X

Mitropolitul Amfilohie de Muntenegru a fost reținut de miliție după slujba din Duminica Floriilor

Unii ierarhi își pun pielea la bătaie, urmând Sfinților Părinți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mitropolitul Muntenegrului și mai mulți preoți au fost reținuți de poliție după celebrarea slujbei din Duminica Floriilor. 

Mai mulți preoți au fost reținuți și după celebrarea Sfintei Liturghii în Catedrala Învierii Domnului din oraș, deși niciun enoriaș nu a fost prezent la slujbă.

Potrivit publicației muntenegrene Vijesti, ierarhul și clerul său au fost duși de poliție la un centru de securitate din Podgorica, pentru a strânge informații despre „adunarea de oameni în fața locașurilor religioase”.

S-a arătat că este un act premeditat, și nu este o preocupare pentru păstrarea sănătății oamenilor. Acesta este, evident, un alt atac dintr-o serie de atacuri asupra Bisericii noastre”, a comentat pr. Mirčet Šljivančanin.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos şi interior

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Dumnezeu sa-L ajute pe acest Mitropolit
    ! Vrednic este! Este impresionant sa vezi un arhiereu in birourile militiei, unde niste tinerei de mitieni, cu botnitza masca ffp3 si manusi de nitril , vor sa “ancheteze” pe un mitropolit , nevinovat desigur, mārturisitor de HRISTOS care a botezat la vremea lui sute, poate mii de acesti tinerei politisti, slugoi azi ai regimului anticristic global cu tentacule in fiecare Tara din lume. Doamne ajutā!

    1. Ba m bucurat de Vrenicia I.P.S. Mtropolit Llucreazà cu Adevàrat forte corect pt.MÀNTUIREA OMENILOR'”‘VRENIC ESTE”‘
      Cei care au àprit vor fi plàtit àn 3 luni.

  2. Vrednic este…ce frumosi sunt crestinii nostrii marturisitori autentici curati fara masti si fara frica…Domnul sa-i miluiasca

  3. Vrednic este!!! Cu Adevarat marturisitor al Bisericii lui Hristos!!! Imi da curaj❤! Doamne ajuta tuturor si na ne intareasca in sfanta si dreapta noastra credinta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button