati duhovnicesti care sa strige in apararea Ortodoxiei , vezi Marii Duhovnici toti, NU prèa a avut puterea sa rasara samanta raului iar pe masura ce acestia s-au mutat in Imparatia Lui Dumnezeu jos pe pamant se lucreaza de Zor la tradarea noastra si chiar avem si noi antihristii nostri. Lucrurile sunt cat se poate de Clare au si sunt pe cake de a deveni ingrijoratoare chiar pentru noi. De ce? Pentru greselile répétate mereu si mereu.
     Acum in loc de marii duhovnici ii avem pe fricosii si prea diplomatii slujitori bisericesti care sunt atat de dilemati incat nu stiu ce sa faca pentru salvarea lor daramite pentru a poporului.
     Si tot asa.
     Este adevarat acum e vremea lu scapa cine poate dupa cum bine a zis Par. Adrian Fageteanu.
     Dar Sa nu uitam ca Mare e Dumnezeu iar la urma dupa ce noi nu vom mai fi va veni si vremea lor , a dusmanilor lui Hristos. Noi vom fi rascumparati dar ei nu!

     1. Pot confirma tendința medicilor și asistenților medicali italieni șefi de a folosit sintagma “baga-l pe morfină”.
      Întâi bagă morfina zis în italiană picături albe “gocce buanche” sau “Mô” în rezervă uar după ce medicul confirma dă X miligrame sau mililitri în 24 de ore șefa spune bagă Th. fixă

     2. Noi ne-am capatuit cu un acelas model de tortionar ca in trecut.
      DE CE? Unde gresim? Si de ce tot gresim?
      Daca fiecare am cantari acestea si NU ne-am mai arunca cu capul inainte ci tinand capul sus la Dumnezeu si am cauta la Soarele Dreptatii ajutorul Lui am putea vedea nu una ci mai multe solutii de reinviere a noastra .
      NU mai trebuie privit la televizor pt ca taria noastra ortodoxa se destabilizeaza si se slabeste si asta e rezultatul a atatia si atatia Ani de prosteala privit a la tembelizor!
      Fac si eu ca parintele acela simplu:
      Oameni buni… nu mai si nu mai … dar cine asculta? Asa au pierdut multi lupta cu viata incercand sa ii conscientizeze pe ceilalti de pericole!
      Timp sa ne redresam doar duhovniceste ar mai fi! De restul se mai ocupa Dumnezeu dragutul!
      IUDA IUDA iohanis tantalau gogoman va da seama impreuna cu cei ce lucreaza faradelegea!
      Cu totii sa fim binecuvantati!
      Ajutorul Lui Dumnezeu fie cu voi cu toti!
      Multumiri Lui Dumnezeu in toate!

     3. Nu trebuie să cedam. Tara este sub blestem. Trebuie rugăciune neîncetat. De la Athos am fost chemați să ne rugăm, cât putem în fiecare seară după orele 21 pentru țară noastră. De acolo se vede cât de rău suntem.

     4. Dragii mei,

      Striga din morminte copilasii avortati ! In plus de asta majoritatea credinciosilor isulta pe Domnul Iisus Hristos, la fiecare slujba la care participa cu „evlavie” la pomenirea ereticior !!! Poporul s-a lepadat de Dumnezeu !!! Satana profita de somnul mortii in care ne aflam, deoarece stie foarte bine ca fara Hristos nu putem face nimic ! Cum asa ?! Dupa sinodul talharesc din Creta si dupa sinodul talharesc de la Bucuresti unde a fost pecetluita LEPADAREA DE HRISTOS a pseudo-patriarhului si a tuturor pseudo-ierarhilor, marea majoritate a preotilor si a credinciosilor au ramas in comuniune de credinta cu ereticii ! adica s-au lepadat de Hristos Domnul ! In masa !
      Sfantul Theodor Studitul spune clar ca rugaciunea „credinciosilor” care participa la pomenirea ereticului „ierarh” este INSULTA la adresa Domnului Iisus Hristos Care NU poate fi parte din minciuna !!!
      Asadar cat timpo credeti ca Dumnezeu va rabda bataia de joc a unui popor intreg ?!

   2. Draga Biciule, sunt de acord cu Magda, nu poporul roman l-a omorat pe ceasca. Poporul roman a strigat in Decembrie 1989 „Ceausescu judecat / pentru sangele varsat” (in conditiile in care toata media externa vehicula numarul de 60000 de morti la Revolutie) si oricum ceasca era un criminal – sa ne amintim doar de satele din Vrancea unde a ordonat sa se traga asupra taranilor care refuzau cooperativizarea. Poporul roman l-a vrut pe ceasca judecat, nu executat. Ala a fost doar un simulacru de judecata, ce i-au facut brucan, iliescu & co. Nu-mi dau seama unde in alta parte a lumii a mai fost vreun popor atat de civilizat incat sa-si vrea criminalii judecati legal, nu spanzurati instantaneu in piata publica, odata ce i-au intra pe mana. Nu, poporul roman nu e vinovat decat de orbire, l-au orbit sclipiciurile si margelele de sticla ale societatii de consum, uitandu-si valorile si credinta in Dumnezeu. Ceea ce e la o adica si mai grav.

    1. Draga Gigi de acord cu Magdan si cu tine dar iata-ne impinsi pe marginea prapastiei tot de cine l-a impins pe fratele ceasca!!! Am privit la rahatii astia care pretindeau ca ne fac dreptate cand colo ce sa vezi? Gigica?
     Va rog frumos nu mai sariti unii pe altii ci unii pentru altii!!!! Se aude gigica? Sarim unii pentru altii in ajutor si nu la piscat de fund ?!!!
     Deci ne-o facem tot cu mana noastra!
     Aruncati televizoarele si nu mai mergeti la vot ca sa ii bagam in izolare!
     trebe sa ne miscam dar cu talent!!

   3. Cei care aveți bunici la țară cât mai departe de oraș, ideal e la munte, aranjati-vă loc de retragere cu rezerve de hrană și sursă de apa cu bazin de stocare. Penuria de alimente va veni treptat, la fel si prigoana împotriva creștinilor. Mântuitorul Iisus Hristos si Maica Domnului să ne apere si să ne lumineze calea spre mântuire!

  2. Sora Magda, dar eu ce sa fac? Nu am terminat scoala.. Nu am casa mea, nu am banii mei, nu am nimic. Unde sa ma duc in caz de prigoana? Parintii mei sunt si ei dreptslavitori dar nu stiu cu cata indrazneala vor lasa totul in urma ca sa ne scapam mantuirea. Nu stiu daca ma vor lasa sa fug in pustie. Si daca voi fugi de prigonitori, de vaccinuri, de cipari, cum o voi face daca vom fi urmariti tot timpul? Unde voi sta? Ce voi manca? Cum voi trai? Cred nespus de mult in Dumnezeu, dar totusi imi pun aceste intrebari, cred ca toata lumea si le pune! Trebuie sa ne intarim, intradevar, dar cum, de vremem ce nu stim ce ne asteapta?

   1. @Naavin,

    Păi nu ești singurul în situația asta, suntem mulți!
    1.În privința părinților tăi, dacă nu vor să te urmeze, într-un caz similar s-a zis de către un sfânt părinte: ”lasă morții să-și îngroape pe morții lor…” adică pe cei cărora le este teamă pentru ei, se vor găsi cine să aibă grijă de ei!

    2. UNDE, CE VOM MÂNCA, CE VOM BEA (când apa de pe pământ se va retrage, iar cea rămasă va fi otrăvită…) va rândui Dumnezeu, numai să avem încredere deplină în EL!
    Și nu vom putea căpăta încredere deplină, decât dacă ne lepădăm de GLOBALIZARE și ECUMENISM:

    https://danielvla.wordpress.com/2017/08/20/parintii-athoniti-rusi-rafail-berestov-si-onufrie-stebelev-globalizarea-si-ecumenismul-doua-coarne-ale-antihristului-doua-parghii-de-putere-ale-satanei/

    Adică, ca să capeți forță, putere de mărturisire și să mergi înainte trebuie să nu mai ai asupra ta: certificatul de naștere cu CNP, cartea de identitate, mai ales buletin biometric, card de sănătate sau de orice alt fel…cu cip sau bandă magnetică…astfel, Darul Sf.Duh va lucra asupra ta și te va îndruma unde să mergi!

    3. Pentru limpezire duhovniceasă și dorința de a găsi UNDE să te duci (dar și o altă dorință, nu numai asta…oricare), pentru a nu-ți pierde mântuirea fiindcă așa ne-au spus Sf.părinți mai demult…ca să scăpăm de cipare, citirea Ac.Bunei Vestiri de 12 ori într-o zi, fără rugăciunea lungă de la sfârșit, citirea de la ora 21,00 a rugăciunii BOGORODICINAIA…și se vor limpezi apele!

    4.Se spune că, înainte de prigoană, Maica Domnului va înștiința pe fiecare UNDE să meargă.

    P.S. În afară de toate cele scrise de mine, CINE știe ce va veni peste noi înainte de FUGĂ, dacă n-am reușit să plecăm: război, cutremur sau orice altceva care ne va trimite DINCOLO, nu?!

    1. Am uitat!
     Nu corespund la faza cu terminatul școlii …am terminat-o demult!
     Poate se găsesc mai mulți să fugă pe ultima sută de metri și atunci o vom face…iar tu, pentru că, fie ai blog, fie că ești moderator, mă vei/ne vom contacta văzând adresa de e-mail, nu?

  1. „Cum sa refuzam vaccinarea legal”
   Si daca cei care vor veni sa ne vaccineze iti vor semna un asemenea act(caci s-au gandit demult si la aceasta conditionare si au gasit argumente prin care sa fii prostit in caz de vor avea nevoie), atunci risci totul si te vaccinezi? Aici este capcana acestui „binevoitor intelept”.
   Sfatul Sfintilor este sa nu primim nimic de la statul antihristic, asta pentru a fi siguri de mantuire. Asadar sa nu primim nimic. Credeti ca Sfintii nu ne-ar fi spus sa-i conditionam si apoi sa primim oferta lor? Aici, odata cu conditionarea vine la pachet si capcana. Asta e.

 7. Guys,

  S-a aplicat protocolul de razboi, fix asta s-ar fi intamplat peste tot daca nu s-ar fi luat masurile de distantare sociala. S-au aglomerat sectiile de ATI, lucru care confirma ca problema cu virusul e real (indiferent daca e facut cu intentie in laborator sau nu), si chiar daca rata sa de mortalitate e mult mai mica, rata de contagiune fiind mult mai mare duce la nistse aglomerari si niste spike-uri in decese.

  Oarecum sunt oameni cu probleme grave care ar fi murit anul asta, o zice si Neil Ferguson de la Imperial College (omul lui Gates), doar ca nu ar fi murit brusc si in acelasi timp.

  S-a aplicat morfina ca altfel oamenii astia mureau in chinuri, e un fel de euthanasie pasiva ce au aplicat ei. Dar cam asta e protocolul de razboi ce se aplica atunci cand ai 10 bolnavi la un pat de terapie intensiva. De-aia s-au instituit carantinele. Oamenii aia mureau sufocati altfel, ca nu aveau acces la ventilator.

  remdemsivir vor sa il aduca intr-o luna, a anuntat Rafila acum. remdemsivir e inca in teste, a iesit acum cateva zile primul rezultat preliminar cum ca ar fi eficient, prin 30 aprilie o sa fie finalizate testele clinice extinse.

  Asistenta e speriata de o situatie care era predictibila, cum altfel putea sa se procedeze intr-o tara occidentala apostata?

 8. Mi-am facut si eu lectiile si „cercetarea” pe youtube si pe google, iata concluziile mele:

  1. La 90 de ani cu foarte rare exceptii se moare de batranete, moartea venind ca o alinare si ca o izbavire de suferintele batranetii.
  2. La persoane trecute de 90 de ani sa scrii COVID-19 in certificatul de deces este deja batjocura dracilor.
  3. Au indus in mod intentionat frica printre batranii din azile care in mod normal ar fi murit la azil sau acasa. Bietii batrani s-au speriat, au intrat in panica, au sunat salvarea si au murit la spital.
  4. „Frontul in lupta cu COVID-19”, „In linia intai”, „Lupta cu moartea”, „Scene de razboi” sunt doar gogosi rasuflate aruncate de masmedia ca sa se sparga in capul prostilor.
  5. Injectiile cu morfina si canabisul sunt ceva obisnuit la azilele de batrani din occident, deci asistenta cu pricina sa se abtina de la mancat ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button